Λίγες ώρες μας χωρίζουν από το 2022 και όλοι περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα μας φέρει, αφού το 2021 ήταν μια χρονιά δύσκολη.

Τη νέα χρονιά όλα τα ζώδια θα έχουν τύχη, το καθένα σε διαφορετικό τομέα, αλλά το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος.

Ας δούμε αναλυτικά για το κάθε ζώδιο που θα έχει τύχη το 2022.

ΚΡΙΟΣ

Η νέα χρονιά θα φέρει όμορφα πράγματα για σένα, ειδικά από τις 10/5 όπου ο Δίας θα έρθει στο ζώδιό σου. Μέχρι τότε θα λύνεις προβλήματα που σε ταλάνιζαν στα επαγγελματικά σου, ενώ ανακουφίζεσαι ψυχολογικά, έχοντας στο πλευρό του έναν φύλακα άγγελο που σε προστατεύει από τα δύσκολα!

Από τις 10/5 και μετά, ο Δίας έρχεται στο ζώδιό σου και ανοίγει τους ορίζοντές σου. Η τύχη σου χαμογελά, ενώ βρίσκεις και πάλι τον αυθορμητισμό σου, κάνεις νέα ξεκινήματα, τολμάς, ρισκάρεις και κερδίζεις!

Τέλος, ως τις 28/10 μια πρόταση, μια μετακίνηση, μια γνωριμία, αναμένεται να κάνουν ξεχωριστή αυτή τη χρονιά γα σένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσύ ταλαιπωρημένε Ταύρε θα πάρεις μια ανάσα αφού το 2022 θα καλά πράγματα για σένα. Ένα όνειρο σου ή μια μεγάλη επιθυμία σου θα γίνει πραγματικότητα μέσα στη νέα χρονιά. Γίνεσαι πιο αγαπητός στο περιβάλλον σου, κερδίζεις φίλους, συμμάχους, υποστηριχτές, ή και ανθρώπους που θα σου σταθούν με κάθε τρόπο! Μάλιστα, μέχρι τον Μάρτιο είναι πολύ πιθανό να κάνεις και ένα ταξίδι που πάντα ήθελες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας Διδυμάκια τα νέα είναι καλά, αφού έως τον Μάρτιο βελτιώνονται τα οικονομικά σας και θα βρεθείτε κερδισμένοι μέσα από διακανονισμούς, πωλήσεις, μισθώσεις και επιδόματα. Η τύχη είναι με το μέρος σας καθώς στα επαγγελματικά σας θα έχετε εύνοια. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες στον εργασιακό τομέα και ίσως γίνει μια πρόσληψη ή ακόμα και προαγωγή. Σας δίνονται πολλές ευκαιρίες το 2022 γι’ αυτό πρέπει να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες. Τέλος, από τις 10/5 θα είστε πιο κοινωνικοί, και νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας και θα σας βάλουν σε εγρήγορση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2022 θα πάρετε ανάσα σε αρκετά πράγματα. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα σου φέρει τύχη στην προσωπική σου ζωή, η οποία θα γίνει πολύ συντροφική. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων, έρχονται για διευρύνουν τους ορίζοντές σου, για να σε βοηθήσουν να κάνεις ένα ταξίδι που πάντα επιθυμούσες. Οι ευκαιρίες της χρονιάς δίνονται από μακριά και μπορεί να αφορούν και νομικά – οικονομικά έγγραφα ή κοινά περιουσιακά με συγγενεί. Θα βελτιωθούν οι γνώσεις και η διάθεσή σου. Σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου από τις 10/5-28/10.

ΛΕΩΝ

Μπορεί κάποια ζητήματα του 2021 να τα κουβαλήσεις και το 2022, αλλά θα υπάρξουν και καλές μέρες για εσάς Λιονταράκια. Η νέα χρονιά είναι πολύ πιο βελτιωμένη στα εργασιακά , καθώς οι συνθήκες βελτιώνονται. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων, σας κάνουν δοτικούς με τους ανθρώπους γύρω σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αρκετά ενώ θα ωφεληθείτε μέσω κάποιας επένδυσης (μίσθωσης / πώλησης). Η σεξουαλική ζωή γίνεται πιο πιπεράτη, όπου ζεις συναρπαστικές εμπειρίες με πολύ συναίσθημα! Από τις 10/5 ο Δίας από τον Κριό βελτιώνει αισθητά την ζωή σου, με νέες προτάσεις, συμφωνίες, συνεργασίες, ενώ δεν λείπουν και ευκαιρίες επέκτασης, προόδου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς δεν πρέπει ν’ ανησυχείτε, καθώς είστε οι γουρλήδες του 2022. Η νέα χρονιά επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές. Το 2022 είναι μία χρονιά που η συντροφικότητα αποκτά νέο νόημα στην ζωή σας! Θέλετε περισσότερο από κάθε άλλη φορά “το μαζί”. Ο γάμος, ή η σταθερότητα μιας σχέσης είναι πολύ πιθανό και ήδη αυτό θα συμβεί από το πρώτο 3μηνο της χρονιάς! Από τις 10/5 έως και τις 28/10 σου δίνονται και ευκαιρίες οικονομικής ανόδου! Το εισόδημα του/της συζύγου ανεβαίνει, σου έρχονται τα αναδρομικά που περίμενες, καταφέρνεις να πάρεις το δάνειο που σου λύνει τα χέρια ή κάνεις την πώληση που περίμενες καιρό.

ΖΥΓΟΣ

Με την έλευση της νέας χρονιάς θα υπάρξει βελτίωση στο σπίτι και γενικότερα σε θέματα που αφορούν την οικογένεια. Έως τις 10/5 φαίνεται ότι η τύχη είναι με το μέρος σας στα επαγγελματικά, ενώ βελτιώνονται οι συνθήκες στην εργασία σας. Για εσάς που αγαπάτε τα ζώα, ίσως αποκτήσετε κατοικίδιο – εάν δεν έχετε. Τη νέα χρονιά θα έχετε βελτίωση στην υγειά σας ενώ από τις 10/5 έως και τις 28/10 ο Δίας από τον Κριό θα ευνοήσει πολύ τις σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σας! Το καλοκαίρι θα είναι θερμό και τυχερό στα ερωτικά, ενώ οι άνθρωποι που θα μπουν τώρα στην ζωή σας θα σας γεμίσουν με ενθουσιασμό και διάθεση για νέα ξεκινήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η χρονιά θα έχει απ’ όλα για σας. Ευθύνες, ανατροπές σε διάφορα θέματα, αλλά θα είναι γεμάτη έρωτα και θα εκπληρωθούν πολλές επιθυμίες σας. Το 2022 θα σας φέρει χαρά από τα παιδιά σας, θα έρθει ο έρωτας που περιμένατε τόσο καιρό (εσείς οι ελεύθεροι) και μέσα από νέες δραστηριότητες θ’ ανακαλύψετε νέες πτυχές του εαυτού σας. Έως τις 10/5 το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καλά, ενώ έως τις 28/10 θα βελτιωθούν αρκετά οι συνθήκες εργασίας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί το 2022 να σας φανεί κουραστικό, θα είναι όμως και αναμορφωτικό και τυχερό. Μέχρι τον Μάρτιο θα βελτιώνεται το εισόδημά σας και αυτό είναι κάτι που σας γεμίζει χαρά, αφού θα μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε με μεγαλύτερη ευκολία.

Από την άλλη, ο Δίας και ο Ποσειδώνας από τους ιχθύες, ενισχύουν τον συναισθηματικό σου κόσμο. Καλά τα νέα στον τομέα του σπιτιού σας, αφού μεγαλώνει η οικογένεια, αποκτάτε ένα νέο σπίτι, φτιάχνετε την επιχείρηση που θα σας εξασφαλίσει μία πολύ καλύτερη οικογενειακή πορεία, γίνεστε γονείς ή παππούδες. Όλα αυτά είναι πολύ πιθανό να συμβούν μέχρι το Μάη.

Επέκταση δημιουργικών ή επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, νέοι έρωτες, φλερτ, διασκέδαση και χαρά είναι μερικά από αυτά που θα σας συμβούν μέσα στο 2022.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα χρονιά θα έχει για εσάς άνεση και πολλές αλλαγές, αφού θα σας φέρει περισσότερα χρήματα και ερωτισμό.

Ο Δίας και ο Ποσειδώνας θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τα σχέδιά σας, τις προτάσεις που είχατε δεχτεί. Μέσα στο 2022 αναμένεται ν’ αλλάξετε αυτοκίνητο για καλό σκοπό, αφού μπορεί ν’ αποκτήσετε παιδί και αυτό που έχετε να σας είναι μικρό. Βελτίωση θα υπάρξει και στο σπίτι αφού ή θα μετακομίσετε σε ένα καλύτερο ή θα ανακαινίσετε αυτό που μένετε. Μέχρι τον Μάη θα σας έχουν έρθει τα καλύτερα και θα κάνετε αρκετές μετακινήσεις – ταξίδια τα οποία θα σας αρέσουν πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συνθήκες μπορεί να μην είναι πολύ ευνοϊκές αλλά το 2022 θα βρεθούν λύσεις σε οικονομικά ζητήματα, θα βελτιωθούν τα έσοδά σας, θα διορθωθούν λάθη, χρέη και υποχρεώσεις που σας βάραιναν, ενώ τονώνεται και η αυτοπεποίθησή σας!

Από τις 10/5 και μετά, ο Δίας από τον Κριό, προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες, όπου οι μέρες σας γεμίζουν επικοινωνίες, προτάσεις, μετακινήσεις, νέα σχέδια, νέες συμφωνίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή θα είναι η χρονιά σας! Ο Δίας και ο Ποσειδώνας έρχονται στο ζώδιο σας και τα όνειρα σας γίνονται πραγματικότητα! Έφτασε η στιγμή που θα πραγματοποιηθούν κάποια όνειρά σας, για τα οποία είχατε μοχθήσει αρκετά. Το 2022 θα έχει για σένα πολλά γέλια, ταξίδια, θα χαλαρώσεις και θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου, χωρίς άγχος. Από τις 10/5 έως και τις 28/10 αναμένεται και αύξηση στα οικονομικά σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ