Τα 12 ζώδια σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου:

Σήμερα, η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο των ευαίσθητων και ονειροπόλων Ιχθύων μέχρι και τις 13:01μμ. Στη συνέχεια θα περάσει στο ζώδιο του δυναμικού και φλογερού Κριού, αλλάζοντας την ατμόσφαιρα. Πολύ νωρίς στις 5:22πμ, η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων θα συναντήσει με σύνοδο τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ανάδρομο στην 25ο:20’, δημιουργώντας ένα κλίμα άκρως ρομαντικό για εκείνους που ξυπνούν αξημέρωτα, ή για εκείνους που τους βρίσκει το χάραμα άγρυπνους. Για όσους βρίσκονται στην αγκαλιά του Μορφέα, ίσως τα όνειρά τους να περικλύζονται από συναισθήματα αγάπης και φιλανθρωπίας, ή να βιώνουν στον ύπνο τους ομιχλώδεις καταστάσεις.

Αργότερα, περί τις 9:38 πμ, η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ανάδρομο στην 27ο:56’, αφυπνίζοντας τη διαίσθηση μας. Το απόγευμα, στις 17:50, η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει όψη χιαστί με τον Ήλιο στο Σκορπιό στη 2ο:50’, δημιουργώντας διλήμματα, εντάσεις και προβλήματα.

Κριός : Εσείς, μέχρι και το μεσημέρι, θα έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να εστιάσετε σε επαγγελματικά σας ζητήματα. Μετά τις 13:00, η διάθεσή σας θα ανέβει και θα θελήσετε να προβάλετε τον εαυτό σας. Το απόγευμα θα σας απασχολήσει ένα φορολογικό ζήτημα.

Ταύρος : Για σας η μέρα αρχίζει ευχάριστα. Θα έχετε μία θετική είδηση από φίλους, η οποία θα σας ικανοποιήσει και θα σας φέρει σε επαφή με ισχυρά άτομα από το εξωτερικό. Από το απόγευμα και μετά θα αισθανθείτε την ανάγκη να μείνετε μόνοι και να σκεφτείτε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, οι οποίες σας δημιουργούν ένταση.

Δίδυμοι : Εσείς, από νωρίς το πρωί θα αντιμετωπίσετε πίεση στον επαγγελματικό σας χώρο. Φανείτε προσεκτικοί σε τυχούσες αποφάσεις τις οποίες θα κληθείτε να πάρετε, διότι υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης ή λανθασμένης εκτίμησης της κατάστασης από εσάς. Το απόγευμα θα έχετε συναντήσεις με φίλους, όπου θα συζητήσετε ένα εργασιακό θέμα που σας προβληματίζει. 

Καρκίνος : Αρχικά,εσείς σήμεραθα επικεντρωθείτε σε κάποιο ταξίδι το οποίο θέλετε να κάνετε. Αργότερα, πιθανότατα να υπάρξει ένταση με το σύντροφο σας ή κάποιο συνεργάτη, εξαιτίας του ταξιδιού αυτού. Το απόγευμα, και πάλι θα προκληθεί ένταση στον επαγγελματικό σας χώρο λόγω κάποιων σχεδιασμών σας.

Λέων : Για σας, η μέρα ξεκινά με αρκετό άγχος, λόγω των οικονομικών σας υποχρεώσεων. Προσπαθήστε να δείτε την εικόνα στην πραγματική της διάσταση. Αργότερα, προβληματισμό θα σας προκαλέσει μία κατάσταση στο χώρο της εργασίας σας. Το απόγευμα, μία είδηση από το εξωτερικό θα σας φέρει σε αντιπαράθεση με τους οικείους σας.

Παρθένος : Δύσκολη μέρα για εσάς. Από το πρωί θα υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες με τους συνεργάτες και το σύντροφό σας. Ανάλογη θα είναι η κατάσταση και με τα παιδιά σας, στα οποία θα έχετε την τάση να τους επιβληθείτε. Το απόγευμα προβληματίζεστε για κάποιες οφειλές που έχετε προς τρίτους και για ένα συμβόλαιο.

Ζυγός : Εσείς σήμερα από νωρίς το πρωί αγχώνεστε και αντιμετωπίζετε πολλά διλήμματα στον εργασιακό σας χώρο, λόγω των συνθηκών που υπάρχουν. Ένα εργασιακό ζήτημα θα σταθεί η αφορμή να διαφωνήσετε έντονα με τους αγαπημένους σας. Τις απογευματινές ώρες θα υπάρξουν σοβαρές διαφωνίες με το σύντροφο σας, λόγω ενός οικονομικού θέματος.

Σκορπιός : Η σημερινή μέρα σας βρίσκει σε πολύ καλή διάθεση. Το κλίμα με το σύντροφο σας θα είναι ερωτικό και ρομαντικό. Πιθανότατα να έχετε μία είδηση από ένα σημαντικό πρόσωπο για ένα συμβόλαιο. Η ατμόσφαιρα αλλάζει από το απόγευμα και μετά, δημιουργώντας σας σοβαρούς προβληματισμούς για τα εργασιακά σας θέματα.

Τοξότης : Για σας η μέρα ξεκινά με πολλές παρεξηγήσεις και συγκρούσεις με τους οικείους σας. Ένα οικονομικό ζήτημα θα είναι η αιτία να υπάρξει έντονη λογομαχία μαζί τους. Από το μεσημέρι πέφτουν οι τόνοι. Το απόγευμα, τα αισθήματα σας είναι ανάμεικτα και αντιμετωπίζετε διλήμματα λόγω αδιέξοδων καταστάσεων. Προσοχή στο παρασκήνιο.

Αιγόκερως : Εσείς σήμερα θα κάνετε πολλές συζητήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα και πιθανότατα να προκύψει μία εκδρομή, η οποία θα σας ευχαριστήσει και θα σας χαλαρώσει. Από το μεσημέρι και μετά αλλάζει το κλίμα. Προσέξτε τις εντάσεις που θα προκύψουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον εξαιτίας κάποιων συναναστροφών σας, τις οποίες δεν εγκρίνουν.

Υδροχόος : Εσείς σήμερα μέχρι και το μεσημέρι θα πρέπει να δείξετε προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές. Ελλοχεύει ο κίνδυνος να χάσετε χρήματα, ή να εξαπατηθείτε και να ζημιωθείτε. Αργότερα θα έχετε τη διάθεση να συναντήσετε φίλους και να περάσετε όμορφα. Το απόγευμα προσέξτε, διότι θα υπάρξει ένταση με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου.

Ιχθύες : Εσάς η μέρα νωρίς το πρωί σας βρίσκει σε μία κατάσταση ρομαντισμού και «παραζάλης». Στη συνέχεια, πιθανότατα να έχετε μία είδηση από ένα σημαντικό πρόσωπο από το κοινωνικό σας περιβάλλον, η οποία θα σας ενθαρρύνει. Από το μεσημέρι και μετά εστιάζετε στα οικονομικά σας θέματα. Το απόγευμα, ίσως υπάρξει μια ευκαιρία επέκτασης. 

Πηγή: christosarchos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ