Ενώ για τους περισσότερους, ένας χωρισμός σηματοδοτεί το οριστικό τέλος μίας σχέσης, υπάρχουν κάποια ζώδια που αρέσκονται στο να τα ξαναβρίσκουν με το ταίρι τους, να ξαναχωρίζουν και να επαναλαμβάνουν αυτό το μοτίβο συνέχεια. Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά τα ζώδια.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο παρορμητικός και παθιασμένος Κριός κυνηγάει πάντα αυτό που θέλει. Και αν αυτό είναι η πρώην σχέση του, δεν θα κάνει πίσω. Παρότι εκτιμά τις σχέσεις του όταν βρίσκεται σε αυτές, η παρορμητικότητά του είναι που τον ωθεί στο να τερματίσει μία σχέση ή και να ξαναμπεί σε αυτή για ασήμαντη αφορμή. Δεν θα συμβουλευτεί ποτέ τους φίλους του, ούτε θα κάτσει να σκεφτεί τι είναι καλύτερο να κάνει. Εάν κάτι μοιάζει καλό εκείνη τη στιγμή, θα το κάνει χωρίς δισταγμό.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ο Δίδυμος είναι μεταβλητό ζώδιο, που σημαίνει ότι είναι ευέλικτος, ανοιχτόμυαλος και ξέρει να προσαρμόζεται. Οπότε δεν πρόκειται να διαγράψει ποτέ οριστικά κάποιον πρώην από τη ζωή του και θα έχει πάντα την πόρτα ανοιχτή για σχέσεις με διαλείμματα. Με τις εξαιρετικές επικοινωνιακές του ικανότητες μπορεί να κάνει οποιαδήποτε σχέση να φαίνεται τέλεια αλλά από την άλλη, ως ζώδιο του αέρα, επιζητά συχνά την ελευθερία της εργένικης ζωής.

Παρθένος (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Παρότι ο Παρθένος είναι πολύ πιστός όταν βρίσκεται σε μία μακροχρόνια σχέση, το να φτάσει μέχρι εκεί, μπορεί να έχει πολλά ξεκίνα-σταμάτα. Στην προσπάθειά του να γνωρίσει καλύτερα το σύντροφό του, μπορεί να αντιμετωπίσει αρκετούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις μέχρι τελικά να δεσμευτεί. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι ο Παρθένος είναι πολύ επιλεκτικός και αναζητά πάντα τον «τέλειο» σύντροφο προκειμένου να μείνει σε μία σχέση. Συνήθως καταλαβαίνει μετά το χωρισμό τι έχασε και τότε προσπαθεί να τα ξαναβρεί με το σύντροφό του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!