Κάποια ζώδια δεν τα πηγαίνουν καλά με τα χρήματα, αφού μόλις τα πιάσουν στα χέρια τους θέλουν να τα χαλάσουν.

Αυτά τα ζώδια είναι σπάταλα και δεν το κρύβουν αφού θέλουν να περνάνε καλά.

Ας δούμε ποια είναι αυτά τα 4 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός με το που πιάσει χρήματα στα χέρια του, θα τα ξοδέψει σε ρούχα, βόλτες, φαγητά και μετά από λίγες μέρες δεν θα έχει λεφτά. Ο Κριός είναι large άνθρωπος και ο παρορμητισμός του τον κάνει να ξοδεύει χωρίς να σκέφτεται αν όντως τα χρειάζεται όλα αυτά ή όχι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος δεν φημίζεται για την οικονομική διαχείριση του. Μπορεί να χαλάσει εύκολα και γρήγορα τα χρήματά του και αν ξεμείνει τότε τρέχει στους φίλους του για δανεικά.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων ξοδεύει τα χρήματά του κυρίως για τη διασκέδασή του. Για φαγητό σε ένα in εστιατόριο, να πάει στο αγαπημένο του μπαρ ή κλαμπ, σε ρούχα, παπούτσια και γενικά σε ό,τι του κάνει κέφι. Η διαφορά με τους άλλους είναι ότι δεν ξεμένει από λεφτά ή τουλάχιστον θα ξεμείνει δύσκολα, αφού δε θέλει να περνάει μίζερα και να στερείται μέχρι να ξαναπάρει χρήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θέλει να περνάει καλά, αυτός και όσοι αγαπάει. Τα χρήματα δεν είναι ιδιαίτερης σημασίας για εκείνον, αφού τα θέλει μόνο για να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη. Μόλις πάρει τα χρήματα στα χέρια του, θα φροντίσει να ξοδέψει τα περισσότερα, αφού σε όλα θέλει να είναι μέσα, ξενύχτια, εξόδους, ταξίδια και δε θα κάτσει να απασχολήσει το κεφαλάκι του, σκεφτόμενος το τέλος του μήνα και αν θα έχει ή δε θα έχει. Η διαφορά είναι όμως ότι μία που θα ξεμείνει και μία που θα του ξανάρθουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ