Ο καθένας μας έχει κάτι ξεχωριστό για το οποίο αποφεύγει να μιλάει και προτιμά να κρύψει, όπως για παράδειγμα τα συναισθήματά του ή το τι σκέφτεται. Τα πράγματα για τα οποία θα πει ψέματα το κάθε ζώδιο έχουν να κάνουν με την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία του. Δείτε λοιπόν παρακάτω τι πρέπει να περιμένετε ότι σας κρύβει το κάθε ζώδιο και ποια είναι τα πιο πιθανά ψέματα που θα ακούσετε.

Ο Κριός δεν θα παραδεχτεί ότι έχει χάσει την ψυχραιμία του

Ως ζώδιο της φωτιάς, το να κάτσει ήρεμος ένας Κριός, είναι σαν να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Γενικά η ηρεμία δεν είναι το δυνατό χαρακτηριστικό του.

Ο Ταύρος θα πει ψέματα ότι δε ζηλεύει

Ο πεισματάρης και κτητικός Ταύρος θέλει τους ανθρώπους ή τα πράγματα που αγαπά να μένουν άθικτα. Συχνά ζηλεύουν αλλά πάντα διατηρούν μία ψύχραιμη στάση.

Ο Δίδυμος θα πει ψέματα για το ότι δεν κατακρίνει

Ο Δίδυμος είναι λάτρης του κοινωνικού σχολιασμού και δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει κάτι ασχολίαστο. Το να κρίνει ανθρώπους και συμπεριφορές είναι το φόρτε του.

Ο Καρκίνος θα πει ψέματα ότι είναι καλά

Ο συναισθηματικός Καρκίνος πληγώνεται συχνά και προσπαθεί να το κρύψει δείχνοντας δυνατός και ήρεμος. Το «είμαι καλά» είναι γι’ αυτούς ψωμοτύρι.

Ο Λέων θα πει ψέματα ότι ξεπέρασε κάποιον 

Ο Λέων λατρεύει να είναι το κέντρο της προσοχής και όταν αυτό δεν γίνεται, ο Λέων συμπεριφέρεται σαν να μην τρέχει τίποτα. Αλλά στην πραγματικότητα…δεν θα το ξεπεράσει εύκολα.

Ο Παρθένος θα πει ψέματα ότι δεν είναι αγχωμένος

Ο τελειομανής Παρθένος που θέλει να προγραμματίζει τα πάντα στη ζωή του, είναι από τα πιο αγχωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Αλλά πάντα προσποιείται την ήρεμη και γαλήνια προσωπικότητα.

Ο Ζυγός δεν θα παραδεχτεί ότι λέει ψέματα

Ναι σωστά, ο Ζυγός πάντα δίνει υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει, οπότε αν κάποιος τον τσακώσει να λέει ψέματα, απλά θα πει λίγα ψέματα επιπλέον.

Ο Σκορπιός θα πει ψέματα ότι δεν έχει εμμονές

Ο Σκορπιός έχει την τάση να δένεται πολύ και πολύ σύντομα. Προκειμένου όμως να διατηρήσει μία υγιή πραγματικότητα, συχνά κρύβει τις εμμονές του.

Ο Τοξότης παριστάνει ότι δεν νοιάζεται για το σύντροφό του

Ο ανεξάρτητος Τοξότης δένεται πολύ εύκολα με ανθρώπους αλλά η αυτόνομη φύση του, τον κάνει συχνά να το κρύβει. Στην πραγματικότητα, νοιάζεται και μάλιστα πολύ.

Ο Αιγόκερως θα πει ψέματα ότι δε χρειάζεται βοήθεια

Ο δυνατός και ανεξάρτητος Αιγόκερως θέλει να κάνει τα πάντα μόνος του. Αλλά όταν αυτό δεν γίνεται, είναι πολύ υπερήφανος για να παραδεχτεί ότι χρειάζεται βοήθεια.

Ο Υδροχόος θα πει ψέματα ότι δεν είναι ανασφαλής

Ο Υδροχόος θέλει να κρατάει πράγματα για τον εαυτό του και τείνει να είναι ανασφαλής με συγκεκριμένα πράγματα αλλά προσπαθεί υπερβολικά πολύ να το κρύψει.

Ο Ιχθύς θα πει ψέματα ότι μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του

Όπως και ο Αιγόκερως, έτσι και ο Ιχθύς, είναι πολύ δυνατός για να παραδεχτεί ότι χρειάζεται βοήθεια. Θέλει να τα κάνει όλα μόνος του αλλά συνήθως μαζεύονται τόσα πολλά που στο τέλος είναι αδύνατον αν τα κάνει μόνος του.

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ