Καθοριστική η επίδρασή του Άρη στους Ιχθύες στον έρωτα για αυτά τα 3 ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Ο πλανήτης του Άρη θα παραμείνει στους Ιχθύες μέχρι και τις 29 Ιουνίου και ένα είναι το σίγουρο: ότι θα ταρακούνησει τα νερά στην ερωτική ζωή των εξής ζωδίων:

Λέων

Η είσοδος του πλανήτη Άρη στους Ιχθύες σηματοδοτεί μία ιδιαίτερα ερωτική περίοδο για τους Λέοντες. Είναι όμως και μία περίοδος που τα άτομα που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο, δεν θα αρκεστούν σε εφήμερες ερωτικές περιπέτειες, αλλά θα αποζητήσουν να ζήσουν όσα επιθυμούν σε έναν μεγάλο έρωτα. Είναι όμως ταυτόχρονα και μία περίοδος που κάνει λίγο περισσότερους παθητικούς τους δυναμικούς Λέοντες. Προσοχή λοιπόν τα άτομα που θα σας πλησιάζουν να μην ξεπεράσουν τα όρια σας.

Παρθένος

Αισθάνεστε έτοιμοι να ερωτευτείτε αυτή την περίοδο σε περίπτωση που είστε singles και να έρθετε κοντά με άτομα που πραγματικά βρίσκετε ενδιθαφέροντα και σας ασκούν μεγάλη έλξη. Αν είστε ήδη σε σχέση, κάποιες συγκρούσεις με το άλλο σας μισό, μπορεί να λειτουργήσει θετικά στην αναζώπυρωση της σχέσης σας και στην αναβάθμιση της σεξουαλικής σας ζωής.

Ιχθύες

Όταν ο ερωτικός Άρης βρίσκεται στο ζώδιο σου, αν μη τι άλλο, βιώνεις μία ιδιαίτερα ερωτική περίοδο στυη ζωή σου. Η αυτοπεποίθηση σου απογειώνεται και εκφράζεσαι ακόμη καλύτερα στη σεξουαλική σου ζωή. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια για να εκφράσετε ανοιχτά στον άτομο του ενδιαφέροντος σας για τις επιθυμίες σας και τις αληθινές σας ανάγκες και δώστε για μία φορά, προτεραιότητα σε πράγματα που ευχαριστούν εσάς. Είναι η στιγμή σας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ