Τα 12 ζώδια σήμερα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου: Συναισθηματικές ανατροπές με δημιουργική εξέλιξη

Σήμερα η μέρα έχει ανησυχία και ένταση. Η Σελήνη θα κινηθεί στο 3ο δεκαήμερο του μυστηριώδη Σκορπιού και νωρίς το μεσημέρι θα ολοκληρωθεί μια ισχυρή Νέα Σελήνη στην 20η μοίρα του Σκορπιού,  σε όψη αντίθεσης με τον Ουρανό. Συναισθηματικές εντάσεις και  ανησυχία στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας και μια κυκλοθυμική διάθεση.

Η Σελήνη στη ζωδιακή περιοχή του Σκορπιού δεν βρίσκεται σε μια ευχάριστη θέση καθώς γινόμαστε πολύ ευαίσθητοι και εξαιρετικά συναισθηματικοί.  Η συναισθηματική ανασφάλεια παράγει έντονες αντιδράσεις και οτιδήποτε μας φοβίζει μπορεί να έρθει στην επιφάνεια μέσα από ξαφνικές ανατροπές και μας δυσκολεύει να βρούμε την ισορροπία μέσα μας.

Ζώδια: Αυτή η παθιασμένη Σελήνη του Σκορπιού φέρει ένα ισχυρό κύμα ψυχικής και σεξουαλικής ενέργειας και πυροδοτεί την ανάγκη της προσωπική μεταμόρφωσης.

Αυτή η παθιασμένη Σελήνη του Σκορπιού φέρει ένα ισχυρό κύμα ψυχικής και σεξουαλικής ενέργειας και πυροδοτεί την ανάγκη της προσωπική μεταμόρφωσης.  

Ταυτόχρονα και ο Άρης συμμετέχει στην σημερινή κατάσταση και δίνει την δύναμη και την αντοχή να κάνουμε σημαντικές αλλαγές και να αλλάξουμε τα δεδομένα αρκεί να γίνει σωστή χρήση, καθώς οι επιθυμίες είναι ισχυρές και τα κίνητρα έχουν ένταση και ορμή. Ωστόσο, η συμμετοχή του Ουρανού λειτουργεί σαν ηλεκτρική καταιγίδα που μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις και υπέρβαση των ορίων.

Η δυσαρέσκεια σήμερα είναι ικανή να πυροδοτήσει την αγανάκτηση που μπορεί να πιέζει την ψυχολογική μας διάθεση και να λειτουργήσει καταλυτικά ώστε να σπάσουμε με εκρηκτικό τρόπο τους κανόνες. Μερικές φορές όμως τα πράγματα είναι απλά και δεν χρειάζεται να βουτήξουμε στην πολυπλοκότητα του Σκορπιού αλλά να παραμείνουμε στην πραγματικότητα της παρούσας στιγμής ακόμα και αν δεν είναι όπως ακριβώς θέλουμε.

Η πρόκληση είναι, αυτή η δυνατή ενέργεια να αξιοποιηθεί για να πυροδοτήσει σωστά την επιθυμία και το ισχυρό της αποτύπωμα να αναζωογονήσει κάποια συναισθηματικά ή και οικονομικά θέματα. Είναι μια ευκαιρία να βουτήξουμε βαθιά και να μεταμορφώσουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και να αναβαθμίσουμε την σχέση μας με τους άλλους.

Με τον Ερμή από τον Τοξότη να ποθεί την πνευματική ελευθερία και την εξερεύνηση, το μυαλό μπορεί να ξεφύγει σε πνευματικά ταξίδια για να καταφέρει να ισορροπήσει.

Αξιοποιώντας αυτή την δυναμική μπορούμε να μεταμορφώσουμε αυτά που νιώθουμε ή να αναδιοργανωθούμε αγκαλιάζοντας τα μυστήρια της ζωής και της ψυχής!

Σήμερα επηρεάζονται  κυρίως Σκορπιοί, Λέοντες, Ταύροι  και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου και ιδιαίτερα όσοι έχουν πλανήτες στις 18°-22° μοίρες.

Σημείωση: Αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις. Να έχετε όμως υπόψη σας ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό αστρολογικό  χάρτη του και την κατάσταση του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι σαν κυρίαρχη δύναμη

Ας δούμε πως θα επηρεαστούν τα 12 Ζώδια ανάλογα με τον Ωροσκόπο. Διαβάζετε το Ζώδιο του Ωροσκόπου, του Ήλιου και της Σελήνης για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Κριός

Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για σας καθώς μπορεί να νιώθετε δυσαρέσκεια, κακή ψυχολογική διάθεση και εκνευρισμό. Αποφύγετε συναισθηματικές εντάσεις και ριψοκίνδυνα ρίσκα σε οικονομικά θέματα. Απελευθερώστε το μυαλό σας για να προσεγγίσετε τις καταστάσεις σήμερα με περισσότερη αισιοδοξία και θα διαπιστώσετε πως  έχετε την δύναμη να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να θέλετε να σπάσετε μια συνεργασία και να ξεκινήσετε μια καινούρια με νέα δεδομένα. Οι συνεργάτες σας ή το ταίρι σας μπορεί να σας δώσουν τα κίνητρα για να αλλάξετε αυτά που  νιώθετε ότι σας ταλαιπωρούν και να επιλυθούν κάποια προβλήματα συνεργασίας. Ωστόσο, να αποφύγετε την αλαζονεία και τον εγωισμό με ταίρι σας, για να μην επηρεαστεί η σχέση σας. Συνιστάται να αποφεύγονται βιαστικές αποφάσεις σήμερα. 

Δίδυμοι

Σήμερα επικεντρώνεστε στην δουλειά σας καθώς είστε ιδιαίτερα απασχολημένοι. Ίσως κοιτάτε με  καχυποψία μέσα στον εργασιακό χώρο τους άλλους και νιώθετε κάποια ανασφάλεια. Εστιάστε στο στόχο σας και δουλέψτε με αφοσίωση. Μπορεί να νιώθετε πως περνάτε κάποιες δοκιμασίες αλλά μπορείτε ταυτόχρονα να αλλάξετε ότι δεν σας ωφελεί και να αναδιοργανώσετε την καθημερινή ρουτίνα σας.

Καρκίνος

Σήμερα παθιάζεστε με το καθετί  και αφοσιώνεστε με επιμονή σε ένα ερωτικό ενδιαφέρον ή στα παιδιά σας. Μπορεί να σας ελκύει σήμερα ένα  άτομο με μυστηριώδη συμπεριφορά και να εκφράσετε την έντονη επιθυμία να ζήσετε κάποιες ερωτικές εμπειρίες. Είναι μια ημέρα που σας προκαλεί να αναλύστε την ατομική σας αυτοέκφρασή και να τονίσετε την δημιουργικότητα σας για να ενισχύσετε την  αυτοπεποίθηση σας.  Μην δίνετε τόση προσοχή σε κάποιες λεπτομέρειες αλλά επικεντρωθείτε στα θετικά.

Λέων

Σήμερα, με την Νέα Σελήνη στον ηλιακό 4ο οίκο σας μπορεί να μην έχετε την διάθεση να βγείτε έξω από το σπίτι αλλά να κλειστείτε στον εαυτό σας. Ωστόσο ενδέχεται να προκύψουν ξαφνικά θέματα που θα σας αναγκάσουν να βγείτε και έξω από το σπίτι και έξω από τα ρούχα σας. Αν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας μπορεί να βγείτε από την δύσκολη κατάσταση. Εστιάστε το μυαλό σας σε δημιουργικές ιδέες ή σε κάποιο χόμπι  και επικοινωνήστε με ανθρώπους που μπορείτε να περάσετε καλά.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι σήμερα με την Νέα Σελήνη στον ηλιακό 3ο οίκο σας σήμερα, νιώθετε μια έντονη ανησυχία. Η καθημερινότητα σας είναι πολυάσχολη και αυτό δημιουργεί μια παραπάνω νευρικότητα. Ενώ θέλετε να εμβαθύνετε σε μια νέα ιδέα ταυτόχρονα διασπάται η προσοχή σας και σας βάζει στην νοοτροπία να εξετάσετε κάποιες συναλλαγές ή συμφωνίες με μια διαφορετική ματιά. Μην ψάξετε σήμερα για σταθεροποιητικές λύσεις. Κάντε ένα διάλειμμα και διευρύνετε τη σκέψη σε διαφορετικά πράγματα που θα σε οδηγήσουν σε νέες λύσεις.

Ζυγός

Σήμερα με την Νέα Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σας ασχολείστε με τον τομέα των πόρων σας και μπορεί να επιμένετε να τακτοποιήσετε ένα οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με την εργασιακή σας απόδοση. Υπάρχει κάποια οικονομική αστάθεια που σας ανησυχεί, καθώς ενώ υπάρχουν έσοδα υπάρχουν απροσδόκητα έξοδα που σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Ωστόσο κάποιες συζητήσεις ή πληροφορίες μπορεί να τρέξουν και να βρεθούν λύσεις καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη εναρμονίζονται θετικά και βοηθούν να βρείτε νέες ιδέες για να κερδίσετε ή να εξοικονομήσετε χρήματα 

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί σήμερα με την Νέα Σελήνη να σας προσανατολίζει στον εαυτό σας,  επικεντρώνεστε περισσότερο στις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες. Η διορατικότητα σας είναι έντονη και αναλύεται τα πάντα σε βάθος μέσα στο μυαλό σας. Είναι μια ζωτική στιγμή για να απαλλαγείτε από περιττά πράγματα που σας δημιουργούν άγχος και προβληματισμούς και να διαμορφώσετε τις καταστάσεις εκ νέου. Δέχεστε έντονες προκλήσεις για να δείτε με νέα ματιά πρωτοποριακές τις αλλαγές που ήρθε η ώρα να κάνετε.

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανό να έχετε την διάθεση να λειτουργείτε ιδιωτικά ή να επισκεφθείτε κάποιο απομονωμένο μέρος για να αναζητήσετε συναισθηματική ασφάλεια, καθώς νιώθετε ιδιαίτερα εσωστρεφής και ψυχικά πιο ευαίσθητοι. Μπορείτε όμως αντί να χαθείτε στην αίσθηση της μοναξιάς να  ξοδέψετε το χρόνο σας σε κάποια πνευματική γνώση ή να επικοινωνήσετε με φίλους που αγαπάτε και να μοιραστείτε τις σκέψεις  και τις ανησυχίες σας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι σήμερα μέσα από τις αλληλεπίδραση σας με το φιλικό σας κύκλο θα καταφέρετε να μαζέψετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποκαλύψετε μια μυστική ενέργεια που πιθανόν σας προβλημάτισε τις τελευταίες μέρες και να σκεφτείτε πιο βαθιά πως θα κινηθείτε τις επόμενες ημέρες για ένα στόχο σας.

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να αποκαλυφθούν μυστικά και πληροφορίες που σχετίζονται με κάποιο επαγγελματικό σας ζήτημα ή μια συμφωνία και αυτό μπορεί να αλλάξει την εικόνα σας προς τους άλλους ή να επηρεαστεί η κοινωνική σας θέση.  Σε θέματα  καριέρας κάποιες ευθύνες που πρέπει να φέρετε εις πέρας, λόγω κάποιων ανατροπών, σας βγάζουν εκτός προγράμματος.  Η αλληλεπίδραση σας με το κοινό είναι βέβαια βοηθητική και μπορεί μέσα από αξιόλογες ιδέες να καταφέρετε να επηρεάσετε σημαντικά πρόσωπα.

Ιχθύες

Τη σημερινή μέρα μπορεί να έχετε διαφωτιστικές συζητήσεις και την ευκαιρία να κατανοήσετε σε βάθος ένα ζήτημα που σχετίζεται με εκπαιδευτικά θέματα και να μπορέσετε να μελετήσετε πολύ καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σας. Ίσως κάποιες απόψεις που θέλετε να προωθήσετε στο ευρύτερο κοινό, μπορεί να έχουν από την μια απήχηση που θέλετε και από την άλλη να προκαλούν εντάσεις στο περιβάλλον σας. Αν αποφασίσετε ένα ταξίδι να κινείστε με προσοχή και χωρίς βιασύνη.

Πηγή: christosarchos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ