Τα 12 ζώδια σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου: Βασιστείτε στις δυνάμεις σας

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στον Καρκίνο και διανύει τις μοίρες από 8ο  έως 20ο  Καρκίνου. Το ενδιαφέρον σε αυτό είναι ότι, ενώ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, σε ένα ζώδιο φροντίδας και θαλπωρής, ωστόσο δεν επικοινωνεί με τη βασική ενεργειακή δομή του Τοξότη στο μήνα που βρισκόμαστε, όπου και βρίσκονται ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης.

Πλέον αυτού, οι όψεις το μεσημέρι που έχουν ενδιαφέρον είναι η χιαστί της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και μετέπειτα οι όψεις της Σελήνης, δηλαδή το τετράγωνο με τον Χείρωνα και τα ενάμισι τετράγωνα με τον Άρη και με τον Κρόνο και αργά το βράδυ η όψη εξαγώνου που θα κάνει με τον Ουρανό. 

Αυτά μπορούν να δώσουν μία γενική τάση για εκνευρισμό, η οποία επιζητά άμεσα οπλισμό με επιμονή, και πολλοί θα νιώσουν ότι τα αποθέματα ψυχικής υπομονής και υγείας αδειάζουν και ξαναγεμίζουν,  κάπως αυτόματα. Είναι δε, αρκετά έντονο το στοιχείο να βασιζόμαστε σε εξωτερικές λύσεις, αντί να βάζουμε κάτω τα πράγματα και να μπορούμε να βγάζουμε συμπεράσματα από πρότερη εμπειρία.

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Κριέ, πολύς κόσμος σε ψάχνει, σε αναζητά, αλλά εσένα, είτε σε αφήνει παγερά αδιάφορο είτε δεν έχει κάτι ουσιαστικό να σου πει. Το μεσημέρι ίσως αγανακτήσεις από τα πάντα και να σου φαίνονται οι ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα, αιώνας.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου) 

Ταύρε, θέματα διαδικαστικά ανακόπτουν σχέδια που μπορεί να είχες για το άμεσο μέλλον. Σε ενοχλεί η μικρότητα του διπλανού σου; -Άλλαξε θέση. Σε ενοχλεί η τσιγγουνιά; – Δώσε το καλό παράδειγμα. Το βράδυ όμως, μπορεί να έχεις καλά νέα στα καλά καθούμενα.

Ζώδια: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να σας πάει καλά η μέρα
Ζώδια: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να σας πάει καλά η μέρα

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Δίδυμε, πρόσεχε τα λεφτά σου σήμερα, και αν πας για είσπραξη, ας το ξέρει μόνο εσύ και η σκιά σου, μη το μοιραστείς με κανέναν άλλο. Από την άλλη όμως, κάπου κάποιος δουλεύει για λογαριασμό σου, λέει καλά λόγια για σένα και σου βελτιώνει την εικόνα σου.

Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Ίσως έχει έρθει η ώρα να ρίξεις λίγο τους ρυθμούς σου και να δεις μήπως δε μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Μην επωμίζεσαι των άλλων τις δουλειές και κυρίως τις ευθύνες. Αντίθετα, μήπως να ζητήσεις και βοήθεια από κάποιον, έτσι για να ξεσκονίσεις αυτή την ικανότητά σου.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Σήμερα αν λάβεις μήνυμα που σε χαροποιήσει πολύ, συγκρατήσου και περίμενε να δεις, εκ του αποτελέσματος, αν επιβεβαιώνεται το περιεχόμενο. Πιθανόν να σε έχουν καταλάβει κάποιοι και σε κανακεύουν για να σου ζητήσουν κάτι αργότερα. Κλασική τακτική.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Παρθένε, οι πελάτες είναι για να σου δίνουν χρήματα, όχι για να σου κόβουν! Γιατί στην ουσία αυτό γίνεται, όταν δε σου ρίχνουν τη τιμή (ειδικά αν δουλεύεις σε παροχή υπηρεσιών) και σου προσθέτουν υπηρεσίες ή σε βομβαρδίζουν με επεξηγήσεις και ερωτήσεις. Αλλά δε πειράζει, κάμε το καλό και ρίξ’το στο γιαλό. 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Μία ιδιαίτερα δυναμική ημέρα μπορεί να είναι η σημερινή με πρόσωπα ισχυρά να σε προσεγγίζουν και να σου κάνουν ακόμη και κάποια πρόταση. Αν έχεις επαγγελματικά ραντεβού ή και κοινωνικά, μπορείς αυτά να αποτελέσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να κερδίσεις τις εντυπώσεις!

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Σκορπιέ, έχεις συνηθίσει στη καχυποψία και σήμερα είναι μία ημέρα που θα σου χρειαστεί και θα χαρείς που είσαι τόσο καλά προετοιμασμένος! Το ’χεις! Με ευκολία θα μπορέσεις να δεις πίσω από τα χαμογελάκια και τα φαινομενικά αθώα αστειάκια, τι πρόθεση κρύβεται ακριβώς!

Ζώδια: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να σας πάει καλά η μέρα
Ζώδια: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να σας πάει καλά η μέρα

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Μεγάλη εσωτερίκευση των καταστάσεων. Προσπάθησε Τοξότη, να μη τα παίρνεις προσωπικά και να δεις που βρίσκεσαι και που θέλεις να είσαι το επόμενο διάστημα στη ζωή σου. Ψυχοσωματικά αν έχεις κάτι, ασκήσεις χαλάρωσης απαραίτητες.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Αιγόκερε, μέσα σε μία ρουτινιάρικη βαρεμάρα, μπορεί να έχεις ευχάριστη τροπή των πραγμάτων. Προς το τέλος φτιάχνει αρκετά η μέρα σου, γι’ αυτό αν δεν είχες σχέδια ακόμη, ξεκίνα τα τηλέφωνα, βάλε τα καλά σου και βγες!

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Υδροχόε, δεν είναι κατάλληλη μέρα για σοβαρές αποφάσεις. Η κρίση σου θολώνει ή αποσυντονίζεται, καθώς δέχεσαι πολλές πληροφορίες και έχεις περισσότερη δουλειά στο να την επεξεργαστείς παρά να δράσεις. Τουλάχιστον, προς το τέλος της ημέρας βγάζεις άκρη.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Ιχθύ, δούλεψε λιγάκι σήμερα την ανασφάλειά σου. Η χαμηλή σου αυτοπεποίθηση σε οδηγεί σε ακραία συμπεράσματα μεταξύ είμαι ο καλύτερος και είμαι ο πιο άχρηστος. Δεν ισχύει κανένα από τα δύο. Ένας αληθινός σου φίλος είναι στο πλευρό σου, μίλα του.

Σημείωση: Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Πηγή: christosarchos

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ