Ζώδια: Αυτοί είναι οι «αυστηροί» του ζωδιακού κύκλου

Η συμβατότητα μεταξύ των ατόμων δεν μπορεί να προβλεφθεί με βεβαιότητα από την αστρολογία, ωστόσο ορισμένα ζώδια φημίζονται για την δυσκολία τους να συγχωρήσουν και να δώσουν δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση.

Ζώδια: Αυτοί είναι οι «αυστηροί» του ζωδιακού κύκλου
Ζώδια: Αυτοί είναι οι «αυστηροί» του ζωδιακού κύκλου

Ας δούμε μερικά από αυτά:

  • Σκορπιός: Ο Σκορπιός φημίζεται για την ένταση, το πάθος και την κτητικότητά του. Εάν προδοθεί ή πληγωθεί, δύσκολα θα ξεχάσει και θα δώσει δεύτερη ευκαιρία. Μπορεί να κρατάει κακία και να επιδιώκει εκδίκηση.
  • Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως είναι πρακτικός, λογικός και ρεαλιστής. Εάν μια σχέση δεν λειτουργεί, προτιμά να την τερματίσει οριστικά παρά να επενδύσει χρόνο και προσπάθεια για να την σώσει. Χρησιμοποιούν περισσότερο το μυαλό από την καρδιά αλλά όταν την «ακούσουν» και προδοθούν η αντίδρασή τους μπορεί να είναι υπερβολική.
  • Κριός: Ο Κριός είναι ανεξάρτητος, αυθόρμητος και περήφανος. Δυσκολεύεται να παραδεχτεί λάθη και να ζητήσει συγγνώμη. Εάν πληγωθεί ή νιώσει αδικημένος, σπάνια θα δώσει δεύτερη ευκαιρία.
  • Υδροχόος: Ο Υδροχόος είναι ελεύθερος, αντισυμβατικός και απρόβλεπτος. Απολαμβάνει την αλλαγή και την καινοτομία. Εάν μια σχέση γίνει ρουτίνα ή τον περιορίσει, είναι πιθανό να την τερματίσει και να αναζητήσει κάτι νέο.
  • Παρθένος: Ο Παρθένος είναι τελειομανής, κριτικός και αναλυτικός. Δίνει μεγάλη σημασία στην τάξη, την οργάνωση και την ασφάλεια. Εάν μια σχέση δεν ανταποκρίνεται στα υψηλά του πρότυπα, είναι πιθανό να την τερματίσει.

Τα παραπάνω είναι γενικεύσεις και κάθε άτομο είναι μοναδικό όπως μοναδικός είναι ο γενέθλιος χάρτης του καθενός. Η προσωπικότητα, οι εμπειρίες και οι αξίες ενός ατόμου επηρεάζουν σημαντικά τις επιλογές του στις σχέσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ