Είναι επίσημα φθινόπωρο και η πανσέληνος που θα λάβει χώρα την 1η Οκτωβρίου θα επηρεάσει σημαντικά όλα τα ζώδια. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια ζώδια που, λόγω των διάφορων πλανητικών τοποθετήσεων, θα νιώσουν την δύναμη της συγκεκριμένης πανσελήνου περισσότερο από τα υπόλοιπα. Δείτε παρακάτω ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την πρώτη πανσέληνο του Οκτωβρίου.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Αυτή είναι η πιο σημαντική πανσέληνος του χρόνου για εσάς καθώς γίνεται στο ζώδιό σας. Παρότι θα σας δώσει ενέργεια, φώτιση και κίνητρο να επιδιώξετε τους προσωπικούς σας στόχους, θα σας φορτίσει και με ένταση σχετικά με τον τρόπο που θα τα κάνετε όλα αυτά. Αυτό οφείλεται στον Ήλιο που βρίσκεται απέναντι από τη Σελήνη και σας ζητά να επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας ενώ ο ανάδρομος στο ζώδιο σας Άρης σας μπλοκάρει την ικανότητά να λάβετε δράση και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Μην επιδιώξετε να τραβήξετε τα βλέμματα όλων πάνω σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αυτή η πανσέληνος θα σηματοδοτήσει μία σημαντική στιγμή στην καριέρα σας. Η έντονη ενέργεια της πανσελήνου θα προσθέσει ιδιαίτερη ένταση στον επαγγελματικό σας τομέα. Εκμεταλλευτείτε την και κλείστε όποια σημαντική συμφωνία είναι σε εκκρεμότητα. Δεν είναι κακό να γίνεται λίγο πιο επιθετικοί αρκεί να μην το παρακάνετε. Η ένταση μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής σας ζωής θα είναι μεγάλη, οπότε προσέξτε να μην παρασυρθείτε.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Από τη φύση σας, είστε αυτοί που θα καθησυχάσετε τους πάντες και η πανσέληνος αυτή θα αναδείξει αυτή την ικανότητά σας, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με κοντινά σας πρόσωπα. Αλλά μην ξεχνάτε ότι σε κάθε σχέση, χρειάζεστε και εσείς φροντίδα. Οι σχέσεις είναι βιώσιμες μόνο όταν κυριαρχεί η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητα. Είστε ηγέτες και δημιουργοί και αυτό θα βγει έντονα προς τα έξω αυτή την περίοδο. Θα μπορέσετε τώρα να χτίσετε πιο υγιείς σχέσεις και να δυναμώσετε τους δεσμούς που είναι πιο πολύτιμοι για εσάς.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Η πανσέληνος του Οκτωβρίου θα σας πλημμυρίσει συναισθήματα και ένταση. Τα πιο κρυφά σας συναισθήματα και η ευαίσθητη πλευρά σας θα βγουν στο προσκήνιο, και αυτό για ένα τόσο πρακτικό ζώδιο όπως εσείς, θα είναι σίγουρα αρκετά άβολο. Προσπαθήστε να μην βυθιστείτε στη δουλειά προκειμένου να αποφύγετε αυτή την πλημμύρα συναισθημάτων. Βασιστείτε σε κοντινά σας πρόσωπα και φίλους που ξέρετε ότι θα σας στηρίξουν τώρα που το χρειάζεστε. Θα εκπλαγείτε από το τι μπορείτε να μάθετε από τα συναισθήματά σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!