Υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι φτιαγμένα για να υπάρχουν μέσα σε μια σχέση. Αγαπούν τη συντροφικότητα και δεν φοβούνται να δεσμευτούν. Υπάρχουν και κάποια άλλα όμως που λατρεύουν την ελευθερία και βάζουν την εργένικη ζωή πάνω από όλα. Εάν ψάχνεις ένα σύντροφο για να ανεβείτε μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας, δείτε ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να επισημοποιήσουν μία σχέση.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος, ως σταθερό ζώδιο της γης, λατρεύει την ασφάλεια και τη σιγουριά, οπότε ο γάμος γι’ αυτόν είναι από τα πρώτα ζητούμενά του. Θέλει να ριζώσει κάπου και η οικογενειακή ζωή φαντάζει απόλυτα ιδανική. Επίσης, ο Ταύρος είναι ιδιαίτερα χαλαρός και μπορεί να κάνει την πρόταση γάμου ακόμα και φορώντας τη φόρμα του, κάτι που δείχνει την οικειότητα που έχει με το σύντροφό του.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός είναι από τα ζώδια που έχουν πολύ ψηλά την αφοσίωση και τις σχέσεις. Η λέξη «γάμος» γυρίζει πάντα στο μυαλό του και είναι από τα ζώδια που δεν θα διστάσουν να αρραβωνιαστούν το σύντροφο με τον οποίο είναι μαζί. Ως ζώδιο του νερού, ο συναισθηματικός Σκορπιός θεωρεί ότι δεν χρειάζονται υπερβολικές εκδηλώσεις τρυφερότητας, όσο υπάρχει πραγματική αγάπη στη σχέση.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ο επαναστάτης και απρόβλεπτος Ουρανός που κυβερνά τον Υδροχόο, τον κάνει να σκέφτεται και να δρα πάντα έξω από το κουτί. Είναι πάντα ιδεαλιστής και αισιόδοξος οπότε ξεκινά πάντα με θετικά βήματα προς το γάμο. Μην περιμένεις μία συνηθισμένη πρόταση γάμου από τον εκκεντρικό Υδροχόο. Θα σε εκπλήξει και θα βρει τον τρόπο να τη θυμάσαι για πάντα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ