Αφροδίτη εξάγωνο Άρης 11 Μαρτίου – Ερωτικές κατακτήσεις.  Η Αφροδίτη κόρη του Ουρανού, στο ζώδιο του Κριού, εξωστρεφής, δυναμική, γεμάτη ενθουσιασμό για τα  θέλω της, έτοιμη να «βγει μπροστά» και να προσπαθήσει  κυριολεκτικά να σαρώσει τα σύμπαντα. Μια Αφροδίτη, όχι σε μια καλή θέση, αλλά με πολύ καλή δυναμική και όρεξη για «κατακτήσεις». Είτε κυριολεκτικές, είτε μεταφορικές. Το τι μπορούν οι κατακτήσεις αυτές να αφορούν; Τα πάντα! Από την προσωπική και αισθηματική της ζωή, έως τους επαγγελματικούς της στόχους, τις φιλίες της, τους ανθρώπους που συναναστρέφεται στην κοινωνική της ζωή.

Άρης, ο αδελφός της Έριδας. Γιος του Δία  και της Ήρας. Λέγεται πως απέκτησε δύο γιους τον Τρόμο και τον Φόβο, τίποτα τυχαίο για να συνοδέψει το όνομά του. Ο Ολύμπιος θεός που η επιτυχία του με το άλλο φύλο ήταν τόσο δεδομένη όσο και ασταμάτητη.  Παρόλα αυτά, ο Άρης δεν συμβολίζει μόνο αυτό! Δεν είναι μόνο επιθετικός είναι και  αμυντικός. Δεν είναι μόνο πολεμοχαρής όπως έχει αποτυπωθεί σε κάποιους,  αλλά και μαχητικός όταν έχουμε ανάγκες ζωής, που πρέπει να παλέψουμε γι’ αυτές!

Στην όψη εξαγώνου του με την Αφροδίτη, βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων.  Ούτε ο Άρης βρίσκεται στην καλύτερη θέση που θα μπορούσε, στο συγκεκριμένο ζώδιο. Όμως, δεν παύει να έχει αρκετά θετικά στοιχεία, τα οποία εκφράζονται με έναν πραγματικά «αέρινο» τρόπο. Περιπετειώδης, δεν του αρέσει η στασιμότητα, με τρομερή ευφράδεια και ευελιξία στον λόγο του.

Θα μπορούσε να σαγηνεύσει το έτερο φύλο και να «μπλεχτεί» σ’ ένα χορό αισθήσεων, νοητικών και όχι  μόνο. Δεν είναι όμως το μόνο που μπορεί να κάνει. Είναι αυτός που έχει τον τρόπο και την δυναμική να τα καταφέρει σε ένα επάγγελμα. Έχει το μαχητικό πνεύμα  για να προχωρήσει και να κατακτήσει μια επιθυμητή θέση. Φυσικά υπάρχουν και τα αρνητικά του. Όπως το ό,τι δεν μπορεί πολλές φορές να συγκεντρωθεί σ’ ένα σκοπό και η δυναμική του αναλώνεται, μη μπορώντας τελικά να εστιάσει σε κάτι συγκεκριμένο.

Η όψη αυτή μιας και είναι θετική, θα δώσει  ευκαιρίες στο κάθε ζώδιο, ανάλογα τους οίκους που βρίσκονται οι δύο αυτοί πλανήτες. Αν και είναι μια κατεξοχήν όψη ερωτική, μια όψη που αφορά την προσωπική ζωή, τις σχέσεις, την δύναμη της έλξης μεταξύ δύο ανθρώπων, παρόλα αυτά, θα δούμε σε ποιους τομείς θα δώσει ευκαιρίες στον  καθένα ξεχωριστά.

ερωτικές προβλέψεις

Διαβάστε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του κάθε ζωδίου από τον Χρήστο Άρχο

Κριός

Είστε αυτοί που έχετε την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο. Για εσάς η όψη αυτή μπορεί να δώσει για τους αδέσμευτους μια γνωριμία μέσω του στενού συγγενικού σας περιβάλλοντος.  Αλλά και για τους δεσμευμένους, ίσως μια ευκαιρία σε όσους είχαν διαφορές με τα αδέλφια τους ή στενούς συγγενείς, να ξαναφτιάξουν τις σχέσεις τους και να έχουν μια θετική κατάληξη. Ευνοείται επίσης η συνεργασία με αδέλφια και ξαδέλφια.

Ταύρος

Τα οικονομικά σας και τα μυστικά σας. Πόροι και πηγές που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε αλλά δεν τολμούσατε ποτέ πριν. Μπορεί να αφορά και μια εργασία από το σπίτι, παρότι με την όψη αυτή, δεν θέλετε να νιώσετε «εγκλωβισμένοι». Ίσως σας φέρει και κάποια οικονομική άνοδο, από κάποια θέση που δεν περιμένατε. Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να είναι κάποιος άνθρωπος που επίσης δεν περιμένατε για την προσωπική σας ζωή. Με αυτή τη θέση των πλανητών, δώστε λίγη προσοχή γιατί μπορεί να δηλώνει και μια σχέση που πρέπει να κρατηθεί κρυφή.

Δίδυμος

Οι ευκαιρίες θα έρθουν μέσα από την προσωπική σας προσπάθεια και θέληση αλλά και μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Μια γνωριμία μέσω γνωστών ή κοινών φίλων, ή μέσω ομάδων που τυχόν συμμετέχετε για χόμπι ή οποιοδήποτε λόγο. Αυτό μπορεί να αφορά και την προσωπική σας ζωή και να είναι πραγματικά κάτι πολύ ευχάριστο. Μπορεί όμως να αφορά την εύρεση εργασίας ή μια ομαδική εργασία που μπορεί να αποβεί  πολύ επικερδής για εσάς.

Καρκίνος

Μια πολύ καλή γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο, είναι  εφικτή. Μπορεί και για εσάς να περιέχει το κομμάτι του «κρυφού» και να πρέπει να μείνει σε αυτά τα επίπεδα. Οικονομικά, μπορεί να σας προτείνουν πράγματα που δεν περιμένατε ή κάτι να ξεκινήσει με μια «μυστική»  ή άτυπη συμφωνία, την οποία δεν θα φέρετε άμεσα στο φως της  ημέρας.

Λέων 

Αν κανονίστε ταξίδια με φίλους σας, είναι πολύ πιθανόν στον προορισμό που θα βρεθείτε να γνωρίσετε το ταίρι σας και να περάσετε και καλά! Στα οικονομικά σας, μπορεί να σημαίνει μία επέκταση, ίσως και από φίλους σε μακρινά μέρη για εσάς. Όπως και να έχει, θα έχετε μία θετική ευκαιρία, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, είτε οικονομικά, είτε ερωτικά. Κάποιοι  από εσάς μπορεί να κάνετε και τα δύο!

Παρθένος 

Η καριέρα σας,  η οποία μπορεί να αφορά  και  χρήματα τρίτων προσώπων, αλλά  και συναλλαγές με άτομα για πιθανές κληρονομιές, μπορούν να σας φέρουν και μια γνωριμία αλλά και μία άνοδο στα οικονομικά σας. Είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε μέσα από τέτοιες διαδικασίες τον έρωτα της ζωής σας και να είναι η πραγματική έκπληξη που θα διαπεράσει την ρουτίνα σας.

Ζυγός

Πρέπει να είστε έτοιμοι να γνωρίσετε το ταίρι σας από μέρη μακρινά. Ίσως να είναι και κάποιος αλλοδαπός. Ένα ταξίδι σε ένα όμορφο μέρος, το οποίο μπορεί να σας φέρει και μια καλή γνωριμία. Μπορεί όμως να αφορά κι ένα επαγγελματικό ταξίδι για τον σύντροφό σας, αν είστε ήδη δεσμευμένοι και μια οικονομική άνοδος να έρθει μέσα από αυτό.

Σκορπιός

Η καθημερινότητά σας θα είναι το πεδίο γνωριμίας,  με κάποιο ενδιαφέρον άτομο για εσάς. Είτε είναι ένα πρόσωπο μέσα από τον εργασιακό σας χώρο, ή από τομείς υγείας αν πάτε να κάνετε κάποιες εξετάσεις. Σίγουρα πάντως  η γνωριμία σας θα καταλήξει σε κάτι πραγματικά έντονο. Αν αφορά τα οικονομικά σας, τότε είναι πολύ πιθανό κάποια κληρονομιά ή ένα δάνειο όπως επίσης και μια θέση εργασίας σ’ ένα νέο περιβάλλον, να είναι αυτά που θα έχετε την ευκαιρία να ανέλθετε.

Τοξότης 

Έρωτας και συντροφικότητα θα είναι για εσάς. Μπορεί βέβαια να είναι η ανανέωση της σχέσης σας. Όμως για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, ο έρωτας χτυπά την πόρτα, μέσα από την δημιουργία, την καλλιτεχνία, αλλά επίσης μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο που συνεργάζεστε.  Οικονομικά, μπορεί να έρθουν κέρδη από καλλιτεχνικά επαγγέλματα, ή παιδαγωγικά ή ακόμη και τυχερά παιχνίδια. Δεν αποκλείονται επίσης κάποιες  θετικές συνεργασίες ή η εργασία με τον σύντροφο σας.

Αιγόκερως

Μέσα από τον οικογενειακό σας κύκλο και μάλιστα τον στενό ή από το εργασιακό σας περιβάλλον, μπορεί όντως να κάνετε μία γνωριμία που θα καταλήξει σε μια έντονη και καλή σχέση. Οικονομικά, δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να εργαστείτε στην οικογενειακή επιχείρηση ή να αν ψάχνετε εργασία, αυτό το χρονικό διάστημα ίσως σας γίνει μία πρόταση.

Υδροχόος

Εσάς το ταίρι σας μπορεί να έρθει είτε μέσα από αδέλφια ή ξαδέλφια σας, είτε απλά το κομμάτι της επικοινωνίας. Δεν είναι απίθανο λοιπόν, να έχετε μία γνωριμία μέσω διαδικτύου. Όπως επίσης μπορεί να τον ή την γνωρίσετε μέσα από το καλλιτεχνικό στερέωμα. Οικονομικά, τα κέρδη σας μπορεί να ενισχυθούν είτε από σύμπραξη με τα αδέλφια σας ή γενικά στενούς συγγενείς, είτε από τυχερά  παιχνίδια αλλά ακόμη και από συγγραφή ή γενικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με τον λόγο.

Ιχθύες

Μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, μπορεί να γίνει μία γνωριμία, η οποία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια καλή σχέση. Μπορεί  όμως να ανήκει και στο χώρο των εργοδοτών σας ή ανθρώπων που έχουν να κάνουν με τους  οικονομικούς σας πόρους ή απλά στον εργασιακό σας χώρο. Τα οικονομικά σας ενισχύονται κυρίως από την οικογένειά σας με τη μορφή βοήθειας ή αν εργάζεστε για κάποια οικογενειακή επιχείρηση τότε έχετε μια αύξηση των εσόδων σας.

Πηγή: christosarchos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ