Κάθε ένα από τα ζώδια έχει το δικό του ρυθμό με τον οποίο ερωτεύεται. Όταν όμως δύο ζώδια που ερωτεύονται γρήγορα και είναι συμβατά ερωτικά συναντηθούν, τότε ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι αναπόφευκτος. Τα ζώδια αυτά είναι που αναζητούν τον έρωτα με όλη τους την καρδιά και δεν διστάζουν να δεσμευτούν όταν θεωρήσουν ότι βρήκαν το άλλο τους μισό. Δείτε παρακάτω ποιοι συνδυασμοί ζωδίων τείνουν να ερωτεύονται κεραυνοβόλα από την πρώτη ματιά.

Κριός και Λέων

Τα δύο αυτά ζώδια της φωτιάς είναι καταδικασμένα να βιώσουν τον έρωτα με την πρώτη ματιά. Ο Κριός με κυβερνήτη του τον Άρη είναι παθιασμένος και δεν διστάζει να διεκδικήσει χωρίς φόβο το αντικείμενο του πόθου του. Ο Λέων αγαπά με όλη του την καρδιά και πάνω από όλα λατρεύει να τον αγαπούν. Και ο Κριός και ο Λέων ξεπερνούν εύκολα τις παλιές τους σχέσεις οπότε δεν φοβούνται να ανοιχτούν συναισθηματικά σε κάποιον. Οπότε, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για αυτά τα δύο ζώδια εάν υπάρχει έλξη μεταξύ τους.

Καρκίνος και Ιχθύς

Ο Καρκίνος και ο Ιχθύς είναι το ιδανικό ζευγάρι. Ο Καρκίνος είναι συνήθως ντροπαλός και αργεί να ανοιχτεί σε έναν νέο ερωτικό σύντροφο. Ο Ιχθύς όμως, με την ισχυρή διαίσθησή του, έχει τον τρόπο να βγάλει τον Καρκίνο από το καβούκι του και να τον κάνει να νιώσει συναισθηματικά ασφαλής. Από την άλλη, η επιθυμία του Καρκίνου για βαθιά εσωτερική σύνδεση με το σύντροφό του και η απόλυτη αφοσίωσή του στη σχέση κάνουν πραγματικότητα τον ιδανικό σύντροφο για τον Ιχθύ.

 

Και ο Ζυγός και ο Λέων είναι τα απόλυτα κοινωνικά ζώδια ενώ έλκονται ιδιαίτερα ο ένας από τη γοητεία και τη ζεστασιά του άλλου. Όταν ο Λέων αποφασίσει ότι του αρέσει κάποιος, δεν φοβάται να τον ερωτευτεί κατάφορα ενώ η σύνδεση του Ζυγού με την Αφροδίτη, τον κάνει αθεράπευτα ρομαντικό. Και οι δύο αγαπούν τα ωραία πράγματα και εκτιμούν την έννοια της αισθητικής οπότε ο δρόμος στη μεταξύ τους σχέση είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!