Τα τρίγωνα του Ήλιου με Δία –Πλούτωνα δίνουν εύνοια στα ζώδια της γης και του νερού των τελευταίων ημερών. Προσοχή χρειάζονται οικονομικά και συναισθηματικά. Καραδοκούν εξαπατήσεις και απογοητεύσεις. Ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθύς.

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Ξεκινά για σας του πρώτου δεκαημέρου μία περίοδος παρασκηνίου και μειωμένης ενέργειας. Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας και μείνετε μακριά από καταστάσεις που σας φθείρουν. Σταθερότητα παρουσιάζουν οι συζητήσεις και οι συμφωνίες με τους άλλους. Πολλές θα είναι οι επαφές και τα ραντεβού για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Ο χρόνος όμως θα είναι λιγοστός και θα τρέχετε για να οργανωθείτε καλύτερα. Παθιασμένοι να ταχτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες θα είστε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Θα σας δοθούν ευκαιρίες.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 20 ΜΑΙΟΥ
Οι σκέψεις σας επικεντρώνονται πάνω στα οικονομικά για σας του πρώτου δεκαημέρου. Οι συζητήσεις πάνω σε αυτά αυτή την εβδομάδα, δείχνουν διάρκεια και σταθερότητα. Η κοινωνική σας ζωή σταδιακά αρχίζει να παίρνει τα πάνω της. Οι οικονομικές εκκρεμότητες απασχολούν και σας του δευτέρου δεκαημέρου. Η εβδομάδα απαιτεί συζητήσεις για την επίλυση τους. Όσοι ανήκετε στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου σε οικονομικά ζητήματα και βαθύτατα συναισθηματικά κρατήστε μικρό καλάθι. Ενώ εσείς των τελευταίων ημερών δέχεστε εύνοια να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 3 ΚΑΡΙΕΡΑ 4
ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΤΑΥΡΟΙ
ΚΕΙΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ 14-5-1969
ΝΙΚΟΣ ΑΛΙΑΓΑΣ 13-5-1969

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΙΟΥ – 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
Επικοινωνιακούς και με ακμαίο ηθικό βρίσκει η εβδομάδα εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Φιλόδοξα σχέδια μπορούν τώρα να μπουν σε εφαρμογή. Στον επαγγελματικό σας χώρο θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα. Αποφύγετε όμως τις εντάσεις. Έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις σε όσα σας απασχολούν εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Θα αρχίσετε να αναθεωρείτε πολλά εσείς των αρχών του τρίτου δεκαημέρου. Ειδικά για τις σχέσεις με άτομα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Μία οικονομική στήριξη σας κάνει να νοιώθετε καλύτερα εσάς των τελευταίων ημερών.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 3

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
Μυστικές επαφές ή μυστικές συμφωνίες μπορούν να οδηγήσουν σε σταθεροποίηση που μπορεί να ευνοήσει και τα οικονομικά σας, για σας του πρώτου δεκαημέρου. Έχετε το σθένος να προωθήσετε σχέδια. Αποφύγετε μόνο να δίνετε αφορμές για σχόλια. Θα αρχίσει περίοδος παρασκηνίου για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Μην εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους. Μυστικές επαφές δεν ευνοούνται για σας των αρχών του τρίτου δεκαημέρου. Θα απογοητευτείτε ή θα εκτεθείτε. Όμως για σας των τελευταίων ημερών , οι φιλικές επαφές σας ευνοούν.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 3

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Μπορείτε να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες εσείς των πρώτων ημερών. Οι συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα θα είναι πολλές. Δραστηριοποιείστε ταυτόχρονα για να ταχτοποιήσετε οικονομικούς διακανονισμούς. Προσοχή μόνο στις εντάσεις. Συζητήσεις και επαφές μέσα σε ομάδες και συλλόγους αποδίδουν για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Αναθεωρείται πολλά σε θέματα φιλικών συναναστροφών εσείς των αρχών του τρίτου δεκαημέρου. Μην αναμιγνύετε φίλους σε οικονομικά ζητήματα. Τα επαγγελματικά ζητήματα δέχονται εύνοια για σας των τελευταίων ημερών. Μην αφήνετε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 3 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ξεκινά περίοδος εντάσεων με συντρόφους και συνεργάτες για σας του πρώτου δεκαημέρου. Όμως σε επαγγελματικά ζητήματα μπορείτε να συζητήσετε και να κλείσετε συμφωνίες. Πιο ξεκάθαρη θα είναι η σκέψη για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Μπορείτε να πάρετε αποφάσεις πάνω σε θέματα καριέρας. Αντίθετα για σας των αρχών του τρίτου δεκαημέρου θα υπάρξουν απογοητεύσεις. Μην εξιδανικεύετε συντρόφους και συνεργάτες. Ευκαιρίες θα έχετε όσοι ανήκετε στις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Εύνοια δέχεται η ερωτική σας ζωή , θέματα παιδιών και δημιουργικών σχεδίων.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 3 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Θα υπάρξουν σοβαρές συζητήσεις για σας των πρώτων ημερών που θα σταθεροποιήσουν θέματα παιδιών ερωτικής ζωής αλλά και την προώθηση των σχεδίων σας. Μεγάλη κινητικότητα παρουσιάζουν τα θέματα υγείας και εργασίας. Αποφύγετε την εξάντληση και την ανταγωνιστική διάθεση. Συζητήσεις πάνω σε νομικές υποθέσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Προωθήστε τα. Αναθεωρείτε απόψεις εσείς των αρχών του τρίτου δεκαημέρου. Άτομα από το χώρο της εργασίας σας απογοητεύουν. Οικονομική εύνοια δέχεστε εσείς των τελευταίων ημερών.
ΕΡΩΤΑΣ 4 ΥΓΕΙΑ 3 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 3

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Οι συζητήσεις με άτομα της οικογενείας πάνω σε οικονομικά ζητήματα , θα οδηγηθούν σε λύσεις για σας των πρώτων ημερών, έστω και μετ’ εμποδίων. Θέματα παιδιών, δημιουργικότητα και ερωτική ζωή παίρνουν τα πάνω τους. Συμφωνίες αλλά και πολλές συζητήσεις για ταχτοποίηση λογαριασμών και οικονομικών εκκρεμοτήτων θα έχετε κι εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Οι μέρες αναζητούν οικονομικές λύσεις. Τα οικονομικά γίνονται η αιτία για σας των αρχών του τρίτου δεκαημέρου για απογοητεύσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Κλείστε συμφωνίες εσείς των τελευταίων ημερών.
ΕΡΩΤΑΣ 4 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 3 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Ξεκινά σταδιακά μία περίοδος εντάσεων πάνω σε οικογενειακά ζητήματα για σας του πρώτου δεκαημέρου. Οι συζητήσεις όμως με συντρόφους και συνεργάτες μπορούν να οδηγήσουν σε σταθερές αποφάσεις. Καλείστε να δώσετε λύσεις στην προσωπική σας ζωή και σε θέματα συνεργασιών και σεις του δευτέρου δεκαημέρου. Αναθεωρείτε πολλά για αγαπημένα σας πρόσωπα εσείς των αρχών του τρίτου δεκαημέρου. Προσέχετε τις εξαπατήσεις. Οι εργασιακές συμφωνίες μπορούν να αποδώσουν. Θα υπάρξουν οικονομικά οφέλη από την εργασία για σας των τελευταίων ημερών.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Βγάζετε φτερά στα πόδια για να προλάβετε την έντονη καθημερινότητα εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Προσέχετε μην εξαντληθείτε. Θα υπάρξουν σοβαρές συζητήσεις πάνω σε οικονομικά και εργασιακά ζητήματα. Θέματα υγείας και εργασίας απασχολούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και αναζητούν λύσεις. Πολλά αναθεωρούνται πάνω σε εργασιακές σχέσεις για σας των αρχών του τρίτου δεκαημέρου. Αποφύγετε νέες εργασιακές ενάρξεις γιατί αργότερα θα μετανιώσετε. Πολλές θα είναι οι ευκαιρίες για σας των τελευταίων ημερών. Εκμεταλλευτείτε θέματα ερωτικής ζωής, παιδιών αλλά και δημιουργικών σχεδίων.
ΕΡΩΤΑΣ 4 ΥΓΕΙΑ 3 ΧΡΗΜΑ 3 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Τα οικονομικά απασχολούν εσάς των πρώτων ημερών. Όμως θα δραστηριοποιηθείτε προκειμένου να τα ταχτοποιήσετε. Αποφύγετε μόνο να γίνετε αναίτια καταναλωτικοί. Οι συζητήσεις σε θέματα ερωτικής ζωής και παιδιών μπορούν να οδηγήσουν σε σταθερές αποφάσεις. Τη σκέψη σας θα μονοπωλήσει η ερωτική ζωή για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Θα υπάρξουν επαφές μηνύματα και μπόλικο φλερτ. Ερωτικές και οικονομικές απογοητεύσεις θα έχετε όσοι ανήκετε στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Ενώ για σας των τελευταίων ημερών οι οικογενειακές καταστάσεις δέχονται εύνοια.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 3 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΙΧΘΥΕΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ
Ο Άρης εισέρχεται μέσα στο ζώδιο σας και σας γεμίζει με ενέργεια, αρχικά εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Θα νοιώθετε δραστήριοι, δημιουργικοί αλλά και νευρικοί. Γι αυτό αποφύγετε τις εντάσεις. Πολλές θα είναι οι συζητήσεις με άτομα της οικογενείας για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Συζητήστε τους προβληματισμούς σας. Απογοητεύσεις αλλά και εξιδανικεύσεις έχει η εβδομάδα για σας των αρχών του τρίτου δεκαημέρου. Μπορείτε να επικοινωνήσετε τις απόψεις σας εσείς των τελευταίων ημερών και να κλείσετε συμφωνίες. Φιλικά πρόσωπα σας στηρίζουν.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 3 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

Φωτογραφία: Freepik.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ