Τι συμβαίνει όταν συνειδητοποιείς ότι είσαι ακόμα ερωτευμένη/oς με τον/ την πρώην σύντροφό σου. Δύο είναι οι επιλογές: Είτε θα κάθεσαι να παρακολουθείς τη δραστηριότητά της/του στα social media είτε θα αναλάβεις δράση. Ειδικά αν ανήκεις σε ένα από τα τρία ζώδια που ακολουθούν, είναι αδύνατο για το χαρακτήρα σου  να περιμένεις το σύμπαν να σου φέρει πίσω στη ζωή σου το πρόσωπο που θέλεις.

Κριός (21 Μαρτίου – 13 Απριλίου)
Ο Κριός είναι από τα ζώδια που όταν χωρίζουν συνηθίζουν να λένε: «Σε ευχαριστώ. Ο επόμενος!». Ναι, ανήκουν σε εκείνους που ξεπερνούν εύκολα ένα χωρισμό και πάντα έχουν το μυαλό τους την επόμενη καλή περίπτωση που θα συναντήσουν. Ωστόσο, αν συνειδητοποιήσουν ότι δεν έχουν ξεπεράσει τον/την πρώην τους, θα αναλάβουν άμεσα δράση για να τον/την ξανακατακτήσουν!

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ο Καρκίνος ξεχωρίζει για την ευαισθησία και τη συναισθηματικότητα του. Είναι από τα ζώδια εκείνα που αργούν και δυσκολεύονται να ξεπεράσουν πρώην σχέσεις και πάντα είναι προσεκτικοί ως προς το επόμενο βήμα στη ζωή τους. Αν του σημαδέψετε την καρδιά και έχετε χωρίσει, μπορεί να κάνει πίσω για ένα διάστημα αλλά είναι σίγουρο ότι θα σας πλησιάσει ξανά για να σας φέρει πίσω στη ζωή του.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ναι, οι Ζυγοί είναι εκείνοι που δεν παραδίδουν τις ελπίδες τους όταν πρόκειται για μία ρομαντική ιστορία. Με κυριάρχο πλανήτη, την Αφροδίτη, πραγματικά θριαμβεύουν στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ένας χωρισμός από ένα αγαπημένο πρόσωπο, μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες τους. Θα διεκδικήσουν ξανά το πρώην ταίρι τους, όχι μόνο επειδή τρέφουν ακόμα συναισθήματα για εκείνον, αλλά και γιατί δεν τα πάνε καλά με την μοναξιά. Άλλωστε το να επιστρέψεις σε έναν/μία πρώην σύντροφο είναι πολύ πιο «βολικό» από το να βγεις εκεί έξω και να αναζητήσεις τη νέα περιπέτεια στη ζωή σου.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!