Τρία είναι τα ζώδια που έχουν την τάση να βλέπουν τα πράγματα πιο μαύρα και λιγότερο αισιόδοξα και όλα έχουν την εξήγηση τους.

Αιγόκερως

Ο βασιλιάς της λογικής αλλά και την απαισιοδοξίας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Αιγόκερω που μονίμως έχει την τάση να βλέπει τα πράγματα μισοάδεια. Ζώδια που σχετικά αντιμετωπίζει περισσότερες δυσκολίες λόγω του κυβερνήτη του Κρόνου έχουν μάθει ότι η καλύτερη τακτική είναι πρώτα να θεωρείς ότι θα έρθει το χειρότερο σενάριο και μετά να χαίρεσαι για ότι καλύτερο μπορεί να έρθει. Αν και πολύ καλοί άνθρωποι δεν τους αφήνει η απαισιοδοξία να το δείξουν και τείνουν να ακυρώνουν λόγω της αρνητικής τους σκέψης ακόμη και ξεκάθαρα καλές ευκαιρίες.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν είναι τόσο πεσιμιστικός όσο δε του αρέσει η χωρίς λόγω και ουσία θετική σκέψη των πραγμάτων. Ως ζώδια του Κάτω κόσμου και της γνώσης των μυστηρίων του θανάτου οι Σκορπιοί πολύ σπάνια εντυπωσιάζονται από τη λάμψη και τις στιγμιαίες στιγμές χαράς που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Σαν άτομα είναι περισσότερο προσεκτικοί στη προσέγγιση τους και δε θέλουν να δίνουν πολλά δικαιώματα. Αν καταφέρει να ενθουσιάσεις έναν Σκορπιό σημαίνει ότι έχεις φοβερό ταλέντο και πρέπει να το εκμεταλλευτείς όμως οι κάτοικοι των σκοτεινών Βασιλείων με το που παρασυρθούν αμέσως αρχίζουν να μαζεύονται και καθώς περνάνε τα χρόνια τους είναι ακόμη πιο δύσκολο να βγουν έξω στο κόσμο της αισιοδοξίας.

Παρθένος

Η Παρθένος θα γκρινιάζει όπως ένα Κριός θα θυμώσει απλά για να μπορέσει να ξεδώσει και να διοχετεύσει το άγχος με κάποιο τρόπο. Απαισιόδοξα ζώδια χωρίς μεγάλη εμπιστοσύνη στη ζωή θεωρούν ότι μόνο με σκληρή δουλειά μπορείς να περιμένεις να αλλάξουν πράγματα στη ζωή σου. Η μόνιμη τάση τους να είναι μονίμως στραμμένη στην πρακτικότητα της ζωής τους έχει στερήσει τον ενθουσιασμό και σπανίως παρασύρονται από τη θετική σκέψη. Θεωρούν ότι ο κόσμος είναι περισσότερο ένα μέσω για δουλειά και βάσανα καθημερινότητας παρά ένας χώρος για να μπορέσουμε να γεμίσουμε εμπειρίες και να γελάσουμε. Δύσκολοι στην προσέγγιση και προσεκτικοί στο τρόπο έκφρασης είναι άτομα που χρειάζονται πολύ χρόνο και ελάχιστα αφήνουν τους εαυτούς τους να δουν τη θετική πλευρά.

Τα πιο απαισιόδοξα ζώδια: Πρώτος είναι ο Αιγόκερως και ακολουθούν οι:

Σκορπιός

Παρθένος

Καρκίνος

Ιχθύες

Ζυγός

Υδροχόος

Ταύρος

Κριός

Δίδυμοι

Λέων

Τοξότης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ