Ζώδια: Η σύνοδος Αφροδίτης Ουρανού θα φέρει ξαφνικές και απρόοπτες καταστάσεις κυρίως σε θέματα που αφορούν στην αισθηματική μας ζωή…

Στις 18 Μαΐου η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό στις 13.26 το μεσημέρι, στην 23ο 23’ του Ταύρου. Η όψη αυτή θα επηρεάσει όσους έχουν Ωροσκόπο ή και προσωπικούς πλανήτες  στις μοίρες 23, 24 και 25 των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι). 

Η Πάνδημος Αφροδίτη, δηλαδή η γήινη πλευρά του πλανήτη του έρωτα και της ομορφιάς, στο ζώδιο του Ταύρου, βρίσκεται σε ζώδιο της κυβέρνησής της, ενώ ο Ουρανός στον Ταύρο βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης του. 

Αφροδίτη σύνοδος Ουρανός στις 18 Μαΐου: Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη για τα 12 ζώδια…
Αφροδίτη σύνοδος Ουρανός στις 18 Μαΐου: Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη για τα 12 ζώδια…

Σε αυτή τους τη συνάντηση η Αφροδίτη έχει το πάνω χέρι, όμως επειδή και οι δύο βρίσκονται σε όριο Κρόνου, η ατμόσφαιρα θα είναι ελεγχόμενα ηλεκτρισμένη…

Η ενέργεια της Αφροδίτης είναι συντροφική και έχει την ανάγκη να δημιουργεί αρμονικές σχέσεις, να αγαπά και να αγαπιέται, να μαγνητίζει και να μαγνητίζεται. 

Την χαρακτηρίζει η αισθητική και η ομορφιά τόσο η εξωτερική όσο και η καλλιτεχνική και η συναισθηματική.  Στο ζώδιο του Ταύρου λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος στην ανθρώπινη καθημερινή σχέση ενώ βρίσκει τρόπους να χαίρεται. 

Είναι σταθερή, πιστή αλλά και κτητική ενώ επιδιώκει τις ανέσεις που προσφέρουν τα υλικά αγαθά. Η καλοπέραση είναι πρωτίστης σημασίας γι’ αυτή. Της αρέσει η σταθερότητα που της προσφέρει το ζώδιο του Ταύρου, την βολεύει…

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που φέρνει το απρόβλεπτο και ξαφνικό στις ζωές των ανθρώπων, που οδηγεί τη συνείδησή τους σε εναλλακτικές πραγματικότητες. 

Είναι ο επαναστάτης, για κάποιους χωρίς αιτία, αλλά ουσιαστικά, με αιτία και η οποία είναι η αλλαγή και η εξέλιξη. Η συντηρητική και σταθερή φύση του Ταύρου δεν του ταιριάζει, τον πνίγει και τον κάνει πεισματάρη, ισχυρογνώμονα και καταπιεστικό. 

Επιδιώκει την οικονομική δύναμη και κάνει τον άνθρωπο στυγνό κεφαλαιοκράτη. Μπορεί επίσης να παρουσιάσει σεξουαλικά προβλήματα στη ζωή του ανθρώπου μια και δεν φημίζεται για το αίσθημα της ασφάλειας και της σταθερότητας που απαιτεί μια ερωτική ένωση.

Η σύνοδος των δύο πλανητών θα φέρει ξαφνικές και απρόοπτες καταστάσεις κυρίως σε θέματα που αφορούν στην αισθηματική μας ζωή… μια καινούργια ερωτική εμπειρία, ένας ιδιαίτερα δυνατός ερωτισμός αλλά και μια νέα κατάκτηση στα επαγγελματικά ή ένα ξαφνικό σημαντικό ταξίδι… κάτι καινούργιο και διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει, που θα μας ανανεώσει. 

Υπάρχει και το ενδεχόμενο σχέσεις που έχουν φθαρεί, που μας καταπιέζουν, να θελήσουμε ξαφνικά να τις αντικαταστήσουμε.  Προσοχή όμως γιατί όσο ξαφνικά μπορεί να έρθει, άλλο τόσο ξαφνικά μπορεί… να φύγει! 

Αφροδίτη σύνοδος Ουρανός στις 18 Μαΐου: Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη για τα 12 ζώδια…

Προσοχή επίσης γιατί θα έχετε τη διάθεση για σπατάλες, ενώ οποιαδήποτε μακροχρόνια δέσμευση, ερωτική ή επαγγελματική είναι καλύτερα να οριστικοποιηθεί αφού περάσει η επιρροή της όψης. 

Ας δούμε πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια και μην ξεχνάτε να διαβάζετε και τον Ωροσκόπο σας αν έχετε γεννηθεί μέρα, και τη Σελήνη σας αν έχετε γεννηθεί νύχτα.

Αφροδίτη σύνοδος Ουρανός στις 18 Μαΐου: Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη για τα 12 ζώδια…

Κριός 

Ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά θα φέρει αυτή η σύνοδος για εσάς, ξαφνικά κέρδη ή και ξαφνικές ζημιές. Ίσως και μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα έρθει ουρανοκατέβατη… 

Έχετε πάντως τη δυνατότητα να κάνετε ευνοϊκές για σας διαπραγματεύσεις. 

Από την άλλη μπορεί να σας έρθει η όρεξη να ξοδέψετε χρήματα, να αλλάξετε την γκαρνταρόμπα σας, να αγοράσετε αντικείμενα αξίας ή να κάνετε κάποιες επενδύσεις σε αντικείμενα τέχνης και μην ξαφνιαστείτε αν όλα αυτά είναι διαφορετικού στυλ από αυτό που έχετε συνηθίσει. Δικαιολογείται… 

Ταύρος

Μην ξαφνιαστείτε αν αυτή την περίοδο επηρεαστεί ριζικά ο τρόπος που εκφράζεστε με αποτέλεσμα να αλλάξει και η σχέση σας με τους άλλους. 

Διεκδικείτε το δικαίωμα σε νέες εμπειρίες, θέλετε να διασκεδάσετε, να κάνετε διακοπές και γενικά να ξεφύγετε από πρόσωπα και καταστάσεις που για καιρό σας καταπίεζαν. 

Μια προβληματική σχέση γάμου μπορεί να διαλυθεί, μια κακή συνεργασία μπορεί να λήξει. Όμως ετοιμαστείτε γιατί κάτι νέο μπορεί να προκύψει. 

Ένας νέος έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα ή και μια καινούργια συνεργασία μπορεί να κάνει την εμφάνιση της.

Δίδυμοι

Το υποσυνείδητό σας ξαφνικά σας παίζει περίεργα παιχνίδια. Βγαίνουν στην επιφάνεια κρυφά απωθημένα και ναι, είναι η κατάλληλη περίοδος να απελευθερωθείτε από αυτά. 

Ευτυχώς με τη βοήθεια της Αφροδίτης έχετε την διάθεση να προσφέρετε την αγάπη σας σε άτομα που την έχουν ανάγκη και να διοχετεύσετε την ενέργεια που σιγοβράζει μέσα σας εποικοδομητικά. 

Προσέξτε μην παρασυρθείτε σε κρυφές, παράνομες ερωτικές σχέσεις που ξαφνικά θα σας δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από αυτά που είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε.

Καρκίνος   

Ξαφνικά η αισθηματική σας ζωή μπορεί να γίνει πιο ενδιαφέρουσα. Μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον μπορεί να σας ξυπνήσει τη διάθεση για διασκέδαση και να θελήσετε να οργανώσετε ένα ξέφρενο πάρτυ για να το γιορτάσετε. 

Από την άλλη μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κουραστεί από την καθημερινότητα και να αναζητήσετε ένα καινούργιο τρόπο ζωής με νέα ενδιαφέροντα και γιατί όχι, νέους φίλους.  

Ακόμα και η συμμετοχή σας σε ένα σύλλογο ή σε κάποια ομάδα με την οποία θα έχετε ταύτιση ιδεών, θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια πορεία εξέλιξης.

Λέων 

Η Αφροδίτη έρχεται ως από μηχανής Θεός να βοηθήσει στις αλλαγές που καλείστε ξαφνικά  να κάνετε στα εργασιακά σας.

 Με διπλωματία και καλλιεργώντας ένα κλίμα συνεργασίας, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, πριν αυτές γίνουν από μόνες τους εκεί που δεν θα το περιμένετε. 

Υπάρχει και το ενδεχόμενο ξαφνικά να σας γυαλίσει κάποιος στο μάτι, μέσα από τον χώρο της εργασίας σας και να δημιουργήσετε ένα ερωτικό δεσμό που θα σας προσφέρει νέες ευκαιρίες, κύρος και φήμη. 

Παρθένος

Αυτή την περίοδο έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα τον κόσμο, να διευρύνετε τις γνώσεις σας, να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι και να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας αφήνοντας το μυαλό σας να δουλέψει πιο πλατιά. 

Καινούργιες γνωριμίες, ξαφνικοί έρωτες ακόμα και με άτομα από το εξωτερικό ή πολυταξιδεμένα, θα διευρύνουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες και θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε, να χαρείτε και γιατί όχι, να ξεκουραστείτε από την καθημερινότητα. 

Καινούργιες λοιπόν εμπειρίες σε τόπους και με ανθρώπους που δεν έχετε ξαναδεί!

Αφροδίτη σύνοδος Ουρανός στις 18 Μαΐου: Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη για τα 12 ζώδια…

Ζυγός  

Μια νέα γνωριμία μπορεί να σας οδηγήσει σε νέες σεξουαλικές εμπειρίες. Σφοδρές ερωτικές επιθυμίες, παράφορες απαιτήσεις και ζήλεια θα σας βγάλουν από τα γνώριμα και ασφαλή για εσάς μονοπάτια. 

Ζυγίστε τις αντιδράσεις σας και μην παρασύρεστε γιατί όλο αυτό μπορεί να μην έχει διάρκεια. 

Από την άλλη μπορεί ξαφνικά να ξεμπλοκάρουν θέματα στα οικονομικά σας εκεί που δεν τα περιμένατε ενώ δεν είναι απίθανο να μάθετε ξαφνικά για μια κληρονομιά που δεν υπολογίζατε, ή ένα δάνειο που ξαφνικά ξεμπλόκαρε.

Σκορπιός  

Σχέσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια θα δοκιμαστούν αυτή την περίοδο, ενώ το ίδιο μπορεί να προκύψει και σε συνεργασίες που εδώ και καιρό σας προβληματίζουν. 

Και όλα αυτά γιατί μπορεί ξαφνικά να εμφανιστεί ένα καινούργιο άτομο στη ζωή σας που θα σας συγκινήσει ερωτικά. Εσείς μπορεί να έχετε τις καλύτερες προθέσεις αλλά προσέξτε λίγο γιατί όσο ξαφνικά έρθει το ίδιο ξαφνικά μπορεί να φύγει. 

Από την άλλη μια δικαστική απόφαση που περιμένατε μπορεί τώρα να σας ελευθερώσει και να σας αλλάξει κάποια δεδομένα που σας προβλημάτιζαν.

Τοξότης 

Μια ξαφνική γνωριμία στον εργασιακό σας χώρο θα σας οδηγήσει σε ανακατατάξεις και αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σας. 

Ψάχνετε τρόπους ώστε να έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων γιατί αισθάνεστε ότι περιορίζεστε από τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. 

Η φυσική σας κατάσταση είναι γενικά πολύ καλή αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε με το φαγητό και τα γλυκά και αντί να έχετε ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας και το έτερο σας ήμισυ, αναγκαστείτε να τρέχετε για εξετάσεις.

Αιγόκερως 

Ευκαιρία για διασκέδαση, ψυχαγωγία και έρωτα! Μια νέα σχέση που θα έρθει ξαφνικά στη ζωή σας θα σας οδηγήσει σε μονοπάτια πολύ διαφορετικά από αυτά που έχετε συνηθίσει και έχετε όλη την διάθεση να αφεθείτε και να το ζήσετε. Για όσο διαρκέσει… 

Η σχέση σας με τα παιδιά σας γίνεται πολύ δημιουργική ενώ μπορείτε να αντιμετωπίσετε ότι επαναστατικό μπορεί να σας προτείνουν και να μοιραστείτε μαζί τους όμορφες εμπειρίες. 

Υδροχόος 

Αυτό το διάστημα θα βιώσετε ευχάριστες αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον, ενώ οι σχέσεις με τους γονείς σας θα μπουν σε νέες βάσεις. 

Αν αποφασίσετε να φιλοξενήσετε κάποιους φίλους, το κλίμα θα είναι ευχάριστο και θα περάσετε όμορφα. 

Ξαφνικά μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας, προσέξτε όμως τις υπερβολικές σπατάλες γιατί σας διακατέχει μια υπερβολή. Η πολυτέλεια είναι ωραία αλλά μπορεί να μείνετε με άδειο πορτοφόλι.

Ιχθύες 

Αυτή την περίοδο αισθάνεστε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας, να δημιουργήσετε καινούργιες γνωριμίες και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας απελευθερωμένοι από προκαταλήψεις, ελεύθερα. 

Κυριαρχούν γρήγοροι ρυθμοί στην καθημερινότητα, ενώ ξαφνικά τα προγράμματα αλλάζουν. 

Ένα ξαφνικό ταξίδι, μια ξαφνική συνάντηση με αδέλφια ή συγγενείς, ξαφνικά τηλεφωνήματα, μηνύματα, όλα σε ένα ευχάριστο κλίμα που αν αφεθείτε στη ροή του μπορεί να σας κουράσει, ταυτόχρονα όμως θα σας ψυχαγωγήσει. 

Πηγή: christosarchos
Φωτογραφίες: istock

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ