Ζώδια: Ήλιος σύνοδο Δία 18 Μάϊου  – Το Απαλό Άγγιγμα Του Μίδα

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου, στις 28ο μοίρες, συναντιέται με τον καλοπροαίρετο και γενναιόδωρο Δία, για να σας εμπνεύσει να λάμψετε ως ο πιο αυθεντικός εαυτός σας και να σας δώσει τύχη, αισιοδοξία και απόλυτη πίστη στον εαυτό σας.  

Θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε και να αναπτυχθείτε μέσα από  νέες διαδρομές, δοκιμάζοντας τις δυνατότητες και ικανότητές σας. 

Θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε με τα επιτεύγματά σας μέσω της εκπλήρωσης των επιθυμιών σας, αποκτώντας ένα αίσθημα αφθονίας σε διαφορετικούς τομείς ο καθένας, οικονομικά, σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά. Έρχεται να προσφέρει ακόμα και αφθονία συνεργασιών και σχέσεων. 

Φυσικά. προσοχή θα πρέπει να δώσετε σε συγκρούσεις που μπορεί να επιφέρει η αλαζονεία, καθώς και οι υπερβολικά απαιτητικές συμπεριφορές, κάποια από τις αρνητικές πλευρές της όψης. 

Εκμεταλλευτείτε  την εύνοια των ημερών και αφήστε την ενέργειά της να σας παρασύρει!  

Εύνοια πρωτίστως θα έχουν κυρίως οι γεννημένοι το τελευταίο πενθήμερο του Γ΄ δεκαημέρου των σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), αλλά και τα άλλα δύο ζώδια της Γης (Παρθένος, Αιγόκερως) και όσοι έχουν Ωροσκόπο, Σελήνη και προσωπικούς πλανήτες στις τελευταίες μοίρες του Γ΄ δεκαημέρου.

Ζώδια: Ήλιος σύνοδο Δία 18 Μάϊου  – Το Απαλό Άγγιγμα Του Μίδα
Ζώδια: Ήλιος σύνοδο Δία 18 Μάϊου  – Το Απαλό Άγγιγμα Του Μίδα

Η επιρροή στα  12 ζώδια αναλυτικά: 

ΚΡΙΟΣ

Ισχυρή αυτοπεποίθηση και μεγάλη αισιοδοξία καθώς και ευεξία θα σας χαρακτηρίζει και αρκετοί από εσάς, θα έχετε την τάση να ταξιδέψετε μέσα από νέες προοπτικές που σας παρουσιάζονται σας. Θετικά είναι τα μηνύματα για νέα οικονομικά  ανοίγματα καθώς η τύχη θα βρίσκεται στο πλευρό σας. 

Ιδιαίτερα ελκυστική και λαμπερή επίδραση θα έχετε στο περιβάλλον σας, οπότε χρειάζεται να μετριάσετε λίγο την εγωιστική τάση που σας διακρίνει καθώς και την επιμονή που συνήθως επιδεικνύετε μέσα από την (υποκειμενική) αντίληψη των πραγμάτων που έχετε. θα μπορέσετε πιο εύκολα να καταφέρετε να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας, μετριάζοντας αυτές τις τάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη να εισπράξετε συναισθηματική ασφάλεια μέσα από τους σημαντικούς για εσάς ανθρώπους, καθώς και μέσω της στήριξης των οικονομικών σας, δείχνει να ικανοποιείται στο έπακρο. 

Οι δικοί σας άνθρωποι εκδηλώνονται και σας προσφέρουν την επιβεβαίωση που έχετε ανάγκη ενώ, από την άλλη,  είστε σε θέση να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους και να διαχειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας θέματα, επιτυγχάνοντας τους στόχους σας. 

Αύξηση των οικονομικών σας μέσω επαγγελματικών – περιουσιακών κερδών, επενδύσεις γενικότερα, ακόμα και ένα δάνειο είναι ενδεχόμενα. 

Δεν πρέπει να ξεχνάτε την υπερβολή που θα φέρει η όψη, οπότε προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από εγωισμό, υπεραισιοδοξία, υπερβολικές τάσεις κτητικότητας και αποκλειστικής επικέντρωσης στην αύξηση των χρημάτων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λειτουργείτε περισσότερο ιδιωτικά  αυτό το διάστημα, είτε αυτό αφορά την ενασχόλησή σας με προσωπικές σας υποθέσεις είτε ακόμα και φιλανθρωπία, εθελοντισμό και την βοήθεια σε άλλους δίχως προσδοκία ανταμοιβής. 

Αυτό σας φορτίζει θετικά, και σας γεμίζει με ενέργεια, αντικατοπτρίζοντας την ευαισθησία που σας ενεργοποιεί η όψη. Ενδοσκοπική η διάθεσή σας, με ευκολία κατανοείτε φοβίες και τυχόν ενοχές από παρελθοντικές καταστάσεις και πλέον μπορείτε να διαχειριστείτε και να απαλλαγείτε από αυτές. 

Μέρες αναζωογόνησης καθώς και πνευματικής ανανέωσης, που θα φορτίσουν πολύ τις μπαταρίες σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοείστε σε κάθε είδος δραστηριοποίησης, επέκτασης και ανάπτυξης μέσω της συμμετοχής σας σε κοινωνικούς κύκλους, καθώς προσελκύετε αρκετό ενδιαφέρον και η γνώμη σας δείχνει να έχει σημασία και βαρύτητα. 

Θα δείτε ανθρώπους να ζητούν την συμβουλή και βοήθειά σας, ενώ η διάθεσή σας για επαφή με άλλους θα  είναι μεγάλη. Δεν αποκλείεται να γίνετε μέλος σε κάποια νέα κοινότητα, σύλλογο ή ομάδα,  καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες να κινηθείτε πέρα και έξω από τον έως τώρα προσωπικό φιλικό σας κύκλο.

 Εύνοια για όσους δραστηριοποιούνται με την πολιτική. Η επίτευξη των στόχων σας θα δείτε να γίνεται πιο εύκολα τώρα. Μπορείτε επίσης να θέσετε νέους, μακροπρόθεσμους στόχους ικανοποιώντας έτσι τις επιθυμίες που θα σας δημιουργηθούν.

ΛΕΩΝ

Η καριέρα καθώς και η δημόσια εικόνα σας θα απορροφήσουν την ενέργειά σας. Νιώθετε ισχυρή αυτοπεποίθηση και με την αισιοδοξία που θα σας διακρίνει, είστε έτοιμοι να δείξετε σε όλους την αξία σας. 

Μια νέα επαγγελματική θέση  ίσως σας προταθεί, ακόμα ένα project: προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε, σκεπτόμενοι σοβαρά αν πραγματικά μπορείτε να ανταποκριθείτε πλήρως στις συγκεκριμένες απαιτήσεις, αποφεύγοντας τον κίνδυνο του να εκτεθείτε. 

Θα πρέπει να προσέξτε να μην γίνετε αλαζονικοί ή να μην κάνετε κατάχρηση της δύναμή σας, διότι εύκολα θα βρεθείτε μπροστά από συγκρούσεις με ανωτέρους σας, βλάπτοντας τόσο την επαγγελματική σας εικόνα, όσο και την δημόσια. 

Μπορείτε να δεχθείτε βοήθεια από ισχυρούς ανθρώπους ακούγοντας προσεκτικά όσα έχουν να σας πουν, γεγονός που θα εξυπηρετήσει στόχους σας. Ταξίδια πιθανόν να προκύψουν,  επαγγελματικού κυρίως χαρακτήρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ενδιαφέρον σας δείχνει να στρέφεται πέρα και έξω από καταστάσεις και θέματα της συνήθους καθημερινότητάς σας. Ιδιαίτερα ανοιχτό το μυαλό σας σε νέα πράγματα και ιδέες, δείχνετε ενδιαφέρον σε πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί και ασχοληθεί έως τώρα. 

Νιώθετε μια ανάγκη να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και αυτό μπορεί να αφορά ένα ταξίδι που θα προγραμματίσετε, με σκοπό να ανανεωθείτε, προσθέτοντας σε εμπειρία και γνώση.  

Σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να αναγνωρίσετε μέσα σας τι είναι αυτό που αληθινά έχετε ανάγκη και να το κυνηγήσετε. Δικαστικές υποθέσεις θα προχωρήσουν,  για όσους έχουν σχετικό ενδιαφέρον, ενώ εύνοια θα έχουν και όσοι δραστηριοποιούνται στην συγγραφή ή σε ανώτερες σπουδές. 

Επίσης, είναι καλές μέρες για όσους θέλουν να διαφημίσουν προϊόντα τους ή γενικότερα, την  επαγγελματική δραστηριότητα τους. Θα δοθούν ευκαιρίες επέκταση της επαγγελματικής δραστηριοποίησης στο εξωτερικό, ή με ανθρώπους του εξωτερικού, για όσους ενδιαφέρονται.

Ζώδια: Ήλιος σύνοδο Δία 18 Μάϊου  – Το Απαλό Άγγιγμα Του Μίδα

ΖΥΓΟΣ

Εσείς επικεντρώνεστε στην προσωπική σας ανάπτυξη, αλλά και σε θέματα που αφορούν την σχέση σας με ανθρώπους που έχετε κοινά οικονομικά. 

Επίσης, θα μπορούσατε να επιχειρήσετε τη βαθύτερη κατανόηση του ανθρώπου με τον οποίο βρίσκεστε σε ερωτική σχέση σας  και της μεταξύ σας σύνδεσης. 

Ίσως είναι η στιγμή που αποφασίσετε να κλείσετε οριστικά κύκλους, με προοπτική την είσοδό σας σε νέους που σας ταιριάζουν περισσότερο. 

Ακόμα κάποιες οικονομικές υποθέσεις που σας απασχολούσαν, μπορεί να δοθεί η ευκαιρία να κλείσουν. Νέα οικονομικά οφέλη έρχονται, είναι ακόμα πιθανή για κάποιους, η αύξηση του εισοδήματος του συντρόφου, ενώ μπορεί να υπάρξουν ευνοϊκές αλλαγές  σε ζητήματα δανείων  και  φόρων. παραλληλα, μπορεί να έχετε ευκαιρίες και πλούσιας ερωτικής ζωής. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εστιάζετε σε σχέσεις συνεργατικές καθώς συντροφικές ή και γάμου. Θα έρθουν άνθρωποι στην ζωή σας να σας προσφέρουν την πολύτιμη βοήθεια τους  σε θέματα προσωπικά  που σας απασχολούσαν καιρό. 

Θα σας δοθεί λοιπόν το έναυσμα να αποφασίσετε για το κατά πόσο είναι ωφέλιμες οι έως τώρα συνεργασίες που έχετε, ή ακόμα και η ίδια σας η συντροφική σχέση, αν έχετε. 

Είναι σημαντικό να έχετε πλήρη διαύγεια στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα, δίνοντας σημασία σε κάθε λεπτομέρεια και να μην θεωρήσετε κανέναν και τίποτα ως δεδομένο. 

Ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν και δεχθείτε βοήθεια. Μην αφήσετε  τον εγωισμό σας να σας  παρασύρει και τελικά βρεθείτε σε αντιπαραθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυξημένες θα είναι οι καθημερινές σας υποχρεώσεις τόσο σε εργασιακό επίπεδο ,όπου φαίνεται ότι οι συνθήκες να βελτιώνονται, όσο και σε επίπεδο προσωπικής δραστηριοποίησης, όπου μάλλον θα χρειαστεί να τρέξετε λίγο παραπάνω για να μπορέσετε να διεκπεραιώσετε υποθέσεις και να προλάβετε τα γεγονότα. 

Δείχνετε να αισθάνεστε καλά, παρόλο που οι ρυθμοί έχουν μεγαλύτερη ταχύτητα από την συνηθισμένη. Θα χρειαστεί να προσέξετε  την ικανότητα που θα επιδείξετε στο να χειρίζεστε τις λεπτομέρειες, ώστε οι άλλοι να  συνειδητοποιήσουν περισσότερο τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας. 

Μια νέα θέση εργασίας, για όσους βρίσκονται σε αναζήτηση, μπορεί να προκύψει. Λίγη προσοχή στην σχέση σας με συναδέλφους σας. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, ακόμα να προσθέσετε την άθληση στην ζωή σας, ενώ όσοι είχαν ταλαιπωρηθεί μέσα από μια αδιαθεσία, δείχνει να αναρρώνουν πλήρως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παιχνιδιάρικη διάθεση έχετε αυτές τις μέρες και δείχνει να επικεντρώνεστε στην απόλαυση του ρομαντισμού μέσα από συναισθηματικές και δημιουργικές σας εμπνεύσεις. 

Η επιθυμία σας για ελεύθερης αυτοέκφραση είναι έντονη και μπορείτε να την πραγματοποιήσετε. Θα μοιάζει να φλερτάρετε με την ίδια την ζωή μέσα από τις υψηλές δονήσεις που θα κινείστε, ενώ θα ζήσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και για τους ελεύθερους είναι πιθανή μια  ευκαιρία νέας γνωριμίας. 

Απολαυστικές και δημιουργικές στιγμές  με τα παιδιά σας, θα ζήσετε οι γονείς. Μοναδικά δημιουργικά οι καλλιτέχνες εκπρόσωποι του ζωδίου σας μπορεί να έχουν εξαιρετική έμπνευση, ενώ όσοι από εσάς έχετε κάποιο δημιουργικό χόμπι, θα μπορούσατε να το εκμεταλλευτείτε τώρα οικονομικά. 

Θα μπορούσατε κάποιοι να κερδίσετε κάποια χρήματα μέσα από τυχερά παιγνίδια, εφόσον το προβλέπει ο χάρτης σας, αλλά μη δείξετε υπερβολική εμπιστοσύνη σε κερδοσκοπικές επενδύσεις

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εστιάζετε ιδιαίτερα στην αίσθηση ασφάλειας που σας προσφέρει η οικογένεια και στις εσωτερικές εμπειρίες που έχετε αποκομίσει. Είναι σημαντικό για εσάς να νιώσετε σταθερότητα, ασφάλεια και ισορροπία μέσα σε αυτήν. 

Είναι αρκετά πιθανό να μπείτε σε διαδικασία διεκδικήσεων και αντιπαραθέσεων με μέλη της οικογένειάς σας, μέσα από την ανάγκη να αισθανθείτε εδραίωση της θέσης σας μέσα σε αυτήν. 

Για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα ήταν φρόνιμο να προσπαθήσετε να χτίσετε την μεταξύ σας εμπιστοσύνη. Πιθανόν κάποιοι να αλλάξουν κατοικία, μια νέα αγορά ή και πώληση θα μπορούσε να λάβει χώρα, ενδεχόμενα και μια ανακαίνιση. 

Βελτιώσεις λοιπόν με σωστούς χειρισμούς και ενέργειες αναμένονται στο σπίτι, στην οικογένεια και στην θεμελιώδη ψυχολογία σας που επηρεάζεται μέσα από αυτήν.    

ΙΧΘΥΕΣ

Σε εγρήγορση θα σας κρατούν η έντονη επικοινωνία και κοινωνική σας αλληλεπίδραση, θέματα γραφειοκρατικά, υποχρεώσεις που έχετε να διεκπεραιώσετε, τηλεφωνήματα, e-mails, μοιάζουν να τραβούν αρκετά από τον χρόνο σας, αλλά διεκπεραιώνονται ικανοποιητικά. 

Εκφράζετε τις ιδέες σας με περισσότερο ενθουσιασμό και οι άλλοι με μεγάλη ευκολία θα μπορούν να σας ακούσουν και να σας κατανοήσουν, γεγονός που δίνει εύνοια σε  όσους ασχολούνται με την διδασκαλία ή απευθύνονται σε ακροατήριο. 

Επαφές με αδέρφια, συγγενείς, ανθρώπους της κοντινής σας κοινότητας ενισχύονται, μέσα από τους οποίους θα έχετε ευκαιρίες για δώρα καθώς και οικονομικές απολαβές. 

Ευκαιρίες σε ταξίδια παρουσιάζονται και αρκετή μετακίνηση, έστω και εάν αφορά λόγους επαγγελματικούς. Νιώθετε ασυνήθιστα περίεργοι αυτές τις μέρες, γεγονός που θα σας σπρώξει στην διερεύνηση νέων πραγμάτων τεχνολογικού κυρίως ενδιαφέροντος, ή ακόμα και επιστημονικού. 

Όσοι ασχολείστε με το εμπόριο και το επιχειρείν γενικότερα,  θα δείτε τις πωλήσεις να αυξάνονται.

Πηγή: christosarchos
Φωτογραφίες: istock

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ