Δυναμική είναι η έλευση του Ιανουαρίου με μια Νέα Σελήνη στον μεθοδικό και οργανωτικό Αιγόκερω στις (02/01/2022) γι’ αυτό πρέπει να θέσουμε τις κατάλληλες στρατηγικές και να είμαστε προετοιμασμένοι για τις νέες συνθήκες ανάλογα με το ζώδιό μας.

Αυτές είναι οι μέρες του Ιανουαρίου στις οποίες θα πρέπει να δώσουμε προσοχή:

1 Ιανουαρίου: Η χρονιά μπαίνει με το τρίγωνο του Ήλιου από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο, δίνοντας μας την ευκαιρία να κάνουμε διαφορετικά και πρωτότυπα πράγματα, να επιδιώξουμε περισσότερη ελευθερία και να εκφράσουμε με αυτοπεποίθηση ακόμη και τις πιο περίεργες ιδέες μας. Θα θέλουμε να σπάσουμε τη ρουτίνα και να διευρύνουμε τις δραστηριότητες και τον κύκλο μας. Επηρεάζει θετικά Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους με γενέθλια στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου ή όσους έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στη 10η μοίρα.

2 Ιανουαρίου: Πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου στο ζώδιο του Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό, που εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο ειδικά για τα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των αρχών του δευτέρου δεκαημέρου ή όσους έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια από τις 10 ως τις 14 μοίρες. Η Νέα Σελήνη μας καλεί να θέσουμε μακροπρόθεσμους στόχους, να προετοιμαστούμε για το μέλλον αναλαμβάνοντας ευθύνες και να δούμε αν οι στόχοι μας είναι ρεαλιστικοί.

5 Ιανουαρίου: Σχηματίζεται το εξάγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, μια όψη που παραπέμπει σε ρομαντισμό, σε ωραιοποιήσεις, σε καλλιτεχνικές ανησυχίες, αλλά και δημιουργική έκφραση, σε πλατωνικούς έρωτες, αλλά και σε μια ευκολία να «παραμυθιαζόμαστε» ή να ψάχνουμε να διαφύγουμε από την πραγματικότητα μέσω του αλκοόλ ή της τέχνης. Επηρεάζει τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου στα ζώδια του Αιγόκερου, της Παρθένου, των Ιχθύων και του Καρκίνου κυρίως ή όσους έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 20 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

9 Ιανουαρίου: Τα ξημερώματα της 9ης Ιανουαρίου (άρα η επιρροή ξεκινά από τις 8/1) Ήλιος και Αφροδίτη συναντιούνται σε όψη συνόδου, που θα ήταν μια εξαιρετική όψη αν δεν ήταν ανάδρομη η Αφροδίτη. Αυτό, όπως και να έχει, της κόβει κάτι από τη λάμψη και την εύνοια της. Παρόλα αυτά είναι μια μέρα που μπορεί να νιώσουμε πιο έντονα συναισθηματικοί, να έχουμε παιχνιδιάρικη κι ερωτική διάθεση, να λάβουμε κάποιο δώρο και μάλιστα αναπάντεχο ή να έχουμε μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό μας θέμα. Η όψη βοηθά ιδιαίτερα Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, αλλά και Σκορπιούς και Ιχθύες με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου δεκαήμερου.

11 Ιανουαρίου: Μια ιδιαίτερα απατηλή μέρα με χαμηλή ενέργεια για τους περισσότερους, τάση για αφηρημάδα, έλλειψης συγκέντρωσης σε πρακτικά ζητήματα, προβλήματα με το υγρό στοιχείο, τη θάλασσα και μια τάση για εξιδανίκευση ή ονειροπολήσεις. Είναι μια μέρα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε παρεξηγήσεις, να μας δοθούν ψεύτικες υποσχέσεις ή να ακούσουμε ψέματα, να είμαστε αφηρημένοι (προσέξτε στην οδήγηση), να χάσουμε ή να μας κλέψουν πολύτιμα αντικείμενα.

Βλέπετε σημειώνονται ταυτόχρονα δυο όψεις με τον Ποσειδώνα. Η πρώτη αφορά το εξάγωνο του Ήλιου από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα και η δεύτερη το τετράγωνο του Άρη από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις αν εκπροσωπείτε τα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων ή αν έχετε ως ωροσκόπο αυτά τα ζώδια από τις 18 μέχρι τις 22 μοίρες. Προσεκτικοί και Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι με Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 20 μοίρες των ζωδίων αυτών.

14 Ιανουαρίου: Ο Ερμής από τον Υδροχόο έχει γυρίσει σε στάσιμη φάση για να γίνει ανάδρομος από τις 15/1 και βρίσκεται στη 10η μοίρα του ζωδίου αυτού. Μολονότι κι ο Ουρανός βρίσκεται στη 10η μοίρα του Ταύρου το τετράγωνο δεν θα γίνει ποτέ ακριβείας, παρόλα αυτά έχει κάποια επιρροή στη μέρα και μπορεί να δείξει απρόοπτα και ξαφνικά προβλήματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τα μέσα επικοινωνίας, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον τεχνολογικό εξοπλισμό. Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο τέλος του πρώτου – αρχές του δευτέρου δεκαήμερου και κυρίως όσοι έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 10 μοίρες αυτών των ζωδίων.

16 Ιανουαρίου: Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω συναντά σε όψη συνόδου τον Πλούτωνα κι εν όψει και της μεθαυριανής Πανσελήνου προσδίδει ένα βάρος ή μια τάση απαισιοδοξίας στη μέρα. Θα θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο των σχέσεων μας και των καταστάσεων στη ζωή μας πολλές φορές πιέζοντας τους άλλους ή λειτουργώντας χειριστικά, ακόμη κι αν δεν το καταλαβαίνουμε. Χρειάζεται προσοχή στην καχυποψία, στις ζήλιες, τις εμμονές. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι με Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 26 μοίρες των ζωδίων αυτών. Επηρεάζονται πιο θετικά Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθύες επίσης με Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 26 μοίρες.

17-18 Ιανουαρίου: Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της 17ης προς 18η Ιανουαρίου σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιανουαρίου, με κύρια όψη την αντίθεση της προς τον Πλούτωνα που της προσδίδει ένα ιδιαίτερα έντονο, αλλά και συνάμα βαρύ χαρακτήρα. Το παρασκήνιο δίνει και παίρνει, τα παιχνίδια εξουσίας στις σχέσεις, στην οικογένεια ή το επαγγελματικό περιβάλλον αφθονούν και η τάση μας με τη Σελήνη στον Καρκίνο θα είναι να τα παίρνουμε όλα πολύ προσωπικά και συναισθηματικά. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων τους ή όσοι έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 25 ως τις 29 μοίρες των ζωδίων αυτών.

23 Ιανουαρίου: Ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο δημιουργώντας θέματα στην επικοινωνία ή στις μετακινήσεις μας. Είναι μια μέρα που πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες, να μην είμαστε αφηρημένοι και στις συζητήσεις με τους άλλους να έχουμε εναλλακτικές λύσεις. Ενδεχομένως να υπάρχουν μπερδέματα ή και τάση για καθυστερήσεις, αναβολές, παρεξηγήσεις. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου επηρεάζονται περισσότερο.

29 Ιανουαρίου: Ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον Πλούτωνα σε όψη συνόδου και μπορεί να είμαστε πιο καχύποπτοι, πιο αρνητικοί και πιο δύσπιστοι. Πρέπει να προσπαθήσουμε να αποβάλλουμε την αρνητική σκέψη, να αποφύγουμε λεκτικές αντιπαραθέσεις σε υψηλούς τόνους που μπορεί να χάσουμε το δίκιο μας, ενώ η όψη προσφέρεται αν θέλουμε να κάνουμε βαθιά έρευνα. Επηρεάζει δυσμενώς Κριούς, Αιγόκερους, Ζυγούς, και Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου.

30 Ιανουαρίου: Σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, μια όψη που φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις, μεγαλύτερη αναταραχή σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, ξαφνικές αλλαγές ή εκπλήξεις που μας αναγκάζουν να τροποποιήσουμε το πρόγραμμα μας. Σαφώς είναι μια έκρυθμη ημέρα που πρέπει να είμαστε ευέλικτοι προκειμένου να προσαρμοστούμε σε πιο δύσκολες συνθήκες. Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι με γενέθλια στο τέλος του πρώτου και τις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 10 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ