Η Σελήνη σε πρώτο τέταρτο στον Ταύρο στις 20 και η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό την ίδια μέρα στον Ταύρο δημιουργούν ένα εκρηκτικό σκηνικό το οποίο μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις τόσο σε προσωπικό, όσο και γενικότερα σε παγκόσμια κλίμακα.

Κριός

Πολύ κούραση παρουσιάζει ο επαγγελματικός τομέας και το ξεκαθάρισμα που πρέπει να κάνετε εκεί για τις ετοιμασίες ενός εκ νέου ξεκινήματος. Έντονο προβλέπεται το άγχος για τα οικονομικά σας τις πρώτες μέρες της εβδομάδας καθώς βιάζεστε να τακτοποιήσετε και να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας. Ο Άρης στον Ταύρο εμποδίζει με κάποιο τρόπο την ομαλή διευθέτηση των προσωπικών σας ζητημάτων. Η εβδομάδα σας ευνοεί όμως να αναπτύξετε και να βελτιώσετε την επικοινωνία με άτομα που σας ενδιαφέρουν και με εκείνους οι οποίοι μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι στο μέλλον. Οι συμπτώσεις και τα απρόοπτα προς το τέλος της εβδομάδας συμβάλλουν στη βελτίωση της διάθεσής σας!

Ταύρος

Η Σελήνη σε πρώτο τέταρτο στο ζώδιό σας θα σας φέρει αντιμέτωπους με κάποιον άνθρωπο που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, όχι υποχρεωτικά ερωτικό. Από την άλλη και τα αισθηματικά σας θα περάσουν μικρές σεισμικές δονήσεις όχι τόσο από δικά σας λάθη όσο από την συμπεριφορά του άλλου ανθρώπου. Για αρκετούς προβάλλει το ενδεχόμενο ενός χωρισμού ο οποίος όμως θα σας βοηθήσει να κάνετε μια καινούργια αρχή λίγο αργότερα. Ελέγχετε τις αντιδράσεις σας όταν τα γεγονότα σας δοκιμάζουν και αποφύγετε να εκμυστηρευτείτε πράγματα σε μη φερέγγυους δικούς σας ανθρώπους.

Διαβάστε περισσότερα στο Elle.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ