Ζώδια: Χρειάζεται, ευαισθησία, αυτογνωσία, δύναμη, ρομαντισμό, ουσιαστική επικοινωνία και ενσυναίσθηση, η αγάπη. Αυτοί είναι οι σύμμαχοί της Αφροδίτης. Ο Έρωτας από μόνος του δεν φτάνει!

Στις 5 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη από την 16η μοίρα του Αιγόκερω θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Χείρωνα από την 16η μοίρα του Κριού. Τι μας πονάει εδώ και καιρό; Ποια ανοιχτή πληγή σχετική με την αγάπη θα έρθει στην επιφάνεια; Θα αφήσουμε τις ανασφάλειες να νικήσουν ή θα απελευθερωθούμε από αυτές; Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του Β΄δεκαημέρου.

Την ίδια ημέρα, ο Ήλιος από την 16η μοίρα του Υδροχόου θα συναντήσει σε όψη εξαγώνου πάλι τον θεραπευτή Χείρωνα από την 16η μοίρα του Κριού. Επομένως θα δώσει ευκαιρίες έμμεσα στην θυμωμένη θεά της αγάπης και θα χαρίσει αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό στους ερωτευμένους για να ξεπεράσουν τον φόβο. Ο Χείρωνας θα δείξει τον δρόμο προς την ίαση για τους Υδροχόους, Κριούς, Ζυγούς και τους Λέοντες του Β΄δεκαημέρου.

Ο Ερμής, πάντα την ίδια ημέρα, θα συναντήσει σε όψη συνόδου τον Πλούτωνα στην 0η μοίρα και 29΄ του Υδροχόου. Βάθος και ένταση στην σκέψη θα βοηθήσουν για άλλη μία φορά να έρθουμε σε επαφή όχι μόνο με τις δυναμικές στις σχέσεις μας, αλλά κυρίως με την ίδια την ψυχή μας. Μπορούμε να ανακαλύψουμε την αλήθεια για όσα μας προβλημάτιζαν.

Από την άλλη, κάποιοι θα μπούνε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσουν την τεράστια πνευματική τους δύναμη για να εξαπατήσουν τους άλλους. Επηρεάζονται  οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του Α΄ δεκαημέρου.

Στις 7 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη από την 19η μοιρα του Αιγόκερω θα συναντήσει σε όψη τριγώνου τον ορθόδρομο πλέον Ουρανό από την 19η μοιρα του Ταύρου. Φαίνεται ότι τα ουράνια σώματα θα βάλουν τα δυνατά τους για να βοηθήσουν την Αφροδίτη να οδηγήσει, υπέρ ημών των κοινών θνητών, τις εξελίξεις στην αγάπη.

Οι ερωτευμένοι θα νιώσουν ότι ερωτεύονται ξανά με τον αγαπημένο τους, ενώ οι ελεύθεροι θα πιστέψουν στον κεραυνοβόλο έρωτα. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του τέλους τους Β΄δεκαημέρου.

Στις 8 Φεβρουαρίου ο Άρης από την 25η μοίρα του Αιγόκερω θα συναντήσει σε όψη εξαγώνου τον Ποσειδώνα από την 25η μοίρα των Ιχθύων. Ο αιώνιος εραστής της Αφροδίτης δεν μπορεί να αφήσει την αγαπημένη του μόνη.

Για αυτό με σύμμαχο τον Ποσειδώνα θα βάλει ρομαντισμό στην ζωή των εραστών και θα τους δώσει ευκαιρίες να έρθουν κοντά και να δονηθούν μαζί σε υψηλότερα πνευματικά επίπεδα. Οι ελεύθεροι μπορεί να γνωρίσουν το άλλο τους μισό. Επηρεάζονται οι Αιγόκεροι, Ιχθύες, Καρκίνοι και Παρθένοι του Γ΄ δεκαημέρου. 

Ζώδια 5 με 11 Φεβρουαρίου: Ποιοι θα βγουν κερδισμένοι στον έρωτα
Ζώδια 5 με 11 Φεβρουαρίου: Ποιοι θα βγουν κερδισμένοι στον έρωτα

Την ίδια ημέρα ο Ήλιος από την 19η μοίρα του Υδροχόου θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Ουρανό από την 19η μοιρα του Ταύρου. Πάλι το ξαφνικό και το αναπάντεχο θα μπει στην ζωή μας αλλά τώρα μπορεί να πρόκεται για γεγονότα πιο δύσκολα.

Στον έρωτα μπορεί να υπάρξουν τάσεις χωρισμού. Όμως αν οι σχέση αξίζει είναι προτιμότερο να κινηθούμε προς το να κάνουμε θετικές αλλαγές. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι στο τέλος του Β΄δεκαημέρου.

Στις 10 Φεβρουαρίου ο Ερμής από την 08η μοίρα του Υδροχόου σε όψη τετραγώνου τον Δία από την 08η μοίρα του Ταύρου. Αισιοδοξία και θετική στάση απέναντι στα γεγονότα θα μας δώσουν μεν καλή διάθεση.

Από την άλλη, θα μας κάνουν αναβλητικούς ενώ στις ερωτικές γνωριμίες μπορεί να υπερεκτιμήσουμε τις καταστάσεις. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι στο τέλος του Α΄δεκαημέρου.

Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

ΚΡΙΟΣ (21/03 – 19/04) Ερωτικοί στόχοι

Α΄ Δεκαήμερο (21/03 – 30/03) 

Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα δεν θα λείψουν για εσάς οι ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας και κάνετε την σχέση σας πιο αρμονική και φιλική. Τι είναι αυτό που θέλατε εδώ και καιρό να του πείτε;

Τώρα μπορείτε να το κάνετε. Μπορείτε να δυναμώσετε και να ενισχύσετε τα κοινά σας σχέδια, να δείτε αύξηση του ερωτικού πάθους και να βάλετε νέους στόχους. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες θα είστε πάρα πολύ κοινωνικοί και μπορείτε να κάνετε γνωριμίες μέσω του κοινωνικού περίγυρου.

Κάποιες από αυτές μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις για τον ίδιο σας τον εαυτό, από τα βάθη της ψυχής σας και να σας κάνουν να αλλάξετε τον τρόπο που δίνετε και παίρνετε αγάπη. Γενικά δεσμευμένοι και ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορεί να κάνετε χρήσιμες για εσάς αποκαλύψεις.

Β΄ Δεκαήμερο (31/03 – 09/04)

Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με μία δύσκολη συνθήκη να αντιμετωπίσετε. Γεγονότα που αφορούν την αυτοπεποίθησή σας και αφορούν την συναισθηματική αλλά και οικονομική σας ασφάλεια.

Πληγές στην ερωτική ζωή θα έρθουν ε στην επιφάνεια, ίσως από υπερβολικές προσδοκίες δικές σας. Τα θέματα επίσης της καριέρας σας θα τα μεταφέρετε με άσχημες συνέπειες στην ερωτική σχέση. Προσπαθήστε προς το τέλος της εβδομάδας να πλησιάσετε τον αγαπημένο σας αλλά και καλούς φίλους.

Ελεύθεροι, τα ίδια θέματα και για εσάς, που δεν σας δίνουν ευκαιρίες στον έρωτα. Ίσως αναζητάτε έναν σύντροφο με καλή οικονομική κατάσταση και κοινωνικά καταξιωμένο. Ίσως ψάχνετε την κοινωνική άνοδο μέσω μίας σχέσης. Αλλάξτε την στάση σας για να επιτρέψετε στον αληθινό έρωτα να έρθει στην ζωή σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/04 – 19/04)

Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε έντονη ενέργεια και σίγουρα θα είστε μαχητικοί στα όσα διεκδικείτε και θέλετε να καταφέρετε. Όμως μπορεί να θελήσετε να επιβάλετε την δική σας θέληση και να οδηγηθείτε σε διαμάχες.

Στην σχέση σας με την οικογένειά σας και τον αγαπημένο σας μπορεί να παρουσιαστούν λοιπόν εντάσεις. Η λύση έρχεται από εσάς του ίδιους. Αφήστε το ερωτικό πάθος και το συναίσθημα να πάρουν τον έλεγχο και προς τα μισά της εβδομάδας θα βρείτε την λύση.

Ελεύθεροι, είστε ακαταμάχητοι ερωτικά αλλά μπορεί με την στάση σας να μην αφήνετε τους άλλους να σας πλησιάσουν. Οι ερωτικές ευκαιρίες δεν υπόσχονται νέες σχέσεις αλλά το φλερτ δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους. 

ζώδια
Ζώδια 5 με 11 Φεβρουαρίου: Ποιοι θα βγουν κερδισμένοι στον έρωτα

ΤΑΥΡΟΣ (20/04 – 30/05) Η αγάπη σας ταξιδεύει

Α΄ Δεκαήμερο (20/04 – 30/04) 

Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες θα έχετε όμως την δυνατότητα να πετύχετε σταθερή πρόοδο σε θέματα καριέρας και δημόσιας προβολής. Μπορείτε να περιμένετε κάτι εξαιρετικά καλό στην σχέση σας, κάποια κοινωνική άνοδο που θα σημειώσετε οι δυό σας σαν ζευγάρι, αλλά και μία αύξηση στο εισόδημά σας.

Αυτές τις ημέρες θα καταλάβετε ακριβώς τι είναι αυτό που θέλετε ενώ μπορείτε να πείσετε τον σύντροφό σας για όσα επιθυμείτε να κάνετε. Αν τελευταία νιώθατε ότι ήσασταν σε έναν αγώνα δρόμου ίσως χαλαρώσετε τεμπελιάζοντας.

Ελεύθεροι, δυνατές γνωριμίες μπορεί να προκύψουν από τον χώρο της καριέρας σας με άτομα που έχουν μεγάλη επιρροή στον χώρο στον οποίο κινούνται. Σε αυτές τις γνωριμίες θα πρέπει να μην είστε αδιάκριτοι, υπεραισιόδοξοι και να μην υπερβάλλετε στις εκδηλώσεις θαυμασμού απέναντι στον υποψήφιο ερωτικό σας στόχο.

Β΄ Δεκαήμερο (01/05 – 10/05)

Ταύροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα και για άλλη μία εβδομάδα θα νιώθετε ήρεμοι και μπορείτε να απολαύσετε τον ερωτισμό στην σχέση σας. Μπορείτε να βγείτε μαζί, να ταξιδέψετε, να ξεκινήσετε μία δραστηριότητα από κοινού ή ακόμα και να βγείτε μια βόλτα στα μαγαζιά.

Αφήστε τις ξαφνικές σας ιδέες να σας παρασύρουν, γιατί θα είναι αυτό που χρειάζεστε για να τονώσετε τον έρωτά σας. Προσέξτε μονάχα υπερβολές γενικού περιεχομένου που αφορούν την καλοπέραση. Πολύ φαγητό, πολλά έξοδα για πολυτελή αγαθά και για κάποιους ξενοκοιταγματα και φλερτ με τρίτα πρόσωπα!

Ελεύθεροι, κεραυνοβόλοι έρωτες θα έρθουν στην ζωή σας και θα σας αναστατώσουν! Πρόσωπα που θα μπουν τώρα στην καρδιά σας, μπορεί να είναι διαφορετικά από τα μέχρι τώρα πρότυπα που είχατε. Το σίγουρο είναι ότι θα γεννήσουν μέσα σας την όρεξη να αλλάξετε πολλά πράγματα στην ζωή σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/05 – 20/05)

Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε την ενέργεια και το πάθος να κινηθείτε προς την υλοποίηση κάποιου ονείρου σας που μπορεί να είναι ακόμα και ένα ταξίδι που εδώ και καιρό επιθυμούσατε να κάνετε.

Το “μακριά” είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά, σας τραβάει σαν μαγνήτης. Η σχέση σας θα ωφεληθεί από αυτήν την ενέργεια, ενώ σίγουρα θα είστε περισσότερο ευαίσθητοι ως προς τις ανάγκες του αγαπημένου σας. Οι ημέρες είναι ιδανικές για να κόψετε μία κακιά βλαβερή συνήθεια, όποια και αν είναι αυτή, αλλά και για να χωρίσετε από μία σχέση η οποία είναι καταστροφική για την ψυχολογία σας.

Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα κυνηγήστε τα όνειρά σας και αφεθείτε σε ερωτικές γνωριμίες που μπορεί να γίνουν ως επί τω πλείστον μέσω φίλων αλλά και ομάδων ίσως φιλανθρωπικών, στις οποίες ανήκετε. Αυτές τις ημέρες μπορεί να γνωρίσετε την αδερφή ψυχή σας, εμπιστευτείτε λοιπόν τον ένστικτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05 – 20/06) Ερωτικό πάθος

Α΄ Δεκαήμερο (21/05 – 30/05)

Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα υπάρχει η τάση να έχετε έντονη αλληλεπίδραση με θέματα που αφορούν κυρίως το εξωτερικό, τις σπουδές αλλά και στον Νόμο και την διεύρυνση της φιλοσοφίας σας και των οριζόντων σας.

Μπορείτε να καταλάβετε τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε για να προχωρήσετε στην ζωή σας. Ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε λόγω της δουλειάς σας και να σας συνοδέψει ο αγαπημένος σας. Θα πάρετε επίσης σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν την οικογένειά σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να σχεδιάσετε μία μετακόμιση στο εξωτερικό.

Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες η δύναμη του μυαλού σας θα είναι τεράστια και σίγουρα μπορείτε να κάνετε πολύ σημαντικές κινήσεις προς το εξωτερικό, για λόγους σπουδών, εργασίας ή ακόμα και μόνιμης μετεγκατάστασης. Η ερωτική ζωή περνά σε δεύτερη μοίρα προς το παρόν.

Β΄ Δεκαήμερο (31/05 – 09/06)

Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν  την εβδομάδα μέσω της σχέσης σας θα νιώσετε ότι σας ανοίγονται νέοι δρόμοι στην ζωή σας. Εναλλακτικά, θα δημιουργήσετε εσείς νέες προοπτικές για την σχέση σας.

Αν δεν είστε ακόμα παντρεμένοι ή δεν έχετε μπει σε μία ουσιαστική δέσμευση τώρα θα αξιολογήσετε την πιθανότητα να το κάνετε. Η επικοινωνία θα είναι για εσάς το κλειδι το οποίο θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου από την οποία θα φύγουν οι ανασφάλειες και τα μυστικά από την σχέση σας. Ένα ταξίδι θα ήταν ιδανικό προς το τέλος της εβδομάδας.

Ελεύθεροι μέσα από συνεργασίες αλλά και φίλους, μπορείτε να κάνετε γνωριμίες αυτές τις ημέρες. Το σημαντικό όμως για εσάς αυτήν την εβδομάδα είναι ότι έχετε την ευκαιρία μέσω φίλων και κοινωνικών ομάδων να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αυτοπεποίθησή σας για να ξεπεράστε φόβους και ανασφάλειες.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/06 – 20/06)

Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, εδώ και καιρό ταλαιπωρήστε και ψάχνετε να βρείτε τον δρόμο σας στην συναισθηματική και όχι μόνο ζωή. Στην αρχή της εβδομάδας λοιπόν πάλι θα αντιμετωπίσετε θέματα στην ερωτική σας σχέση, ιδίως αν είστε παντρεμένοι.

Το παρασκήνιο συνεχίζεται και πρέπει να φιλτράρετε πολύ προσεκτικά τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σας. Πρέπει να κάνετε προσεκτικές κινήσεις λοιπόν και ίσως να αφήσετε πια πίσω σας την κατάσταση που τόσο σας έχει απασχολήσει αλλά και πονέσει την τελευταία περίοδο. Ελεύθεροι, θέλετε πολύ να έρθετε κοντά με κάποιον και να νιώσετε τρυφερά και ρομαντικά.

Οι ημέρες όμως δεν ευνοούν ερωτικά ξεκινήματα. Αν κάνετε νέες γνωριμίες θα πρέπει να αναλύσετε προσεκτικά τον σκοπό τον ατόμων που θα σας πλησιάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/06 – 22/07) “Will you marry me?”

Α΄ Δεκαήμερο (21/06 – 30/06)

Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα αισθανθείτε κάποια ανακούφιση καθώς θα δείτε ότι σχέδια για την ζωή σας προχωράνε. Μέσα από δυσκολίες και με πολύ υπευθυνότητα, όμως προχωράνε.

Μοιράζεστε τα συναισθήματα σας με τον αγαπημένο σας και έχετε και οικονομική πρόοδο κυρίως στα οικονομικά του συντρόφου. Πάντως ο γάμος ή η σταθερή σας σχέση πηγαίνει καλά και μπορείτε να δείτε και μία βελτίωση σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Θα βρεθείτε σίγουρα με κοινούς φίλους με τους οποίους οι σχέσει θα τονωθούν αλλά και μπορεί να σας προσφέρουν και βοήθεια.

Ελεύθεροι, ίσως σας απασχολήσει ένα ζήτημα με έναν από τους δύο γονείς κυρίως αν ζείτε μακριά τους. Μπορείτε όμως να στηριχτείτε σε καλούς φίλους για υποστήριξη σε οικογενειακά ζητήματα. Μέσα από φιλίες μάλιστα και συνεργασίες μπορεί να κάνετε ερωτικές γνωριμίες.

Β΄ Δεκαήμερο (01/07 – 10/07)

Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να ζείτε μία κατάσταση στον γάμο σας και την σχέση σας γενικότερα η οποία να μην είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Μπορεί να έχετε διαφορετικές βλέψεις για το μέλλον σας, διαφορετικές προσδοκίες ή να έχουν έρθει στην επιφάνεια ζητήματα που σας πονάνε και που δεν έχετε λύσει.

Όμως μπορείτε να τα ξεπεράσετε και να βρείτε ισορροπίες αν ανοίξετε το μυαλό σας και ακούσετε προσεκτικά την άλλη πλευρά. Ο έρωτας μπορεί να επανέλθει, μην αναμασάτε τα παλιά και τολμήστε λοιπόν να δώσετε μία πνοή ανανέωσης στην αγάπη. Ελεύθεροι, στην αρχή της εβδομάδας θα έρθετε αντιμέτωποι με ματαιωμένα σας όνειρα στην αγάπη.

Όμως λες και το σύμπαν θα ακούσει την ψυχή σας, σας ετοιμάζει μία ξαφνική αναπάντεχη ερωτική γνωριμία! Αυτή μπορεί να προκύψει μέσω φίλων αλλά και δικών σας ανθρώπων συγγενών ή και συνεργατών.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/07 – 22/07)

Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα νιώσετε ότι η ερωτική σας ενέργεια είναι άκρως ρομαντική αλλά ταυτόχρονα έντονα ερωτική. Θα νιώσετε την καρδιά σας να καίγεται από τον έρωτα για τον αγαπημένο σας και θέλετε αυτό να το πείτε να του το δείξετε.
Θέλετε να αλλάξει κάτι στην σχέση σας, να ανοίξετε πανιά για ένα κοινό μέλλον. Κυρίως αν για κάποιους λόγους μέχρι τώρα η σχέση ήταν περισσότερο ιδιωτική.

Αν δεν είστε ακόμα παντρεμένοι ή δεν ζείτε ακόμα μαζί, αυτές τις ημέρες η επιθυμία αυτή θα σας κυριεύσει και θα είναι για εσάς ζωτικής σημασίας. Αν είστε σε μία ήδη σταθερή σχέση τότε θα γίνετε μία δυνατή ομάδα με τον σύντροφο, δεν αποκλείεται να κάνετε ένα όμορφο ταξίδι ή να αποφασίσετε μαζί κάποιου είδους συνεργασία.

Ελεύθεροι μπορείτε ναι να κάνετε έντονα ερωτικές γνωριμίες αυτές τις ημέρες. Αν εδώ και καιρό σας αρέσει κάποιος, κάντε άφοβα το πρώτο βήμα. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας στις ερωτικές γνωριμίες, θα είναι δυνατός σας σύμμαχος αυτές τις ημέρες. 

ζώδια
Ζώδια 5 με 11 Φεβρουαρίου: Ποιοι θα βγουν κερδισμένοι στον έρωτα

ΛΕΩΝ (23/07 – 22/08) Όμορφη καθημερινότητα

Α΄ Δεκαήμερο (23/07 – 01/08)

Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα τα θέματα του γάμου σας, ο τρόπος που μοιράζεστε τις σκέψεις σας και τι ιδέες σας και η ανάγκη σας να ελέγχετε τις καταστάσεις μπορεί να δημιουργήσουν τριβές.

Οικονομικά ζητήματα και θέματα με το σπίτι και την οικογένεια, θα απαιτήσουν από εσάς λεπτούς χειρισμούς και σίγουρα θα σας προκαλέσουν το λιγότερο νευρικότητα. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε έντονα να χωρίσετε ιδίως όσοι είστε παντρεμένοι, ενώ άλλοι θα καταλάβετε εν μέσω δυσκολιών ότι θέλετε να σοβαρέψετε την σχέση σας.

Επίσης ο σύντροφός σας μπορεί να έχει σημαντικά προβλήματα στην καριέρα ή σε δικές του διαπροσωπικές σχέσεις. Ελεύθεροι, κυρίως προσέξτε τις συνεργασίες αυτές τις ημέρες διότι μπορεί να κάνετε λάθος εκτιμήσεις και να βρεθείτε εκτεθειμένοι.  Ο έρωτας μπορεί να παρουσιαστεί στην ζωή σας. Κρατήστε την γνωριμία ενεργή αλλά προχωρήστε την επόμενη εβδομάδα όταν θα είστε περισσότερο ξέγνοιαστοι.

Β΄ Δεκαήμερο (02/08 – 12/08)

Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα ξεκινά πολύ όμορφα για την ερωτική σας ζωή. Είστε αισιόδοξοι γεμάτοι όρεξη να μοιραστείτε χαρούμενες στιγμές με τον αγαπημένο σας. Θα αφιερώσετε χρόνο στην καλοπέρασή σας σαν ζευγάρι και θα κάνετε πολλά για δείτε το ταίρι σας χαρούμενο.

Μπορεί να σχεδιάσετε ένα ταξίδι το οποίο θα σταθεί σημαντικό για την εξέλιξη της σχέσης σας. Γενικότερα τα όνειρά σας και οι μελλοντικοί σας στόχοι συμβαδίζουν και ζείτε μία περίοδο όπου θα απολαύσετε την πλήρη σύμπνοια απόψεων, τα κοινά ιδανικά και το κυριότερο την ίδια φιλοσοφία ζωής. Ελεύθεροι δώστε χώρο στην ερωτική αισιοδοξία να πάρει τον έλεγχο της ζωής σας.

Ναι, θα κάνετε ερωτικές γνωριμίες πολλά υποσχόμενες. Άλλωστε αυτές τις ημέρες θέλετε πολύ να μπείτε σε μία σχέση. Μπορείτε λοιπόν να το κάνετε. Γνωριμίες μπορούν να προκύψουν κυρίως μέσω του χώρου των συνεργασιών σας. 

Γ΄ Δεκαήμερο (13/08 – 22/08)

Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα σας χαρίζει στιγμές ηρεμίας και ησυχίας. Οι εξελίξεις δεν θα είναι πολλές στην ερωτική σας ζωή. Σίγουρα όμως θα περάσετε όμορφα. Όσοι είστε σε σχέση, θα βγείτε πολύ και αν έχετε παιδιά θα περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

Ο γάμος για όσους είστε παντρεμένοι θα είναι πολύ σημαντικός και θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την σχέση σας αλλά και τον σύντροφό σας. Ελεύθεροι, ευχάριστη εβδομάδα και για εσάς. Στενές διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες θα είναι το επίκεντρο της προσοχής σας.

Κάποιοι τώρα βάζετε όλες τις δυνάμεις σε αυτούς τους τομείς και θέλετε να πετύχετε πολλά. Έρωτες μπορεί να γεννηθούν λοιπόν μέσω συνεργατών, με συνεργάτες αλλά και συναδέλφους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/08 – 21/09) Ονειρεμένοι έρωτες

Α΄ Δεκαήμερο (23/08 – 01/09)

Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα συνεχίζετε να έχετε σοβαρή προσέγγιση απέναντι στην συντροφική σας σχέση. Θα έχετε όμως ευκαιρίες να περάσετε και όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σας.

Φαίνεται ότι όσοι έχετε παιδιά θα ασχοληθείτε με τις δραστηριότητές τους και με την φροντίδα τους περισσότερο από όσο συνήθως. Στο τέλος της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να έχετε ευχάριστες εξελίξεις με θέματα εξωτερικού. Μπορεί να σχεδιάσετε ένα ταξίδι ή να δείτε γενικά την σχέση σας να σοβαρεύει πολύ και να περνά με επιτυχία στο επόμενο βήμα.

Ελεύθεροι, αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για να κάνετε σοβαρές γνωριμίες ή γνωριμίες με σοβαρά πρόσωπα που μπορούν να εξελιχθούν σε σταθερές σχέσεις. Ευνοούνται γνωριμίες με διαφορές ηλικίας ή με πρόσωπα βαθιά φιλοσοφημένα που ίσως να έχουν σχέση με το εξωτερικό ή τον νόμο. Αν είστε σε μία νέα σχέση μπορεί να αποφασίσετε μία συγκατοίκηση.

Β΄ Δεκαήμερο (02/09 – 11/09)

Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα είναι πάρα πολύ ευχάριστη για εσάς. Θα μπορέσετε να ξεφύγετε από όλα όσα σας προβληματίζουν και να χαρείτε την ευχάριστη, την διασκεδαστική πλευρά της ζωής.

Δεν χρειάζεται να κάνετε συγκλονιστικά πράγματα για αυτό. Μπορεί απλά να βγείτε με τον σύντροφό σας, να πάτε θέατρο, σινεμά, ακόμα και μία απλή βόλτα στα μαγαζιά θα είναι ευχάριστη. Ιδανικά μπορείτε να τονώσετε την αγάπη σας με ένα ταξίδι. Τα παιδιά σας επίσης θα αποτελέσουν πηγή αληθινής ευτυχίας.

Μάλιστα αν εκείνα είναι μεγάλα σε ηλικία θα πρέπει να περιμένετε σημαντικές θετικές εξελίξεις στην ζωή τους. Ελεύθεροι, μην ψάχνετε τον έρωτα αυτές τις ημέρες. Θα σας βρει σίγουρα εκείνος, αναπάντεχα και όταν λιγότερο το περιμένετε. Κεραυνοβόλοι έρωτες μπορεί να γεννηθούν λοιπόν και να αλλάξουν την ερωτική σας ζωή για πάντα!

Γ΄ Δεκαήμερο (12/09 – 21/09)

Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, επιτέλους μετά από αρκετό καιρό και παρόλο που κάποιοι θα είστε ακόμα μπερδεμένοι και αποπροσανατολισμένοι, οι ημέρες αυτές θα φέρουν καλές ερωτικές συνθήκες στην ζωή σας.

Θα γίνετε πιο ευαίσθητοι απέναντι στις ανάγκες του συντρόφου σας και θα αφεθείτε στην χαρά του έρωτα ενώ θα δείτε ότι θα ανάψει το πάθος μεταξύ σας. Θα αφήσετε στην άκρη άγχη και ευθύνες στην δουλειά και θα απολαύσετε ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο σας. Τα παιδιά σας θα σας χαρίσουν επίσης όμορφες στιγμές ενώ κάποιοι θα αποφασίσετε να κάνετε ένα παιδί.

Ελεύθεροι, έφτασε η στιγμή που μπορώ επιτέλους να σας πω, ότι οι ημέρες αυτές σας επιφυλάσσουν μία υπέροχη ερωτική γνωριμία. Το πάθος και ο ρομαντισμός θα μπουν δυναμικά στην ζωή σας. Είναι πολύ έως εξαιρετικά δύσκολο να μην ξεκινήσει για εσάς μία παραμυθένια γνωριμία η οποία μάλλον προκύπτει από τον χώρο της δουλειάς σας.

Ζώδια 5 με 11 Φεβρουαρίου: Ποιοι θα βγουν κερδισμένοι στον έρωτα
Ζώδια 5 με 11 Φεβρουαρίου: Ποιοι θα βγουν κερδισμένοι στον έρωτα

ΖΥΓΟΣ (22/09 – 22/10) Επιστροφή στο σπίτι

Α΄ Δεκαήμερο (22/09 – 01/10)

Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα δεν θα πρέπει να περιμένετε συναρπαστικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Σίγουρα θα αφιερώσετε χρόνο στο σπίτι και στην οικογένεια και θα φροντίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Θα ασχοληθείτε με τα απλά καθημερινά πράγματα του σπιτιού σας και δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια αλλαγή στην διακόσμηση ή ακόμη και να κάνετε ένα σχέδιο σχετικό με ένα οικογενειακό σας ακίνητο.

Μπορεί επίσης και οι γονείς σας να απαιτήσουν από εσάς την προσοχή σας. Ελεύθεροι, οι ημέρες δεν είναι ερωτικές είναι όμως όμορφες για να ασχοληθείτε με το πρακτικό αλλά όμορφο κομμάτι της ζωής. Το σπίτι θα απασχολήσει και εσάς όπως και οι γονείς σας. Δεχτείτε φίλους στον χώρο σας και περάστε τρυφερές στιγμές.

Β΄ Δεκαήμερο (02/10 – 11/10)

Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα θα φέρει στην επιφάνεια κάποιες καταστάσεις που σας είχαν πληγώσει στην ερωτική σας σχέση, ιδίως αν είστε παντρεμένοι. Μπορεί να είχε διαταραχθεί η συναισθηματική σας επαφή με τον αγαπημένο σας ή ακόμη να είχε πληγωθεί η εμπιστοσύνη του ενός ή του άλλου.

Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρχουν κάποια μυστικά ή συναισθηματική καταπίεση που τώρα θα επανέλθουν στο προσκήνιο. Όμως τώρα μπορείτε να τα λύσετε και αυτό είναι το καλό νέο της εβδομάδας για εσάς. Θα ακούσετε ο ένας τον άλλον, θα αφήσετε την καλή ενέργεια να κυριαρχήσει και με την αισιοδοξία αλλά και την δύναμη του έρωτα μπορείτε να βρείτε κοινό σημείο επαφής.

Ελεύθεροι, στην αρχή της εβδομάδας κάποια παλιά ερωτική πληγή που κακοφορμίζει, θα ανοίξει ξανά. Νέες αγάπες μπορούν να γεννηθούν μέσω φίλων αλλά και μελών της οικογένειάς σας, οι οποίες θα θεραπεύσουν τις συναισθηματικές σας ανασφάλειες.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/10 – 22/10)

Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θέματα σπιτιού και οικογένειας και βέβαια συντροφικής σχέσης θα σας κρατήσουν απασχολημένους. Ίσως είχατε κάποια θέματα με τον σύντροφο ιδίως αν είστε ήδη παντρεμένοι.

Προσπαθείτε λοιπόν να οικοδομήσετε μία δυνατή και γερή οικογένεια αλλά φαίνεται ότι οι εντάσεις δεν λείπουν. Κάποιες διαφωνίες μπορεί να προκύπτουν από την στάση του απέναντι στην πατρική σας οικογένεια και κυρίως σχετικά με γυναικεία συγγενικά σας πρόσωπα.

Μπορεί επίσης να μην αποδέχεται εκείνος την στάση σας απέναντι στις υποχρεώσεις του σπιτιού  ή να υπάρχουν διαφωνίες για ζητήματα ακίνητης περιουσίας ή σχετικά με το σε ποιο σπίτι θα μείνετε.

Ελεύθεροι, η οικογένειά σας θα σας απασχολήσει πολύ, επομένως οι δικοί σας, οι γονείς σας γίνονται αυτές τις ημέρες πρωταγωνιστές στο ενδιαφέρον σας. Ωστόσο έχετε μεγάλη ανάγκη να κάνετε μία νέα σχέση, χρειάζεται όμως υπομονή και όχι βιαστικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 – 22/11) Επενδύστε στην επικοινωνία

Α΄ Δεκαήμερο (23/10 – 01/11)

Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να έχετε δυσκολία να εκφράσετε τις σκέψεις σας και τα θέλω σας σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ίσως έρχεστε από μία περίοδο παρεξηγήσεων, ασυνεννοησίας και εντάσεων με τον σύζυγο.

Προσπαθήστε να έρθετε σε συνεννόηση. Μπορεί επίσης να έρθουν στην επιφάνεια κρυφές καταστάσεις και να κάνετε σημαντικές αποκαλύψεις. Φαίνεται ότι χάρη στην επικοινωνία θα μπορέσετε να έρθετε σε καλύτερη επαφή αλλά μέσω πολλών δυσκολιών.

Ελεύθεροι γεγονότα στο σπίτι και την οικογένεια σας εκνευρίζουν και σας κρατούν πολύ απασχολημένους. Διαφωνίες με γονείς αλλά και θέματα στις συνεργασίες δεν αφήνουν περιθώριο για ερωτικές γνωριμίες.

Β΄ Δεκαήμερο (02/11 – 11/11)

Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα φέρει μεγάλη τόνωση στην σχέση σας μέσω της όμορφης επικοινωνίας. Ξαφνικές και πρωτότυπες ιδέες για ανανέωση του έρωτα θα κυριαρχήσουν ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας.

Ιδανικά, μπορείτε να κάνετε πολλές εξόδους αλλά και μία κοντινή εκδρομή, να βρείτε αγαπημένους φίλους και αδέρφια και γενικά να να τονώσετε κάπως τον ρυθμό της ζωής σας και να νιώσετε ξανά ερωτευμένοι με τον σύντροφό σας.

Για κάποιους από εσας που εδώ και καιρό μπορεί να σκέφτεστε και να φλερτάρετε με την ιδέα ακόμα και να χωρίσετε, αυτές τις μέρες μπορεί να επιτύχετε έναν άκρως φιλικό και συναινετικό χωρισμό. Ελεύθεροι, πρέπει να περιμένετε ότι ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σας ξαφνικά και αναπάντεχα. Δεν αποκλείεται γνωριμίες να κάνετε μέσω των αδελφών σας ή στενών σας συγγενών ή και καλών φίλων.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/11 – 22/11) 

Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε πολύ ρομαντικοί. Θέλετε να έρθετε κοντά με τον αγαπημένος σας. Κατανοείτε τις ανάγκες του και δεν φοβάστε καθόλου να κάνετε μαζί όνειρα για το μέλλον σας.

Το πολύ όμορφο είναι ότι όσα πείτε τώρα ο ένας στον άλλον θα είναι αληθινά. Μπορείτε να μοιραστείτε λοιπόν τα πιο βαθιά σας συναισθήματα και να δώσετε βάση στη μεταξύ σας όμορφη αλλά και άκρως ερωτική επικοινωνία. Σίγουρα θα κάνετε κάποιες κοντινές αποδράσεις, ενώ αν έχετε παιδιά μπορεί να ασχοληθείτε πολύ με θέματα που αφορούν τη σχολική τους εκπαίδευση.

Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες θα είστε περισσότερο ρομαντικοί από το συνηθισμένο αλλά και περισσότερο διεκδικητικοί στον έρωτα. Αφήστε την φαντασία σας να σας οδηγήσει σε ερωτικά μονοπάτια.

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας όταν αυτές τις ημέρες θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο πιθανόν να έρθει στη ζωή σας μέσω του κοντινού σας περιβάλλοντος, ίσως ακόμα και μέσα από τα στενά πλαίσια της γειτονιάς σας.

ζώδια
Ζώδια 5 με 11 Φεβρουαρίου: Ποιοι θα βγουν κερδισμένοι στον έρωτα

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12) Πίστη στις δυνάμεις σας

Α΄ Δεκαήμερο (23/11 – 02/12)

Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ασχολείστε με τα οικονομικά σας και μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για να βελτιώσετε την κατάσταση του πορτοφολιού σας και κατά συνέπεια και τις συνθήκες στη σχέση σας.

Μπορεί να ξοδέψετε όμως κάποια χρήματα για να κάνετε ένα δώρο στον αγαπημένο σας ή ακόμα και ένα δώρο στον εαυτό σας. Ναι μπορεί να κάνετε έξοδα για εσάς τα οποία όμως πολύ θα απολαύσετε. Γενικότερα θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με την εικόνα σας αλλά και με την καθημερινότητά σας.

Ελεύθεροι, θα είστε πάρα πολύ επικοινωνιακοί αυτές τις μέρες και θα έχετε πολλές χρήσιμες ιδέες. Τώρα όσον αφορά το ερωτικό κομμάτι, αυτή την περίοδο σας ενδιαφέρει πάρα πολύ η συναισθηματική αλλά και οικονομική σας ασφάλεια.

Όμως, ασχολείστε με την εργασία σας επειδή θέλετε να βελτιώσετε τις οικονομικές σας συνθήκες και δεν έχετε πολλές ερωτικές ευκαιρίες αυτές τις ημέρες.

Β΄ Δεκαήμερο (03/12 – 12/12)

Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, μεγάλη ενέργεια και ζωτικότητα και θα θελήσετε να απολαύσετε τη ζωή αλλά και να θέσετε όμορφους στόχους για εσάς και τον αγαπημένο σας.

Γενικά μια επιτυχία σε συμβόλαια και εργασία, θα ενισχύσει το καλό κλίμα στη σχέση σας. Αν είχατε εμπόδια μεταξύ σας, τώρα αυτά θα ξεπεραστούν. Αν υπήρχε μεταξύ σας κάποιο ερωτικό πρόβλημα, αυτό θα εξαφανιστεί από το προσκήνιο χάρη στην ειλικρινή επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας.

Αν έχετε παιδιά, τότε θα πάρετε χαρά από εκείνα λόγω μάλλον των καλών τους σχολικών επιδόσεων. Ελεύθεροι, είστε επικοινωνιακοί κοινωνικοί και λαμπεροί. Αυτές τις ημέρες, θα έχετε λοιπόν ευκαιρίες να κάνετε γνωριμίες μέσω των αδελφών σας, μέσω συγγενών σας ή μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων. Αν είχατε κάποια ερωτική πληγή, μία νέα γνωριμία τώρα θα την κλείσει για πάντα και θα πιστέψετε ξανά στον έρωτα.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/12 – 21/12)

Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να έχετε ξανά την αίσθηση ενός γενικότερου αποπροσανατολισμού στην ζωή σας. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι θέλετε και πώς θέλετε να είστε από εδώ και στο εξής στην ζωή σας.

Μπορεί να μην έχετε όρεξη και διάθεση να ασχοληθείτε με την ερωτική σας σχέση αυτές τις ημέρες. Δεν αποκλείεται να είστε συναισθηματικά ασταθείς, κάτι σας απασχολεί και ίσως έχετε την τάση να ξεφύγετε από την πραγματικότητα της ερωτικής σας σχέσης.

Ελεύθεροι, πάρτε τον χρόνο σας για να καταλάβετε τι θέλετε από την ζωή σας. Δεσμευμένοι και ελεύθεροι πιστέψτε στις δυνάμεις σας και επικεντρωθείτε σε όσα τονώνουν την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας.

Ζώδια 5 με 11 Φεβρουαρίου: Ποιοι θα βγουν κερδισμένοι στον έρωτα
Ζώδια 5 με 11 Φεβρουαρίου: Ποιοι θα βγουν κερδισμένοι στον έρωτα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/01) Όμορφες ερωτικές εξελίξεις

Α΄ Δεκαήμερο (22/12 – 31/12)

Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα και για άλλη μία εβδομάδα, θα έχετε καλές εξελίξεις στην ερωτική σας σχέση. Η σχέση σας θα σας χαρίσει δύναμη και αισιοδοξία και θα συμβάλει αυτές τις ημέρες στην καλή σας ψυχολογία.

Σταθερές προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας και μπορείτε μέσω σοβαρών συζητήσεων να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για εσάς τους δύο. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να κάνετε ένα παιδί. Ελεύθεροι, οι συνθήκες ευνοούν γνωριμίες αυτές τις ημέρες.

Γενικά είστε σε μια πάρα πολύ όμορφη φάση της ζωής σας και θα είναι δύσκολο οι ερωτική σας στόχοι να καταφέρουν να σας αντισταθούν. Είναι λοιπόν πιθανόν να κάνετε γνωριμίες με πολύ σοβαρά πρόσωπα οι οποίες έχουν τα εφόδια να προχωρήσουν στο μέλλον.

B΄ Δεκαήμερο (01/01 – 10/01)

Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα κάποιο οικογενειακό θέμα το οποίο ίσως έχει τις ρίζες του στο παρελθόν επανέρχεται και θα σας δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην ερωτική σας σχέση.

Ωστόσο πολύ γρήγορα θα βρεθούν λύσεις για τα θέματα που σας απασχολούν. Αν αυτά είναι οικονομικής φύσεως τότε θα έχετε μία πολύ θετική εξέλιξη και μία άνοδο του οικογενειακού εισοδήματος. Θα βρείτε τρόπους να ανανεώσετε τον έρωτά σας και να νιώσετε ερωτευμένοι όπως τον πρώτο καιρό της σχέσης σας.

Ελεύθεροι, ακόμα και αν στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να νιώσετε κάποια ανασφάλεια για το γεγονός ότι είστε μόνοι, αυτό θα περάσει γρήγορα. Θα περάσει χάρη σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα ο οποίος θα μπει πολύ δυναμικά στη ζωή σας. Ευνοούνται οι γνωριμίες μέσω ευχάριστων δραστηριοτήτων όπως κοινωνικών εξόδων αλλά και μέσα από το χώρο της εργασίας σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/01 – 19/01)

Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε γεμάτοι ενέργεια και δύναμη να ξεκινήσετε μία νέα περίοδο για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να πετύχετε καλύτερες συνθήκες για το σπίτι και την οικογένειά σας.

Το θετικό είναι ότι θα κάνετε προσεκτικές κινήσεις. Μπορεί να έχετε βάλει σκοπό να αλλάξετε σπίτι για το καλό της οικογενειακής ευτυχίας. Αν κάπως είχατε παραμελήσει το σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης, αυτές τις ημέρες θα δείτε ξανά το πάθος να ανάβει αλλά δεν θα λείψουν και οι ρομαντικές κουβέντες και συζητήσεις.

Ελεύθεροι, είστε γεμάτοι ενέργεια αλλά και ρομαντισμό. Είναι πιθανόν λοιπόν να μπορέσετε να κάνετε μια άκρως ρομαντική γνωριμία μέσω κυρίως της οικογένειάς σας ή πολύ στενών φίλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/01 – 18/02) Ξαφνικές συνειδητοποιήσεις

Α΄ Δεκαήμερο (20/01 – 29/01)

Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, θα μπορέσετε να ανακαλύψετε νέα πράγματα για εσάς τους ίδιους και για το προς τα που θέλετε να κινηθείτε στην ζωή σας. Μπορεί να έχετε νέες ιδέες οι οποίες αφορούν και την ερωτική σας σχέση.

Αν είχατε την υπόνοια ότι ίσως κάποιο μυστικό πλανάται ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας τώρα θα συνδυάσετε τα γεγονότα και θα καταλάβετε αν τα πιστεύω σας έχουν βάση. Για να προχωρήσετε με τον αγαπημένο σας θα πρέπει να σεβαστείτε την δική του οπτική και αν έχετε διαφωνίες θα πρέπει να μην προσπαθήσετε να τον πείσετε και να κυριαρχήσετε πάνω του, αλλά να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις.

Οι ελεύθεροι, θα καταλάβετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Αν πρόσφατα μπήκατε σε μια γνωριμία μπορεί να αποφασίσετε να την τερματίσετε καθώς ίσως έχετε ήδη καταλάβει ότι δεν είναι το σωστό άτομο για εσάς. Νέες ερωτικές γνωριμίες δεν ευνοούνται.

Β΄ Δεκαήμερο (30/01 – 08/02)

Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, στο ξεκίνημά της εβδομάδας, θα είστε πολύ κοινωνικοί και αισιόδοξοι και κυρίως μέσω φίλων και καλής καθημερινής ζωής θα νιώσετε πολύ καλά. Η ερωτική σας σχέση πρέπει να πηγαίνει καλά.

Ωστόσο στα μισά περίπου της εβδομάδας, θα πρέπει να προσέξετε μια τάση σας για υπερβολική ανεξαρτησία η οποία μπορεί να διαταράξει την ισορροπία στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες καθαρά για το σπίτι σαν ακίνητο ή για τις οικογένειές σας είτε τη δική σας είτε του συντρόφους σας.

Για κάποιες σχέσεις οι οποίες εδώ και καιρό ταλαιπωρούνται, μπορεί όμως να έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για έναν αναπάντεχο και ξαφνικό χωρισμό. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες θα είστε έντονα κοινωνικοί και θα έχετε όρεξη για φλερτ και πολλές νέες γνωριμίες.

Κάποιες από αυτές μπορεί να θέλετε να τις κρατήσετε αυστηρά ιδιωτικές. Ίσως να έχουν και έναν κρυφό ή ακόμα και παράνομο χαρακτήρα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε αυτή την εβδομάδα είναι οι ρήξεις στις σχέσεις σας με την οικογένειά σας καθώς και κάποια προβλήματα στο σπίτι.

Γ΄ Δεκαήμερο (09/02 – 18/02)

Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε πολύ μικρές κινήσεις προκειμένου όμως να πετύχετε πολύ σημαντικούς στόχους. Εάν αυτοί αφορούν την ερωτική σας σχέση, θα πρέπει να προσέξετε να είστε αντικειμενικοί και να έχετε μια καθαρή εικόνα της προοπτικής που μπορεί αυτός ο δεσμός να δώσει στη ζωή σας.

Για για άλλη όμως μια εβδομάδα θα πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με μια κατάσταση στο σπίτι γιατί τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν. Φαίνεται ότι το οικογενειακό περιβάλλον σας δημιουργεί άγχος και κάποιοι θέλετε να βρείτε τη δύναμη να ξεφύγετε από αυτό.

Ελεύθεροι, τώρα μπορείτε με σκληρή δουλειά να κάνετε ένα βήμα μπροστά με μεθοδικότητα ούτως ώστε να έρθετε πιο κοντά σε αυτά που επιθυμείτε για εσάς. Η εβδομάδα δεν προσφέρει ερωτικές ευκαιρίες. Για άλλη μια φορά θα σας φέρει αντιμέτωπους με σημαντικές αλλαγές που πρέπει να κάνετε ούτως ώστε να βελτιώσετε μακροπρόθεσμα την  ζωής σας.

Ζώδια 5 με 11 Φεβρουαρίου: Ποιοι θα βγουν κερδισμένοι στον έρωτα
Ζώδια 5 με 11 Φεβρουαρίου: Ποιοι θα βγουν κερδισμένοι στον έρωτα

ΙΧΘΥΕΣ (19/02 – 20/03) Ερωτική κοινωνικοποίηση

Α΄ Δεκαήμερο (19/02 – 29/02)

Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα υπάρχει αρμονία ανάμεσα στην ερωτική σας ζωή και την υπευθυνότητά σας. Θα βρείτε την χρυσή τομή ανάμεσα στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τον χρόνο που θα αφιερώσετε στον αγαπημένο σας.

Φαίνεται ότι το κοινωνικό στάτους της σχέσης σας ανεβαίνει και θα έχετε πιο έντονη κοινωνική ζωή. Σίγουρα θα βγείτε αρκετά θα συναντήσετε αγαπημένους συγγενείς και φίλους και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές.

Οι ελεύθεροι, θα είστε πολύ συγκεκριμένοι στις γνωριμίες που κάνετε γιατί μάλλον ξέρετε πολύ καλά τί είναι αυτό που θέλετε από την ερωτική σας ζωή. Δεν αποκλείεται να φλερτάρετε αρκετά στην δουλειά και να έχετε πολλούς κρυφούς θαυμαστές από τον επαγγελματικό σας χώρο. 

Β΄ Δεκαήμερο (01/03 – 10/03)

Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η αγάπη θα σας χαρίσει υπέροχες στιγμές. Ξαφνικές ιδέες θα σας ξεσηκώσουν.

Μπορείτε να κάνετε με τον αγαπημένο σας ένα ταξίδι που θα προγραμματίσετε την τελευταία στιγμή, να ξεκινήσετε ένα νέο πρωτότυπο χόμπι και γενικά να βγείτε και να περάσετε μαζί στιγμές όχι μόνο πάθους αλλά και υπέροχης και ουσιαστικής επικοινωνίας.

Σίγουρα θα σπάσετε την ρουτίνα αυτήν την εβδομάδα. Ελεύθεροι, ο κεραυνοβόλος έρωτας θα μπει απρόσκλητος στην ζωή σας, όπως συμβαίνει πάντα με τους δυνατούς έρωτες. Είναι πιθανό η γνωριμία να γίνει μέσω φίλων ή μέσω του διαδικτύου. Δεν αποκλείεται όμως να νιώσετε δυνατά ερωτικά συναισθήματα για έναν φίλο σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/03 – 20/03)

Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε ενέργεια και ζωντάνια. Θα πάρετε πρωτοβουλίες για να επιδιώξετε την πραγματοποίηση μεγάλων στόχων που έχετε.

Στο έρωτα παρολο που οι ημέρες δεν θα σας προσφέρουν σημαντικές ερωτικές εξελίξεις, μπορείτε ωστόσο να βελτιώσετε την σχέση σας μέσω κοινών δραστηριοτήτων με τον σύντροφό σας. Κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα θα σας ενώσουν τα οποία ίσως σε κάποιους να μοιάζουν παράξενα.

Ελεύθεροι, η εβδομάδα δεν θα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες. Θα είστε όμως πολύ κοινωνικοί και δεν αποκλείεται μέσα στα πλαίσια μιας έντονης κοινωνικής ζωής να φλερτάρετε. Η διαίσθησή σας δεν θα σας γελάσει οπότε σε μία νέα γνωριμία ακολουθήστε το ένστικτό σας.

Υ.Γ. Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Πηγή: christosarchos

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ