Η Λίτσα Πατέρα είχε ευχάριστα νέα να πει στη στήλη με τα ζώδια στο Πρωινό της Παρασκευής. Ο κορονοϊός είναι πλέον στην καθημερινότητά μας και η γνωστή αστρολόγος ανέφερε τα εξής

«Εγώ έχω να σας πω ευχάριστα σήμερα. Σήμερα έχουμε μία σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα που κάτι θα φέρει ίσως και από την ευρωπαϊκή ένωση. Αυτή η όψη θα συνεχίσει με ανάδρομη πορεία κάποια στιγμή, μέχρι το τέλος του χρόνου. Θέλω να ελπίζω ότι τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο θα έχουμε μία βοήθεια. Αυτό είναι το ένα καλό. Και πολύ καλό. Γιατί μετά από αυτή την ιστορία θα έχουμε βοήθεια.Το δεύτερο είναι ότι η Αφροδίτη μπαίνει σήμερα για τέσσερις μήνες στους Διδύμους . Αυτό σημαίνει ότι η καθημερινή μας ζωή, μετά από το πρώτο σοκ με το κλείσιμο, θα φέρει κάτι καλό στην επικοινωνία, θα επικοινωνήσουμε- μπορεί εξ αποστάσεως- με φίλους, με αγαπημένα πρόσωπα. Παλιές σχέσεις έρχονται, καινούργιες σχέσεις έρχονται. Πολλά καινούρια στην συναισθηματική μας επαφή, όχι στη σεξουαλική και θα μας κάνει να νιώσουμε πολύ χαρούμενα».

Και πρόσθεσε: «Με το ωροσκόπιο του κορωνοϊού, θα βρεθεί το φάρμακο που θα το χτυπήσει κάποια στιγμή”, πρόσθεσε στο τέλος η Λίτσα Πατέρα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!