Η Σελήνη στο Σκορπιό θα παραμείνει απο τις 11/2 και θα είναι στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι και τις 14/2, αναφέρει ο έγκριτος αστρολόγος Χρήστος Άρχος. Η επιρροή αυτής της θέσης είναι πολύ σημαντική καθότι η Σελήνη θα ενεργοποιήσει τις μοίρες με τετράγωνο της Πανσελήνου και θα έχουμε αρκετά γεγονότα που όμως αυτή τη φορά θα είναι λύσεις που περιμέναμε καιρό.


Ποια είναι όμως τα 3 ζώδια που θα βρουν λυσεις που περίμεναν καιρό;

Σκορπιός

Σελήνη στο Σκορπιό 11/2 - 14/2 : Ποια τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν; Λύσεις με βάθος και ουσία! 1


Έχουν συμβεί πολλά στη ζωή σας αυτό το καιρό όμως τώρα έχετε τη δυνατότητα να μπορέσετε να αλλάξετε πολλά κακώς κείμενα και να μπορέσετε να βρείτε λύσεις για πολλά πράγματα που σας είχαν κουράσει. Θεωρείται ένα διάστημα που θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα όπως επίσης και να μπορέσετε να χτίσετε ξανά πράγματα που σας είχαν καταστραφεί απο πράξεις άλλων. Έτσι το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα θετικό γιατί θα βοηθήσει και στην είσοδο σημαντικών ανθρώπων που θα σας στηρίξουν σε αυτά που θέλατε.

Αιγόκερως

Σελήνη στο Σκορπιό 11/2 - 14/2 : Ποια τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν; Λύσεις με βάθος και ουσία! 3


Βρισκόσαστε εδώ και μήνες σε αναμονή και δεν είχαν έρθει οι εξελίξεις που θέλατε. Επιτέλους αυτές οι ημέρες σας κινητοποιούν και σας βοηθούν να μπορέσετε να ξεπεράσετε πολλά προβλήματα και κυρίως να ξεκλειδώσουν καταστάσεις που περιμένατε καιρό και δεν είχατε τη δύναμη να αλλάξετε κάποια πράγματα.


Στον έρωτα αυτή η Σελήνη μπορεί να φέρει κάποιες ξαφνικές γνωριμίες και επαφές ενώ θεωρείται μία περίοδος όπου θα νιώσετε πιο κοινωνικοί και κοντά σε κόσμο κάνοντας σημαντικές νέες επαφές!

Λέων

Σελήνη στο Σκορπιό 11/2 - 14/2 : Ποια τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν; Λύσεις με βάθος και ουσία! 5


Στο σπίτι σας το τελευταίο καιρό υπήρχαν σημαντικές ταραχές και συγκρούσεις που δεν σας επέτρεψαν να μπορέσετε να πετύχετε πράγματα ενώ την ίδια στιγμή νοιώθατε τρομερά καταπιεσμένοι και αγχωμένοι για τη συμπεριφορά αγαπημένων σας ανθρώπων. Αυτές οι μέρες θα είναι πολύ καλύτερες για την οικογενειακή σας κατάσταση όπως επίσης και στη δουλειά μπορεί να έρθουν κάποιες ευκαιρίες να ξεφύγετε απο δύσκολες καταστάσεις ενώ είναι σίγουρο οτι και εσείς θα νοιώσετε πιο ευδιάθετοι!

Διαβάστε περισσότερα στο christosarchos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ