Ζώδια: Τι «λένε» οι γενέθλιοι χάρτες του Πρωθυπουργού και του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης; 

Τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο Στέφανος Κασσελάκης έχουν γεννηθεί τον Μάρτιο. Ο πρώτος στις 4 Μαρτίου του 1968 και ο δεύτερος στις 29 Μαρτίου του 1988. Ας δούμε τι προβλέπουν τα άστρα για τους δυο πολιτικούς άνδρες:

Από την Αστρολόγο 
Βάσια Μαυράκη

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ο Κρόνος στους Ιχθύς έχει φέρει δυσκολίες στον Πρωθυπουργό της χώρας μας από τη στιγμή που έκανε τη Γενέθλια Επιστροφή του με τον Ήλιο του σε σύνοδο με τον Κρόνο. 

Από το τέλος του 2023 είχε αρχίσει να γίνεται αισθητή η πίεση καθώς ο Ουρανός από τη θέση του στον Ταύρο είχε φέρει αναστάτωση στη Σελήνη του που είμαστε εμείς ο λαός που δέχεται το ωστικό κύμα των αποφάσεων. 

Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος θα αποδειχθούν κομβικοί μήνες τόσο σε κοινωνικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο. Εξεγέρσεις, εντάσεις, πολεμικό κλίμα, αλλά και ενδεχόμενα καιρικά και γεωφυσικά φαινόμενα θα δυσκολέψουν την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό καθώς και η συμμετοχή του Δία σε ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο της πατρίδας μας θα ενεργοποιήσει την Έκλειψη του Μαΐου του 2023.

Ζώδια: Τι «λένε» οι γενέθλιοι χάρτες του Πρωθυπουργού και του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης; 
Ζώδια: Τι προβλέπουν οι γενέθλιοι χάρτες του Πρωθυπουργού και του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης; Φωτογραφίες: Papadakis press

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

Το αντίπαλο δέος, ο Στέφανος Κασσελάκης γεννημένος κάτω από τον Αστερισμό  του Κριού έχει μπει δυναμικά στο «παιχνίδι» εξουσίας  με έναν αστρολογικό χάρτη δυνατό, γοητευτικό και με μια Σελήνη Λιονταρίσια σε σύνοδο ιδιμοιρίας με τη Λίλιθ του. 

Πάθος και ανάγκη για ηγεσία με ένα Μάρτιο όμως εξίσου δύσκολο καθώς η Έκλειψη της 25ης Μαρτίου φλερτάρει με τον Ήλιο του. Οι Εκλείψεις φέρνουν εκπλήξεις και αποκαλύψεις και μέχρι το τέλος της άνοιξης ο λαμπερός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να σταθεί ιδιαιτέρως προσεκτικός για να μην εκτεθεί και χάσει την αίγλη του.

Ζώδια: Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο και η αντίθεση του με τον Ήλιο του χάρτη της Μεταπολίτευσης θα πυροδοτήσει σημαντικά γεγονότα

Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Στο δύσκολο σκηνικό της άνοιξης προστίθεται και η παρουσία του Πλούτωνα στον Υδροχόο σε αντίθεση με τον Ήλιο της Ελλάδας στο χάρτη της Μεταπολίτευσης, αυτόν της 24ης Ιουλίου 2024. 

Η μεταλλακτική  του δύναμη σε συνδυασμό με την επεκτατική διάθεση του Δία και την  στην ανατρεπτική δράση  του Ουρανού  θα επηρεάσουν  τη χώρα μας μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Η νεόκοπη θέση του Πλούτωνα  στο ζώδιο του Υδροχόου θα αποδειχθεί κομβική για τις κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις καθώς η αντίθεση του με τον Ήλιο του χάρτη της Μεταπολίτευσης θα πυροδοτήσει σημαντικά γεγονότα.

Η θέση του Δία σε τετράγωνο με τον Ήλιο της χώρας μας μέσα στην άνοιξη και η ενεργοποίηση της Έκλειψης του Μάη του 2023 θα μεγεθύνουν τις ελλείψεις στα φυσικά αγαθά.

Ο Ουρανός από τον Ταύρο στη σύνοδό του με τον Άρη τον Ιούλιο θα ανάψουν ”φωτιές” και θα φέρουν ανατροπές σε πολιτικό και γεωφυσικό επίπεδο.

Ζώδια: Μητσοτάκης Vs Κασσελάκης και ο Πλούτωνας στο χάρτη της Μεταπολίτευσης

ΧΕΙΡΩΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μετά από μισό αιώνα οι πλανητικές θέσεις και οι Εκλείψεις ξυπνούν το παρελθόν που κοιμάται. Ο Χείρωνας, ο αστεροειδής που δεικνύει το τραύμα, αλλά και τη γιατρειά του, στο χάρτη της Μεταπολίτευσης βρισκόταν στον Κριό, στο ζώδιο που βρίσκεται και σήμερα. 

Η περιοδικότητα του είναι πενήντα ένα χρόνια. Τόσος χρόνος απαιτείται για να επουλωθούν οι πληγές ή για να δημιουργηθούν καινούργιες… Μισός αιώνας και ένας χρόνος…

Βρείτε την 
Βάσια Μαυράκη – Vasia Mavraki στο Facebook

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ