Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου και η Σμάρω Σωτηράκη εξήγησε στην «Ελένη» πως το συναίσθημα… απογειώνεται!

Πλανήτης βαθιά συναισθηματικός, η Αφροδίτη πολλαπλασιάζει τις ευαισθησίες της μόλις μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου και επικεντρώνεται στην οικογένεια, το σπίτι και τους ανθρώπους για τους οποίους νοιαζόμαστε πραγματικά.

Η Σμάρω Σωτηράκη εξήγησε στην εκπομπή «Ελένη» το πώς θα επηρεαστεί καθένα από τα 12 ζώδια από αυτήν τη θέση, στην οποία η Αφροδίτη θα μείνει από τη Δευτέρα 17/6 έως την Πέμπτη 11/7.

αφροδίτη

Κριός: Απολαμβάνετε την οικογενειακή θαλπωρή. Υπάρχει το ενδεχόμενο μιας συγκατοίκησης, καθώς και της ενασχόλησης με την ακίνητη περιουσία.

Ταύρος: Ευνοούνται τα φλερτ, οι κοινωνικές επαφές, η διασκέδαση και τα ταξίδια.

Δίδυμοι: Θα νιώθετε συναισθηματικά και οικονομικά αρκετά πιο ασφαλείς σε σχέση με το τελευταίο διάστημα.

Καρκίνος: Σημειώνετε επιτυχίες στον έρωτα και στη δουλειά, ενώ η Αφροδίτη υπόσχεται σημαντικές ευκαιρίες, αλλά και χαρούμενες στιγμές.

Λέων: Μυστικοί έρωτες βγαίνουν στην επιφάνεια, το ίδιο και κάποια αναπάντεχα έσοδα. Ίσως είναι προτιμότερο να αφοσιωθείτε σε πνευματικές αναζητήσεις.

Παρθένος: Νέες γνωριμίες, αλλά και ευχάριστες εξελίξεις σε φιλίες και συνεργασίες. Η ομαδική εργασία ευνοείται ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο.

Ζυγός: Ευκαιρίες στην καριέρα, αλλά και κάποιες ευχάριστες εξελίξεις σε μακροχρόνιες σχέσεις.

Σκορπιός: Ένας έρωτας σας ενθουσιάζει. Ταξίδια και ευκαιρίες που θα προκύψουν στο δρόμο σας θα σας γεμίσουν χαρά.

Τοξότης: Πάθη, ζήλια κι εντάσεις κυριαρχούν στην προσωπική σας ζωή. Στα οικονομικά σας, όμως, θα σημειωθούν αρκετά θετικές εξελίξεις.

Αιγόκερως: Θα νιώσετε ασφάλεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ενώ θα κάνετε νέες γνωριμίες, οι οποίες θα σας φέρουν και αξιόλογες ευκαιρίες.

Υδροχόος: Οι θετικές επιρροές στη δουλειά σας σημαίνουν ότι θα έχετε και τις απαραίτητες ευκαιρίες για να προβληθείτε.

Ιχθύες: Φουλ στον έρωτα, τη διασκέδαση, τις απολαύσεις. Τώρα είναι η ώρα σας!

Δείτε αναλυτικά όσα είπε η Σμάρω Σωτηράκη για την επιρροή της Αφροδίτης από το ζώδιο του Καρκίνου:

Photo credits: istock

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ