Η Λίτσα Πατέρα μέσα από το instagram της μοιράστηκε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις με τους followers της.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων από τη Λίτσα Πατέρα παρακάτω:

ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει τα θέλω σας στην πρώτη γραμμή, μολονότι δεν θα λείψουν από μέρους σας και κάποιοι παρορμητισμοί.

ΤΑΥΡΟΣ
Η δύσκολη όψη του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, με τον Πλούτωνα δείχνει πως κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες ίσως φέρουν εμπόδια…

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη από τον Κριό δείχνει για εσάς ότι θα είναι καθοριστική σήμερα η συμβολή των φίλων σας στην προώθηση των σχεδίων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες, τότε πιθανώς να έχετε διαπληκτισμούς με σημαντικά πρόσωπα, ενώ οι υπόλοιποι ασχολείστε με υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ
Μπορείτε να δείτε σήμερα τα σχέδιά σας να προχωρούν, ένα διαδικαστικό ζήτημα όμως μπορεί να χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως μπαίνετε στην διαδικασία να ζυγίσετε ποιος σας «οφείλει» τι, καθώς η μέρα σήμερα στρέφει το βλέμμα σας στις βαθύτερες ανάγκες σας.

ΖΥΓΟΣ
Οι γεννημένοι τον Σεπτέμβριο, ίσως αυτές τις μέρες έχουν εντάσεις, ενώ από οι του Οκτωβρίου έχουν σήμερα κάποια θέματα στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας, όσο περισσότερη πειθαρχία, τόσο το καλύτερο! Μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια από τις ωραίες μέρες της εβδομάδας, τηρουμένων των αναλογιών! Ακόμα και αν συναντάτε εμπόδια, καταφέρνετε να πετύχετε στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το σπίτι και η οικογένεια έχει πολλά να σας δώσει σήμερα, προσέχετε όμως μήπως είστε πολύ σκληροί στον τρόπο που επικοινωνείτε τις απόψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υπάρχει ένα παρασκήνιο γύρω σας, το οποίο σχετίζεται με συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα. Σε γενικές γραμμές πάντως, εσείς κινείτε τα νήματα.

ΙΧΘΥΕΣ
Μπορεί μέσα στην ημέρα να έχετε ερωτηματικά ως προς οικονομικά ζητήματα, όμως το κλίμα κινείται σε γνώριμα πλαίσια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ