Το φετινό καλοκαίρι με την έκλειψη του προηγούμενου Σαββατοκύριακου σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα. Πολλοί θα δουν την ζωή τους να επανεκκινεί από την αρχή. Δείτε παρακάτω τι επιφυλάσσει το φετινό καλοκαίρι για κάθε ζώδιο.

Κριός

Οι Κριοί ενώ βλέπουν τον κόσμο μαύρο ή άσπρο, είναι επίσης παθιασμένοι και συχνά «βλέπουν κόκκινο». Με μια τέτοια παρορμητική φύση, μπορείτε να περιμένετε ότι οι Κριοί θα ξυπνήσουν το πρωί, θα κάνουν ένα γρήγορο ζεστό ντους και θα είναι έξω από το σπίτι μέσα σε 15 λεπτά. Οι Κριοί είναι πάντα έτοιμοι να ξεχυθούν στην πόλη και να κάνουν τα δικά τους, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται στον κόσμο.

Ταύρος

Ως το κατεξοχήν ζώδιο της γης, οι Ταύροι θα νιώθει άνετα το φετινό καλοκαίρι στο σπίτι. Χρησιμοποιείστε αυτό το χρόνο για να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να ξαναγεμίσετε τις μπαταρίες σας. Ένα σπίτι γεμάτο με «γήινα» χρώματα, φυτά και ένα καλά εφοδιασμένο ψυγείο θα ικανοποιήσει απόλυτα το αίσθημα ασφάλειας του Ταύρου.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι θέλουν πάντα να ικανοποιούν την έμφυτη περιέργειά τους και να βρίσκουν πράγματα που τους εμπνέουν. Θα περάσουν το φετινό καλοκαίρι διαβάζοντας βιβλία, ασχολούμενοι με υπολογιστές και iPad, και θα αναζητήσουν μέρη στα οποία μπορούν να κάτσουν και απορροφήσουν πληροφορίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η επιθυμία των Διδύμων να εξερευνήσουν είναι εσωτερική, ενώ καταλαβαίνουν ότι ένα άνετο περιβάλλον θα οδηγήσει σε αυτό το αίσθημα ζεστασιάς που όλοι επιθυμούμε να αισθανθούμε «στο σπίτι».

Καρκίνος

Η ηλιακή έκλειψη είναι στον Καρκίνο, που σημαίνει ότι είναι η ώρα να λάμψει για όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου. Ανεξάρτητα από το πού θα περάσουν οι Καρκίνοι το φετινό καλοκαίρι τους, εάν η οικογένειά τους είναι εκεί, θα είναι χαρούμενοι. Οι Καρκίνοι αγαπούν το σπίτι τους, γιατί εκεί τα αγαπημένα τους πρόσωπα μπορούν να είναι μαζί. Η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού, οπότε θα τους βρείτε να μαγειρεύουν για τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε κάθε ευκαιρία.

Λέων

Ένα καλοκαίρι στο σπίτι είναι ένα καλοκαίρι διασκέδασης όταν είστε με έναν Λέοντα. Το σπίτι ενός Λέοντα έχει σχεδιαστεί για διασκέδαση. Αν έχετε όρεξη για ένα καλοκαιρινό μπάρμπεκιου, επισκεφθείτε τον φίλο σας το Λέοντα. Το πιθανό είναι να ψήνει ήδη. Το καλοκαίρι ενός Λέοντα θα γεμίσει με διασκέδαση από την άνεση του σπιτιού του.

Παρθένος

Το να περνάς περισσότερο χρόνο στο σπίτι, σημαίνει μόνο ένα πράγμα για τον Παρθένο, μια φρενίτιδα καθαριότητας! Τα θέλουν όλα σούπερ καθαρά και δροσερά για το καλοκαίρι. Θα τους βρείτε να αγοράζουν λουλούδια, να φυτεύουν βότανα στο σπίτι και να απολαμβάνουν μία αρωματοθεραπεία προκειμένου να βελτιώσουν την ψυχική τους ευεξία. Ποιος χρειάζεται διακοπές άλλωστε όταν το σπίτι του μοιάζει με μια όαση ηρεμίας!

Ζυγός

Από όλα τα ζώδια, ο Ζυγός είναι εκείνος που χρειάζεται ένα κομψό σπίτι όλο το χρόνο. Λατρεύει την εσωτερική διακόσμηση, την ισορροπία και την αρμονία. Θα χρησιμοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους προκειμένου να διορθώσουν τις χαλασμένες κορνίζες στους τοίχους και να βεβαιωθούν ότι όλα είναι στη θέση τους στο σπίτι. Οι Ζυγοί αυτό το καλοκαίρι θα φτιάξουν το σπίτι τους στην εντέλεια προκειμένου να υποδεχτούν τους φίλους τους.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί χρειάζονται τον προσωπικό τους χώρο και την ιδιωτικότητά τους. Αυτό το καλοκαίρι, μια απομονωμένη ταράτσα θα είναι το ιδανικό σημείο για αυτούς. Τα βράδια, θα περνούν χρόνο με φίλους σε ένα σκοτεινό, άνετο δωμάτιο με τις κουρτίνες τραβηγμένες βλέποντας ταινίες ή σειρές.

Τοξότης

Οι Τοξότες ζουν για την περιπέτεια και δεν τους ενδιαφέρει η άνεση. Αναζητούν νέες εμπειρίες και λατρεύουν να βρίσκονται έξω και να κάνουν τα δικά τους. Το καλοκαίρι είναι η ώρα για εσάς τους Τοξότες να περιπλανηθείτε. Η ιδέα του να περάσει όλο το καλοκαίρι στο σπίτι θα είναι δύσκολη για έναν Τοξότη, ωστόσο μπορεί να το χρησιμοποιήσει ως μία ευκαιρία να εξερευνήσει τη γειτονιά του.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι πάντα κάνουν πράγματα και οι διακοπές τους δίνουν χρόνο για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους και να εστιάσουν στα σημαντικά. Δύο εβδομάδες διακοπές τον Αύγουστο θα τους βοηθήσουν να διατηρήσουν τη φιλόδοξη και αδυσώπητη εργασιακή ηθική τους.

Υδροχόος

Το πιο χαλαρό από όλα τα ζώδια, ο Υδροχόος, μπορεί να μην παρατηρήσει καν τις εποχές να αλλάζουν, πόσο μάλλον την ηλιακή έκλειψη! Οι προτεραιότητές τους επικεντρώνονται στη φιλία, την ποικιλία και τον χρόνο με τον εαυτό τους καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Έτσι, ένας Υδροχόος το καλοκαίρι θα κάνει όλα αυτά τα πράγματα, όποτε το θελήσει. Μην προσπαθήσετε να κάνετε σχέδια με έναν Υδροχόο, μπορεί να ξυπνήσει και να αποφασίσει ότι χρειάζεται λίγο χρόνο μόνος.

Ιχθύς

Ένα καλοκαίρι στο σπίτι σημαίνει για τους Ιχθύες ορθάνοιχτα παράθυρα προκειμένου να νιώσουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στη φύση. Θα τους βρείτε να κάνουν μεγάλες βόλτες κοντά σε ποτάμια, παραλίες ή οπουδήποτε κοντά σε νερό. Το σπίτι τους θα απολαμβάνουν δροσιστικά ντους το πρωί και κλασική μουσική θα παίζει όλη την ημέρα για να τους βοηθήσει να αισθάνονται χαλαροί και ασφαλείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!