Ο Δίας είναι ο πλανήτης που μας χαρίζει αισιοδοξία και μας βοηθάει να εντοπίσουμε τις ευκαιρίες εκεί που θα βλέπαμε εμπόδια και δυσκολίες. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης, του ρίσκου, της επέκτασης και της αφθονίας. Δεν εστιάζει στις μικρές λεπτομέρειες και προτιμάει να βλέπει τη μεγάλη εικόνα.

Ο πληθωρικός και γενναιόδωρος αυτός πλανήτης μας υπενθυμίζει πόσο σημαντική είναι η πίστη στον εαυτό μας, στις ικανότητες μας, αλλά και στην ίδια τη ζωή. Από τις 16/05/2023 θα εισέλθει στο γήινο και σταθερό ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι τις 25/05/2024. Θα πρέπει να σημειώσουμε βέβαια ότι ο Δίας θα κινείται σε ανάδρομη πορεία από τις 08/09/2023 έως τις 04/01/2024, κάτι που σημαίνει ότι μέσα σε αυτό το διάστημα θα επανεξετάσουμε τα σχέδια μας και τους στόχους μας.

Το ζώδιο του Ταύρου σχετίζεται κυρίως με το χρήμα, τα υλικά αγαθά, τις αξίες μας και τις σταθερές που έχουμε στη ζωή μας. Είναι επίσης ένα ζώδιο που συμβολίζει την καλοπέραση, τις ηδονές, τις ανέσεις και τις απολαύσεις κάθε είδους. Με τον Δία λοιπόν σε αυτό το ζώδιο, θα δοθεί τέλος στην οικονομική και υλική ανασφάλεια και θα έχουμε την ευκαιρία να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας με υπομονή, επιμονή και μεθοδικότητα.

Άλλωστε, ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που αποφεύγει τις παρορμητικές κινήσεις και προτιμά να προχωράει μπροστά έχοντας ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο. Μπορεί λοιπόν τα βήματα μας να είναι μικρά και σταθερά, όμως είναι βέβαιο ότι τελικά θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε και θα έχουμε χειροπιαστά αποτελέσματα. Από την άλλη πλευρά, ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που δεν θέλει να ξεβολεύεται και θα προτιμήσει τις οδούς που εμπεριέχουν το λιγότερο ρίσκο. Δεν θα πρέπει λοιπόν να τεμπελιάσουμε, αλλά αντιθέτως θα πρέπει να προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να κινητοποιηθούμε, να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν και να μην επαναπαυτούμε σε εύκολες και ανώδυνες καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Δία στον τομέα που σχετίζεται με το χρήμα, τα υλικά αγαθά και τις αξίες, είναι βέβαιο ότι το επόμενο έτος θα είναι ιδιαίτερα κερδοφόρο και παραγωγικό για εσάς. Θα ξεδιπλώσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας και θα βρείτε τρόπους για να έχετε κάποιο επιπλέον εισόδημα και γενικώς να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είστε πρακτικοί και προσγειωμένοι και να έχετε ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο εάν δεν θέλετε να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Ο Δίας θα ευνοήσει μεγάλες και σημαντικές αγοραπωλησίες που μπορεί να θέλετε να κάνετε και θα σας βοηθήσει να επιλύσετε οικονομικά προβλήματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει. Είναι λοιπόν η ιδανική ευκαιρία για να κάνετε αίτηση για ένα δάνειο, να κάνετε επενδύσεις και να ζητήσετε αύξηση αποδοχών στη δουλειά σας. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι ο Δίας συμβολίζει τα ταξίδια και τις επαφές με το εξωτερικό, επομένως είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο έτος να επεκτείνετε τις δραστηριότητες ή να αυξήσετε τα κέρδη σας με τη βοήθεια κάποιων ατόμων που μπορεί να βρίσκονται μακριά. Από την άλλη πλευρά, ο Δίας μπορεί να σας κάνει λίγο πιο οκνηρούς από ό,τι συνήθως ή να σας δημιουργήσει μια έντονη επιθυμία να αφεθείτε σε απολαύσεις. Προσπαθήστε να περιορίσετε τις αλόγιστες σπατάλες και να μην κάνετε υπερβολές και ανοίγματα που μπορεί να έχουν αρνητικές συνέπειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς, αγαπητοί Ταύροι, θα είστε οι πιο τυχεροί των επόμενων μηνών αφού ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Ο Δίας θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και θετική διάθεση. Θα τολμήσετε να πάρετε ρίσκα και θα κάνετε κινήσεις που θα σας βγάλουν από τη ζώνη ασφαλείας, παρόλο που από τη φύση σας δεν το συνηθίζετε και έχετε την τάση να προτιμάτε την πιο γνώριμη οδό. Τώρα θα νιώσετε ότι μπορείτε κυριολεκτικά να καταφέρετε τα πάντα. Μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα είστε πιο ανάλαφροι, χαλαροί και γενναιόδωροι. Αν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και θα κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα που θα δώσουν νόημα στην καθημερινότητα σας. Έχετε λοιπόν τα μάτια σας ανοιχτά γιατί θα συναντήσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα αφήσετε πίσω τα προβλήματα, θα βρείτε τρόπους να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και θα κάνετε μια καινούρια αρχή. Κάποιοι από εσάς θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα λήξετε μια σχέση εάν με κάποιο τρόπο σας περιορίζει και δεν σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας. Να θυμάστε πως ό,τι συμβαίνει κάτω από την επιρροή του Δία θα είναι για το καλό σας και θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών προσώπων και θα διαπιστώσετε ότι οι άλλοι αναγνωρίζουν τις ικανότητες σας και την αξία σας. Μέσα στους επόμενους μήνες λοιπόν θα δείτε τις προσπάθειες σας να αποφέρουν καρπούς και θα επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να προσέξετε την υπεραισιοδοξία και την τάση σας για υπερβολές, γιατί μπορεί η αίσθηση που σας δημιουργεί ο Δίας ότι «δεν υπάρχουν όρια» να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Δία στον πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να έρθετε πιο κοντά με τον εσωτερικό σας κόσμο. Θα γίνετε πιο ευαίσθητοι και συμπονετικοί απέναντι στους άλλους και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να δείξετε την πιο ευάλωτη πλευρά σας. Θα βοηθήσετε με κάθε τρόπο όποιον το έχει ανάγκη και δεν θα ζητήσετε πίσω ανταλλάγματα. Μάλιστα, κάτω από μια τέτοια επιρροή είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να ασχοληθείτε με τον εθελοντισμό και τη φιλανθρωπία, αφού θέλετε με κάποιο τρόπο να προσφέρετε σε συλλογικό επίπεδο. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να κλείσετε κύκλους με πιο ομαλό τρόπο και να απαλλαγείτε από καταστάσεις, σχέσεις και ανθρώπους που με κάποιο τρόπο σας βαραίνουν και σας κρατάνε πίσω. Να θυμάστε ότι οι παρασκηνιακές κινήσεις τώρα ευνοούνται, επομένως αν θέλετε να εργαστείτε ήσυχα χωρίς να αποκαλύψετε στους άλλους τι ετοιμάζετε ή να ασχοληθείτε με την έρευνα, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος. Αν και ανήκετε σε ένα πολύ εξωστρεφές και κοινωνικό ζώδιο, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να μείνετε λίγο με τον εαυτό σας προκειμένου να βρείτε τις ισορροπίες σας. Πάρτε λοιπόν τον χρόνο σας και μην πιέζετε τον εαυτό σας και να είστε σίγουροι ότι η τύχη με έναν ανεξήγητο τρόπο θα είναι με το μέρος σας.UNMUTE

Remaining Time -0:00FULLSCREEN

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, δηλαδή στον τομέα του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει τις φιλίες και τις κοινωνικές σας συναναστροφές. Αν και ανήκετε σε ένα πιο εσωστρεφές ζώδιο που προτιμά την ασφάλεια και ένα σταθερό δίκτυο ατόμων, μέσα στο επόμενο έτος λοιπόν θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε έξω, να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινούς στόχους και κοινά ενδιαφέροντα. Επιπλέον, θα βελτιώσετε τις φιλικές σας σχέσεις και θα έχετε την υποστήριξη και την καθοδήγηση ανθρώπων που είναι σημαντικοί για εσάς. Αντίστοιχα βέβαια και εσείς θα είστε εκεί για τους άλλους και θα προσφέρετε απλόχερα τη βοήθεια σας σε όποιον το έχει ανάγκη. Ο Δίας σε αυτή τη θέση θα ευνοήσει την ομαδική εργασία και θα σας βοηθήσει να συνεργαστείτε ομαλά με τους άλλους ή να μπείτε μέσα σε καινούριες ομάδες, συλλόγους και παρέες. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τώρα για εσάς, αφού μέσα από αυτά θα βοηθηθείτε να εκπληρώσετε τους στόχους σας και να προωθήσετε τις ιδέες σας. Βασική προϋπόθεση για να προχωρήσετε μπροστά είναι να είστε ανοιχτόμυαλοι και δεκτικοί απέναντι σε καινούριους ανθρώπους που συναντάτε και κυρίως να μην κλειστείτε στον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Με τον Δία σε έναν κομβικό τομέα του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει την καριέρα και την κοινωνική καταξίωση, είναι βέβαιο ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεπεράσετε τα εμπόδια που μπορεί να είχαν εμφανιστεί στο επαγγελματικό κομμάτι. Οι προσπάθειες σας θα αναγνωριστούν από τους ανωτέρους σας και θα δείτε τους κόπους σας να αποφέρουν καρπούς. Δεν αποκλείεται λοιπόν κάποιοι από εσάς να πάρετε προαγωγή ή να έχετε μια πρόταση για δουλειά η οποία θα έχει πολύ καλές προοπτικές. Αν θέλετε να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα ή να ξεκινήσετε μια καινούρια επιχείρηση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε, αφού η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα έχετε τη βοήθεια και την υποστήριξη σημαντικών ατόμων. Κάποιοι από εσάς μπορεί να απολαύσετε ημέρες δόξας και φήμης, αφού θα γίνετε γνωστοί ή με κάποιο τρόπο θα ξεχωρίσετε για τη δουλειά σας. Άλλωστε, όλοι ξέρουμε πόσο πολύ θέλει ένα λιοντάρι να ξεχωρίζει, να είναι στο επίκεντρο και να το θαυμάζουν. Ο δρόμος προς τον στόχο σας τώρα θα είναι πολύ πιο ομαλός και θα καταφέρετε να φτάσετε εκεί που θέλετε χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήστε σκληρά, αφού θα είστε στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή. Αξιοποιήστε λοιπόν στο έπακρο το επόμενο έτος και μην αφήσετε τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Δία στο πολύ φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου για το επόμενο διάστημα θα είστε από τους πιο ευνοημένους του ζωδιακού. Ο πλανήτης της αφθονίας και της επέκτασης θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θετική διάθεση και θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε ευκαιρίες εκεί που προηγουμένως βλέπατε μόνο εμπόδια και δυσκολίες. Θα γίνετε πιο τολμηροί και δεν θα διστάσετε να πάρετε ρίσκα και να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας. Άλλωστε, η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα πετύχετε εύκολα τους στόχους σας. Επιπλέον, θα νιώσετε την ανάγκη να ταξιδέψετε, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντες σας με κάθε τρόπο. Ο Δίας στον Ταύρο θα ευνοήσει ζητήματα σπουδών και επαφές με το εξωτερικό, επομένως είναι η ιδανική περίοδος για να παρακολουθήσετε ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα ή για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας και εθνικότητας. Δεν αποκλείεται επίσης μέσα σε αυτό το διάστημα να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα παίξει το ρόλο του μέντορα για εσάς με κάποιο τρόπο, θα σας ανοίξει νέα μονοπάτια και θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την οπτική σας απέναντι στις καταστάσεις αλλά και στην ίδια τη ζωή. Με τον Δία σε αυτή τη θέση θα ευνοηθούν επίσης οι νομικές υποθέσεις, ενώ αν ασχολείστε με τις ξένες γλώσσες, τις εκδόσεις, τη διδασκαλία, τα τουριστικά ή τα νομικά μπορεί να κάνετε μια πολύ σημαντική γνωριμία ή να έχετε μια πολύ σπουδαία ευκαιρία για να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου θα ενεργοποιήσει έναν πιο ιδιωτικό και ψυχολογικό τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις βαθιά συναισθηματικές σχέσεις, αλλά και τα οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σας ταλαιπωρούν. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα και να βγάλετε από τη ζωή σας οτιδήποτε είναι πλέον τοξικό για εσάς. Το ένστικτο σας τώρα θα είναι πολύ ισχυρό και θα έχετε την ικανότητα να κατανοείτε σε βάθος τι συμβαίνει γύρω σας. Είναι η στιγμή που θα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τους βαθύτερους φόβους σας και θα απαλλαγείτε από ανασφάλειες που σας κρατάνε πίσω. Εάν οι γύρω σας περνάνε μια κρίση, εσείς θα είστε δίπλα τους και θα τους βοηθήσετε να αντιμετωπίσουν την κατάσταση μέσα από ένα πιο αισιόδοξο πρίσμα. Σε οικονομικό επίπεδο, θα μπορέσετε επιτέλους να διευθετήσετε χρέη και οφειλές και θα βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με δάνεια, ασφάλειες και κληρονομιές. Εάν βρίσκεστε μέσα σε ένα γάμο, είναι πιθανό να αυξηθεί το εισόδημα του συντρόφου σας ή να καταφέρετε από κοινού να διαχειριστείτε καλύτερα κάποια ζητήματα ψυχολογικής ή οικονομικής φύσεως. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας παθιάσει και θα εκτοξεύσει στα ύψη τη λίμπιντο σας. Αυτή την περίοδο θα αποφύγετε τις περιστασιακές ερωτικές καταστάσεις και θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να συνδεθείτε σε βάθος με ένα άλλο πρόσωπο και να κάνετε πιο ουσιαστικές επαφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο πλανήτης της τύχης θα βρίσκεται για το επόμενο έτος στον Ταύρο και στον τομέα που για εσάς συμβολίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Σε προσωπικό επίπεδο αυτό σημαίνει ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο. Οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν, το κλίμα θα είναι πιο ανάλαφρο και θα προτιμήσετε να εστιάσετε σε όλα εκείνα που σας ενώνουν με τους άλλους και όχι σε όσα σας χωρίζουν. Θα καταφέρετε λοιπόν να ξεπεράσετε δυσκολίες μέσα στο γάμο και στις σχέσεις σας και θα δώσετε τέλος στα δράματα και στις διαφωνίες. Από την άλλη πλευρά, ο Δίας θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να διεκδικήσετε την ανεξαρτησία σας και να απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις και σχέσεις που σας βαραίνουν. Αν είστε αδέσμευτοι, ο Δίας στον Ταύρο θα φέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα δώσει νόημα στη ζωή σας και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία, την αυτοπεποίθηση και το χαμόγελο σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι επόμενοι μήνες είναι ιδανικοί για να διαπραγματευτείτε και να κάνετε ωφέλιμες συμφωνίες. Κάποιοι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες συνεργασίες που θα έχουν πολύ καλές προοπτικές ή θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που με κάποιο τρόπο θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Δία στο ζώδιο του Ταύρου για τον επόμενο χρόνο θα εστιάσετε σε ζητήματα καθημερινότητας, υγείας και εργασιακής ρουτίνας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γίνετε πιο οργανωτικοί και αποτελεσματικοί σε ό,τι κάνετε και θα διευθετήσετε ευκολότερα λεπτομέρειες και πρακτικά ζητήματα που μέχρι τώρα σας προκαλούσαν πονοκέφαλο. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας θα βελτιωθούν και θα προσφέρετε απλόχερα τις υπηρεσίες σας. Θέλετε να είστε χρήσιμοι στους άλλους και θα κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να βοηθήσετε όποιον το χρειάζεται. Η δουλειά που κάνετε θα σας δίνει περισσότερη ευχαρίστηση και θα αναζητήσετε τρόπους για να κάνετε πιο ευχάριστη την καθημερινότητα σας. Επιπλέον, ο Δίας θα βελτιώσει την υγεία σας και θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας ταλαιπωρούσαν. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Δίας μας δημιουργεί την επιθυμία να αφεθούμε σε απολαύσεις, επομένως υπάρχει μια τάση να κάνετε ατασθαλίες, να φάτε λίγο παραπάνω και να βάλετε κιλά ή να γίνετε πιο οκνηροί. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε πιο πειθαρχημένοι και μην κάνετε υπερβολές που θα σας βγάλουν εκτός πλάνου. Είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε στη ζωή σας την άσκηση και γενικώς να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Στα πολύ θετικά αυτής της διέλευσης, ο Δίας στον Ταύρο ευνοεί τη σχέση μας με τα ζώα και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποκτήσετε ένα καινούριο κατοικίδιο που θα σας δώσει χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας στο εξίσου γήινο ζώδιο του Ταύρου έρχεται για να σας απογειώσει την ερωτική σας ζωή και να σας γεμίσει χαρά και ενθουσιασμό. Θα μπουν στη ζωή σας άτομα τα οποία θα σας υπενθυμίσουν τι σημαίνει πάθος και έξαψη και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε τον έρωτα. Αν και ανήκετε σε ένα πιο συντηρητικό και σοβαρό ζώδιο, αυτή η θέση του Δία θα σας κάνει πιο χαλαρούς, ευχάριστους και εξωστρεφείς και θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να βγείτε εκεί έξω, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη και θα καταφέρετε χωρίς πολλή προσπάθεια να λάμψετε και να ξεχωρίσετε. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας, να περάσετε όμορφες στιγμές και να νιώσετε ξανά όπως στα πρώτα ραντεβού σας. Κάποιοι από εσάς θα αποκτήσετε καινούρια ενδιαφέρονται και χόμπι και θα αναζητήσετε τρόπους για να εμπλουτίσετε την καθημερινότητα σας με ευχάριστες δραστηριότητες που σας εκφράζουν. Επιπλέον, θα βελτιωθούν οι σχέσεις με τα παιδιά σας, ενώ αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο τώρα είναι μια καλή ευκαιρία για να το προσπαθήσετε. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε και να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Οι προσπάθειες σας τώρα θα αναγνωριστούν και θα λάβετε επιτέλους την αναγνώριση που αναζητάτε. Είναι επίσης μια ιδανική περίοδος για να κάνετε τη δική σας επιχείρηση ή να δημιουργήσετε κάτι το οποίο θα φέρει την υπογραφή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Δία στο ζώδιο του Ταύρου θα ευνοηθεί στο έπακρο το σπίτι, η οικογενειακή σας ζωή και οι σχέσεις με τους οικείους σας. Εάν λοιπόν μέσα στο προηγούμενο διάστημα είχατε εντάσεις και τσακωμούς μέσα στο σπίτι, τώρα η κατάσταση θα εξομαλυνθεί και θα μπορέσετε να βρείτε πιο εύκολα μια κοινή γραμμή. Είναι επίσης η ιδανική ευκαιρία για να ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού, να κάνετε μια ανακαίνιση, μια αγοραπωλησία ακινήτου ή να δρομολογήσετε μια συγκατοίκηση ή μετακόμιση. Η οικογένεια σας θα είναι δίπλα σας μέσα στους επόμενους μήνες και θα σας υποστηρίζει με κάθε τρόπο. Αντίστοιχα βέβαια και εσείς θα νιώσετε την ανάγκη να ρίξετε τις άμυνες σας και να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Μπορεί ο Δίας σε αυτή τη θέση να μην σας κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφείς, όμως θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο ασφαλείς συναισθηματικά και να δείτε ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά δίπλα σας και μπορείτε να τους εμπιστευτείτε και να ανοιχτείτε. Είναι επίσης πιθανό να δείτε συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα που είχατε να δείτε χρόνια και δεν αποκλείεται να επανέλθουν καταστάσεις από το παρελθόν ή ακόμα και από την παιδική ηλικία που θα φέρουν μνήμες στο μυαλό σας. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία για να απαλλαγείτε από φοβίες, ανασφάλειες, ενοχές και άλλα αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν και γενικώς να κάνετε ένα αναγκαίο ξεκαθάρισμα μέσα σας προκειμένου να νιώσετε πιο ανάλαφροι και να προχωρήσετε μπροστά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου θα είναι μια αρκετά ευνοϊκή θέση για εσάς, αφού θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τους άλλους. Οι επόμενοι μήνες θα είναι πιο ανάλαφροι για εσάς και θα σας δοθεί η ευκαιρία να γίνετε πιο εξωστρεφείς, να βγείτε έξω και να βάλετε στη ζωή σας καινούριους, ενδιαφέροντες ανθρώπους. Το πρόγραμμα σας θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο με ραντεβού, επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις κάθε είδους. Θα είστε σε μια διαρκή κίνηση και δεν αποκλείεται να κάνετε κοντινά ταξίδια και εκδρομές είτε για αναψυχή είτε για κάποιο επαγγελματικό λόγο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα άτομα που συναντάτε τώρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για εσάς, αφού μπορεί με κάποιο τρόπο να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Ο τρόπος σκέψης σας θα αλλάξει και θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο αισιόδοξο και θετικό πρίσμα, κάτι που θα σας βοηθήσει να βρείτε εύκολα λύσεις σε προβλήματα. Αν ασχολείστε με τη συγγραφή, τη διδασκαλία, τις πωλήσεις και τις δημόσιες σχέσεις, αυτή η θέση του Δία θα σας βοηθήσει να αναδείξτε τις ικανότητες σας και θα φέρει μοναδικές ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιοποιήσετε. Τέλος, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι σχέσεις με τα αδέλφια σας, τους γείτονες και τους κοντινούς συγγενείς σας και είναι πολύ πιθανό κάποιο από αυτά τα πρόσωπα να σας προσφέρει απλόχερα τη βοήθεια και την υποστήριξη του.

Πηγή: Asibiliou.gr/Σοφία Τσιρωνά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ