Μετά από ένα τόσο έντονα φορτισμένο αστρολογικά καλοκαίρι με εκλείψεις και ανάδρομες πορείες πλανητών, μία ερωτική απογοήτευση είναι σίγουρα το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε. Σύμφωνα με την αστρολογία, για κάθε ένας από εμάς υπάρχει ένα ζώδιο το οποίο είναι πιο πιθανό να μας ραγίσει την καρδιά φέτος το καλοκαίρι. Δείτε παρακάτω ποια ζώδια καλό θα ήταν να αποφύγετε εάν θέλετε ένα ήσυχο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Λέων – Σκορπιός 

Ο Σκορπιός αγαπά έντονα και με πάθος και είναι στη φύση του να ζηλεύει το σύντροφό του. Ο Λέων από την άλλη, που αποζητά την προσοχή και θέλει όλα τα φώτα στραμμένα πάνω του, είναι αναπόφευκτο να κάνει το Σκορπιό να ζηλέψει. Σε μία σχέση,  Λέων βγάζει το χειρότερο εαυτό του Σκορπιού καθώς τον κάνει ζηλιάρη, χειριστικό και μανιακό με τον έλεγχο.

Τοξότης- Αιγόκερως

Ο Τοξότης παίζει μόνο με τους δικούς του όρους και είναι συνήθως χαλαρός και αυθόρμητος σε αντίθεση με τον Αιγόκερο που θέλει πάντα να ακολουθεί τους κανόνες. Σε μία σχέση μεταξύ τους, ο Τοξότης θα νιώθει εγκλωβισμένος. Θα χάσει την παιδικότητα και το χιούμορ του. Από την άλλη, εάν ο Τοξότης δεν καλύπτει όλα τα θέλω του Αιγόκερου, το πιο πιθανό είναι να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Αιγόκερως- Ιχθύες

Σε αντίθεση με τον λογικό και προσγειωμένο Αιγόκερω, οι Ιχθύες ζούνε τον 90% της ζωής τους στο δικό τους φανταστικό κόσμο. Και παρότι οι Ιχθύες περισσότερο πληγώνονται παρά πληγώνουν, όταν είναι σε σχέση με έναν Αιγόκερω, η απόμακρη φύση του και η έλλειψη προσοχής και τρυφερότητας, θα κάνουν τους Ιχθύες  να αναζητήσουν την τύχη τους αλλού.

Υδροχόος- Καρκίνος

Παρότι οι Υδροχόοι λατρεύουν την ελευθερία του και θέλουν τον προσωπικό τους χώρο, στην ουσία είναι ευαίσθητοι και αναζητούν ένα σύντροφο που θα μπορεί να τους καταλάβει. Όταν είναι μαζί με έναν Καρκίνο, απολαμβάνουν ενδόμυχα την περιποιητική του φύση αλλά αυτό δεν ικανοποιεί τον ευαίσθητο Καρκίνο ο οποίος έχει ανάγκη να ακούει και να του δείχνουν ότι τον αγαπούν.

Παρθένος- Ιχθύες

Η ευαίσθητη και ονειροπόλα φύση του Ιχθύ έρχεται σε αντίθεση με την πρακτική και αναλυτική φύση του Παρθένου. Οι Ιχθύες δυσανασχετούν με την έλλειψη φαντασίας του Παρθένου ενώ ο Παρθένος θα προσπαθήσει να ελέγξει και να αλλάξει έναν Ιχθύ. Σίγουρα ο Ιχθύς θα παλέψει μέχρι τέλος για τη σχέση ενώ ο Παρθένος θα σκεφτεί αμέσως πρακτικά και απλά θα αποχωρήσει από τη σχέση εάν καταλάβει ότι δεν έχει μέλλον.

Οι συνδυασμοί ζωδίων που (ίσως) είναι καλύτερα να αποφύγουν να κάνουν σχέση φέτος το καλοκαίρι- Μέρος 1ο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ