Μετά από ένα τόσο έντονα φορτισμένο αστρολογικά καλοκαίρι με εκλείψεις και ανάδρομες πορείες πλανητών, μία ερωτική απογοήτευση είναι σίγουρα το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε. Σύμφωνα με την αστρολογία, για κάθε ένας από εμάς υπάρχει ένα ζώδιο το οποίο είναι πιο πιθανό να μας ραγίσει την καρδιά φέτος το καλοκαίρι. Δείτε παρακάτω ποια ζώδια καλό θα ήταν να αποφύγετε εάν θέλετε ένα ήσυχο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Κριός – Καρκίνος 

Ο ατρόμητος Κριός αγαπά την περιπέτεια καλό θα ήταν φέτος το καλοκαίρι να μείνει μακριά από τον σπιτόγατο Καρκίνο. Ο Κριός μπορεί να νοιάζεται για το ταίρι του αλλά δεν κάθεται συχνά να σκεφτεί και να εκφράσει τα συναισθήματά του προς αυτό κάτι το οποίο είναι δεδομένο για έναν Καρκίνο. Ο Καρκίνος δεν εγκαταλείπει εύκολα μία σχέση εκτός και αν φτάσει τα όρια του, κάτι το οποίο μπορεί να καταφέρει πολύ εύκολα ένας Κριός.

Ταύρος – Παρθένος

Ο Ταύρος που αγαπά την καλοπέραση και τα υλικά αγαθά, φέτος το καλοκαίρι θα πρέπει να αποφύγει τους Παρθένους. Μπορεί τα δύο ζώδια να μοιάζουν φαινομενικά συμβατά, όμως ο Παρθένος αγαπά την απλότητα και την πρακτικότητα κάτι που σημαίνει ότι τα πολυτελή και διασκεδαστικά σχέδια του Ταύρου θα έχουν να ανταγωνιστούν την αρνητικότητα του Παρθένου.

Λέων – Δίδυμος

Ο Λέων ενώ μπορεί να μοιάζει το ιδανικό ταίρι για έναν Δίδυμο, αφού και τα δύο ζώδια έχουν ισχυρές προσωπικότητες και λατρεύουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής, αλλά στην ουσία δεν είναι. Μπορεί με την πρώτη ματιά η ενεργητική και λαμπερή προσωπικότητα του Λέοντα να σαγηνεύσει το Δίδυμο αλλά στην πορεία, ο Λέων όχι μόνο θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του αλλά δεν θα δώσει και στον Δίδυμο την προσοχή που τόσο επιζητά.

Υδροχόος – Καρκίνος 

Ο συναισθηματικός και ευαίσθητος Καρκίνος έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον ανεξάρτητο και αυτόνομο Υδροχόο. Όσο περισσότερο προσπαθεί ένας Καρκίνος να αγαπήσει και να δώσει πράγματα από τον εαυτό του στη σχέση, τόσο ο Υδροχόος θα αποτραβιέται και θα απομακρύνεται. Και η συμπεριφορά αυτή θα πληγώσει σίγουρα ανεπανόρθωτα την τρυφερή καρδιά του Καρκίνου.

Λέων – Σκορπιός

Ο Λέων με το Σκορπιό είναι δύο από τα πιο παθιασμένα και ερωτικά ζώδια. Και ενώ μπορεί η ερωτική τους ζωή να είναι εκρηκτική, κάποια στιγμή ο Λέων θα θελήσει να γυρίσει στους θαυμαστές του. Ο Σκορπιός πάλι, προτιμά την απομόνωση και την εσωστρέφεια. Η συμπεριφορά του Λέοντα σίγουρα θα κάνει το Σκορπιό να ζηλέψει και στο τέλος θα χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Τοξότης- Παρθένος 

Ο πρακτικός και οργανωτικός Παρθένος δεν έχει τίποτα κοινό με τον εντελώς απρόβλεπτο Τοξότη. Ο Τοξότης λαχταρά την περιπέτεια και συνήθως δεν υπολογίζει σε αυτή τον εκάστοτε σύντροφό του. Αυτό φυσικά δεν είναι αποδεκτό από έναν Παρθένο, ο οποίος προτιμά την ασφάλεια του σπιτιού του.

Δίδυμος – Ζυγός 

Ο ακριβοδίκαιος και ισορροπημένος Ζυγός δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να δοκιμάσει την τύχη του ερωτικά με τον Δίδυμο. Η διττή φύση του Διδύμου θα εξαντλήσει τον Ζυγό και φυσικά σε κανείς από τους δύο δεν πρόκειται να είναι απόλυτα ευχαριστημένος.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ