Τα εξάγωνα της Αφροδίτης με Πλούτωνα και Κρόνο φέρνουν έντονα πάθη αλλά και σταθερότητα σε οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα για τα ζώδια της γης και του νερού του τρίτου δεκαημέρου. Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Μυστικές επαφές ξεκινούν για σας του πρώτου δεκαημέρου. Θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να δώσουν λύσεις που δε περιμένατε. Μη τις κοινοποιήσετε όμως. Μη δίνετε αφορμές για σχόλια γιατί ξεκινά για σας μία περίοδος έντονου παρασκηνίου. Λάμπετε στην κοινωνική σας ζωή εσείς του δευτέρου δεκαημέρου και ξεχωρίζετε μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Προωθήστε και τα επαγγελματικά σας σχέδια, τώρα που ευνοείστε. Παθιασμένα συναισθήματα θα βιώσετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Ο έρωτας είναι μυστικός και απαγορευμένος.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 20 ΜΑΙΟΥ
Θα έχετε φρέσκιες και πρωτοποριακές ιδέες εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Μία είδηση ή μια φιλική συζήτηση θα σας αναστατώσει ευχάριστα. Προωθήστε τις κοινωνικές σας επαφές. Στόχοι και φιλοδοξίες πραγματοποιούνται για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Λάμπετε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Στόχοι σταθεροποιούνται για σας του τρίτου δεκαημέρου. Ο έρωτας έχει έντονο πάθος. Μέσα από τον φιλικό σας κύκλο μπορεί να προκύψει μια ερωτική έντονη γνωριμία. Οι φίλοι σας στηρίζουν. Βαδίζετε σε μία εποχή που νοιώθετε μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια.
ΕΡΩΤΑΣ 4 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 3 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΙΟΥ – 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
Μία συζήτηση ή είδηση σε επαγγελματικά ζητήματα θα σας εκπλήξει ευχάριστα εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Τη σκέψη σας απασχολούν τα επαγγελματικά σας θέματα. Αδράξτε οικονομικές ευκαιρίες εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Ταχτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες και εξασφαλίστε θετικές εξελίξεις με δημόσιους φορείς και κληρονομικά ζητήματα. Η αισιοδοξία σας ανεβαίνει. Οι εντάσεις συνεχίζουν για σας του τρίτου δεκαημέρου με συντρόφους και συνεργάτες. Μην αφήσετε το πάθος να εξελιχτεί σε ζήλεια. Η εβδομάδα μπορεί να σας εξασφαλίσει σταθερότητα σε οικονομικά και συναισθηματικά.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
Οι συζητήσεις μπορούν να προχωρήσουν τα φιλόδοξα σχέδια σας με απρόσμενο τρόπο. Θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Οι φίλοι σας βοηθούν. Οργανώστε ταξίδια ακόμα και μέσα από ομάδες και συλλόγους. Μπορεί τα οικονομικά να γίνονται προτεραιότητα για σας του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά σε σχέσεις και συνεργασίες η εύνοια συνεχίζεται και δε θα πρέπει να την αφήνεται ανεκμετάλλευτη. Παθιασμένους σας βρίσκει η εβδομάδα εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Σε σχέσεις και συνεργασίες μπορούν να παρθούν αποφάσεις με σταθερότητα.
ΕΡΩΤΑΣ 4 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Οι συζητήσεις πάνω σε οικονομικά ζητήματα μπορούν να έχουν απρόσμενες θετικές εξελίξεις για σας του πρώτου δεκαημέρου. Θα αναστατωθείτε ευχάριστα. Η προσωπική ζωή γίνεται προτεραιότητα για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Σε θέματα υγείας και εργασίας η τύχη είναι με το μέρος σας. Για όσους ψάχνουν μία νέα εργασία, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Καλυτερεύουν τα οικονομικά θέματα για σας του τρίτου δεκαημέρου. Αν η ιδέα μιας οικονομικής επένδυσης σας έχει παθιάσει μπορείτε να δείτε αν αξίζει τον κόπο να επενδύσετε.
ΕΡΩΤΑΣ 4 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Μία ευχάριστη έκπληξη ή είδηση από συντρόφους ή συνεργάτες θα υπάρξει για σας του πρώτου δεκαημέρου. Να είστε ανοιχτοί στο απρόσμενο. Θέματα υγείας και εργασίας απασχολούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Όμως σε θέματα ερωτικής ζωής, παιδιών και δημιουργικών σχεδίων να αναμένετε πολύ θετικές εξελίξεις. Δώστε και σεις που η τύχη σας χαμογελά τον καλύτερο σας εαυτό. Τα πάθη θα είναι έντονα για σας του τρίτου δεκαημέρου. Ο έρωτας θα χτυπήσει κόκκινο. Οι σχέσεις αποκτούν διάρκεια και δέσμευση στο χρόνο.
ΕΡΩΤΑΣ 4 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Οι συζητήσεις πάνω σε θέματα εργασίας θα πάρουν μία απρόσμενη ευχάριστη τροπή. Η εβδομάδα μπορεί να φέρει και απρόσμενα κέρδη. Η ερωτική ζωή παίρνει τα πάνω της για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Κάντε τις σωστές κινήσεις τώρα που έχετε τη δυνατότητα να φλερτάρετε με επιτυχία. Εύνοια δέχονται θέματα σπιτιού και πατρικής περιουσίας. Ψυχολογικά αρχίζετε να παίρνετε τα πάνω σας. Μην αφήνετε οικογενειακές καταστάσεις να χαλούν την ψυχολογία, σε σάς του τρίτου δεκαημέρου. Βελτιώστε θέματα υγείας και εργασίας, αυτή την εβδομάδα.
ΕΡΩΤΑΣ 4 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Μία απρόσμενη ερωτική έκπληξη περιμένει εσάς των πρώτων ημερών. Μην εκπλαγείτε αν λάβετε μία ερωτική είδηση ή έχετε μία ενδιαφέρουσα ερωτική συνάντηση. Σίγουρα πάντως θα εξιταριστείτε με ότι κι αν προκύψει. Οικογενειακά ζητήματα απασχολούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Όμως οι καθημερινές σας επαφές είναι ενδιαφέρουσες. Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτες τις νέες σας γνωριμίες, τώρα που ο κύκλος σας διευρύνετε. Έντονα πάθη που θα εκφραστούν βιώνετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Η ερωτική σας ζωή έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει σταθεροποιήσεις.
ΕΡΩΤΑΣ 4 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Οι συζητήσεις πάνω σε οικογενειακά ζητήματα μπορούν να καταλήξουν και σε απρόσμενες λύσεις για σας του πρώτου δεκαημέρου. Προσπαθήστε να είστε πιο συγκαταβατικοί και ανοιχτόμυαλοι. Η οικονομική εύνοια συνεχίζετε για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Κάντε συμφέρουσες αγορές, εκμεταλλευτείτε οικονομικές ευκαιρίες. Αποφύγετε μόνο τις υπερβολές. Η εβδομάδα σας βρίσκει αρκετά επικοινωνιακούς και γεμάτους επαφές. Πολύ δυναμικοί είστε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Αν αποφύγετε τη νευρικότητα και τις ίντριγκες θα ωφεληθείτε αρκετά. Οικονομικά επωφελείστε από άτομα της οικογενείας, ακίνητα και πατρική περιουσία.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Σε εγρήγορση θα σας βρει η εβδομάδα με πολλές επαφές και μετακινήσεις εσάς των πρώτων ημερών. Μία απρόσμενη έκπληξη ή είδηση θα αναστατώσει ευχάριστα την ερωτική σας ζωή. Ο Δίας εξασφαλίζει τύχη και πολλές ευκαιρίες σε σας του δευτέρου δεκαημέρου. Μην αφήνετε το χρόνο να περνάει ανεκμετάλλευτος. Αυτή την εβδομάδα σας απασχολούν όμως τα οικονομικά. Έχετε τη δυνατότητα αυτή την εβδομάδα εσείς του τρίτου δεκαημέρου αν δεν είστε απόλυτοι να βάλετε τα πράγματα σε μία τάξη. Θα εκφραστούν έντονα συναισθήματα.
ΕΡΩΤΑΣ 4 ΥΓΕΙΑ 3 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Μία οικονομική είδηση θα χαροποιήσει εσάς των πρώτων ημερών. Οικεία πρόσωπα θα σας στηρίξουν ακόμα και με οικονομικό τρόπο. Μπορείτε να λάμψετε και να αισθανθείτε καλύτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου ακόμα κι αν αισθάνεστε αβεβαιότητα για το μέλλον σας. Μη συμπεριφέρεστε με υπερβολικό τρόπο. Κατευνάστε τις φοβίες σας και προσπαθήστε να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Οικονομικές εξελίξεις θα παρουσιάσουν σταθερότητα για σας του τρίτου δεκαημέρου. Μπορείτε να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες που δε θα θέλετε να τις κοινοποιήσετε.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 3 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ
ΟΠΡΑ ΓΟΥΙΝΦΡΕΥ 29 – 1 – 1954
ΣΑΚΙΡΑ 2 – 2 – 1977
ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ 29 – 1 – 1975

ΙΧΘΥΕΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ
Η περίοδος παρασκηνίου τελειώνει για σας. Τώρα θα μάθετε πολλά από αυτά που λεγόντουσαν τόσο καιρό πίσω από την πλάτη σας. Η εβδομάδα φέρνει μία ευχάριστη απρόσμενη είδηση ή συνάντηση που θα σας ενθουσιάσει. Θα υπάρχουν αρκετές αποκαλύψεις και για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Οι ευκαιρίες έρχονται μέσα από τις κοινωνικές σας επαφές. Εκμεταλλευτείτε τες. Τα πάθη κορυφώνονται για σας του τρίτου δεκαημέρου. Ζήστε τις στιγμές. Όλα δείχνουν πως μπορείτε και να υλοποιήσετε αλλά και να σταθεροποιήσετε τα σχέδια σας.
ΕΡΩΤΑΣ 4 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

Από την Πετρούλα Μπούτση

Φωτογραφίες: Freepik.com

(προβλέψεις από 29 Ιανουαρίου ως 4 Φεβρουαρίου)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ