Τα 12 ζώδια σήμερα, Τρίτη 14 Νοεμβρίου: Η Σελήνη μεταβαίνει από τον Σκορπιό στον Τοξότη, παρουσιάζοντας μια αλλαγή στην κοσμική ενέργεια που επηρεάζει όλα τα ζώδια. Ενώ η Σελήνη στον Σκορπιό βαθαίνει τη συναισθηματική ένταση και την ενδοσκόπηση, η μετακίνησή της στον Τοξότη φέρνει μια αίσθηση περιπέτειας και μια επιθυμία για ευρύτερη κατανόηση. Δείτε πώς αυτή η μετάβαση μπορεί να επηρεάσει κάθε ζώδιο:

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Βαθύς προβληματισμός σε επεκτατική δράση: Ξεκινήστε τη μέρα με ενδοσκόπηση. Εμβαθύνετε στα βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες σας. Καθώς η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, στρέψτε την εστίασή σας προς τα έξω και αναλάβετε δράση σχετικά με τις γνώσεις σας. Είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσετε νέα έργα ή να σχεδιάσετε μελλοντικές περιπέτειες.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Συναισθηματικές συνδέσεις για την αναζήτηση γνώσης: Οι σχέσεις σας μπορεί να αποκαλύψουν βαθιές συναισθηματικές ιδέες νωρίς την ημέρα. Αργότερα, καθώς η Σελήνη περνά στον Τοξότη, εξερευνήστε νέες φιλοσοφίες ή συμμετάσχετε σε διανοητικές συζητήσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να μάθετε κάτι νέο.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Έντονες αλληλεπιδράσεις στην κοινωνική εξερεύνηση: περιμένετε έντονες αλληλεπιδράσεις το πρωί, ειδικά σε στενές συνεργασίες. Καθώς η μέρα προχωρά, η κοινωνική σας ζωή παίρνει ώθηση. Συμμετέχετε σε ζωηρές συζητήσεις και συνδεθείτε με φίλους. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για δικτύωση και επέκταση του κοινωνικού σας κύκλου.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Συναισθηματική εργασία και περιπετειώδης ελεύθερος χρόνος: Μπορεί να ξεκινήσετε τη μέρα σας εστιασμένοι σε ευθύνες που σχετίζονται με την εργασία, νιώθοντας πιο συναισθηματικά στις εργασίες σας. Αργότερα, η διάθεση ελαφρύνει, ενθαρρύνοντάς σας να σπάσετε τη ρουτίνα. Σκεφτείτε να εμπλακείτε σε υπαίθριες δραστηριότητες ή να σχεδιάσετε ένα σύντομο ταξίδι για να ανανεώσετε το πνεύμα σας.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Δημιουργικά βάθη για χαρούμενη εξερεύνηση: Η δημιουργικότητά σας είναι βαθιά και εσωστρεφής αρχικά, Λέων. Χρησιμοποιήστε τη αυτή τη φορά για καλλιτεχνική έκφραση. Καθώς η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη, στραφείτε σε πιο παιχνιδιάρικες και περιπετειώδεις δραστηριότητες. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για χόμπι ή για να ξεκινήσετε ένα νέο δημιουργικό έργο.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Στοχασμοί στο σπίτι για την αναζήτηση σοφίας: Νωρίς την ημέρα, εστιάστε σε οικιακά και οικογενειακά θέματα, ίσως αντιμετωπίζοντας βαθύτερα συναισθηματικά ζητήματα. Αργότερα, η Σελήνη του Τοξότη σας ενθαρρύνει να αναζητήσετε γνώση και ανάπτυξη. Σκεφτείτε να παρακολουθήσετε ένα εργαστήριο ή να συμμετάσχετε σε μια φιλοσοφική συζήτηση.

Ζώδια: Η Σελήνη στον Σκορπιό βαθαίνει τη συναισθηματική ένταση και την ενδοσκόπηση
Ζώδια: Η Σελήνη στον Σκορπιό βαθαίνει τη συναισθηματική ένταση και την ενδοσκόπηση

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Έντονη επικοινωνία και επεκτατική σκέψη: Ξεκινήστε με βαθιές, ουσιαστικές συζητήσεις. Καθώς η μέρα προχωρά, οι σκέψεις και η επικοινωνία σας γίνονται πιο αισιόδοξες και επεκτατικές. Είναι μια καλή στιγμή για να σχεδιάσετε μελλοντικούς στόχους ή να δημιουργήσετε νέες ιδέες.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Συναισθηματική ένταση και οικονομική αισιοδοξία: Σκορπιέ, η οικονομική και συναισθηματική ασφάλειά σας μπορεί να είναι το επίκεντρο αρχικά. Καθώς η Σελήνη αλλάζει ζώδιο, αλλάζει και η προοπτική σας για τους πόρους και τις αξίες. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να εξερευνήσετε νέους τρόπους αύξησης του εισοδήματός σας ή διαχείρισης των οικονομικών σας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Αυτοστοχασμός σε ανανεωμένη αυτοπεποίθηση: Ξεκινάς τη μέρα με ευχάριστη διάθεση, Τοξότη. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ενδοσκόπηση για να κατανοήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Καθώς η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας, η φυσική σας αισιοδοξία και το κέφι για ζωή ενισχύονται. Αγκαλιάστε αυτή την ενέργεια για να ξεκινήσετε νέες προσπάθειες ή να εκφράσετε την ατομικότητά σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Εσωτερική Εργασία και Φιλοσοφικές Ενοράσεις: Η μέρα ξεκινά με εστίαση στην εσωτερική δουλειά και τα προσωπικά θέματα, Αιγόκερε. Αργότερα, καθώς η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη, το μυαλό σας στρέφεται στη φιλοσοφική ή πνευματική εξερεύνηση. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για διαλογισμό ή για ενασχόληση με δραστηριότητες που διευρύνουν το μυαλό σας.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Κοινωνικά βάθη σε μελλοντικά οράματα: Νωρίς την ημέρα, οι αλληλεπιδράσεις με φίλους ή ομάδες μπορεί να είναι έντονες και μεταμορφωτικές. Αργότερα, η ενέργεια μετατοπίζεται προς το σχεδιασμό για το μέλλον. Σκεφτείτε να θέσετε νέους στόχους ή να συνεργαστείτε σε ανθρωπιστικά έργα.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Επαγγελματική ενδοσκόπηση: Αρχικά, η εστίασή σας είναι στην καριέρα και τη δημόσια εικόνα, ίσως να ασχολείστε με πολύπλοκα συναισθήματα που σχετίζονται με τη δουλειά. Καθώς η Σελήνη περνά στον Τοξότη, ενθαρρύνεστε να εξερευνήσετε τις πεποιθήσεις και τις φιλοσοφίες σας. Είναι μια καλή στιγμή για να συνδέσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες με τις προσωπικές σας αξίες.

Πηγή: Χρήστος Άρχος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ