Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ενέργεια και δυναμισμό, είναι αυτό που διανύουμε για όλα τα ζώδια. Εκμεταλλευτείτε το!

Αυτό το σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι γεμάτο ενέργεια και δυναμισμό, καθώς η Σελήνη μπαίνει σήμερα, Σάββατο 1 Ιουνίου, στο ζώδιο του Κριού, φέρνοντας παρορμητικότητα και αυθορμητισμό στις δράσεις μας. Στις 2 Ιουνίου, ο Ήλιος στους Διδύμους σχηματίζει εξάγωνο με το Βόρειο Δεσμό στον Κριό, ενισχύοντας τις επικοινωνιακές μας δεξιότητες και δίνοντάς μας ευκαιρίες για νέες επαφές και σχέδια.

ζώδια

Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο, η Σελήνη στο ζώδιό σας θα φέρει αυξημένη ενέργεια και ενθουσιασμό. Αξιοποιήστε αυτήν την ευκαιρία για να ξεκινήσετε νέα πρότζεκτ ή να πάρετε πρωτοβουλίες που απαιτούν αποφασιστικότητα. Με το εξάγωνο του Ήλιου με το Βόρειο Δεσμό, θα βρείτε εύκολα υποστήριξη από τους γύρω σας για τα σχέδιά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Κριό θα σας ενθαρρύνει να απομακρυνθείτε λίγο από την καθημερινότητα και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Είναι καλή στιγμή για εσωτερική αναζήτηση και χαλάρωση. Το εξάγωνο του Ήλιου με το Βόρειο Δεσμό θα φέρει ευκαιρίες για νέες φιλίες και δικτυώσεις που μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμες.

Δίδυμοι

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σας και το εξάγωνό του με το Βόρειο Δεσμό, αυτό το σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για κοινωνικοποίηση και επικοινωνία. Θα είστε ιδιαίτερα πειστικοί και χαρισματικοί, κάτι που θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις ιδέες σας. Η Σελήνη στον Κριό θα φέρει αυθορμητισμό και ζωντάνια στις συζητήσεις σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Κριό θα φέρει ενέργεια και αποφασιστικότητα στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Είναι καλή στιγμή για να θέσετε νέους στόχους και να προχωρήσετε με αποφασιστικότητα. Το εξάγωνο του Ήλιου με το Βόρειο Δεσμό θα σας βοηθήσει να βρείτε υποστήριξη από ανώτερους και να ενισχύσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο, η Σελήνη στον Κριό θα φέρει περιπέτεια και επιθυμία για νέες εμπειρίες. Είναι καλή στιγμή για ταξίδια ή δραστηριότητες που σας εξάπτουν το ενδιαφέρον. Το εξάγωνο του Ήλιου με το Βόρειο Δεσμό θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας εμπνεύσουν.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Κριό θα φέρει ενέργεια και δυναμισμό στις οικονομικές σας υποθέσεις. Είναι καλή στιγμή για να αντιμετωπίσετε χρέη ή να επανεξετάσετε τις επενδύσεις σας. Το εξάγωνο του Ήλιου με το Βόρειο Δεσμό θα φέρει νέες ευκαιρίες για συνεργασίες και επαγγελματικές συμφωνίες.

Ζυγός

Αυτό το σαββατοκύριακο, η Σελήνη στον Κριό θα φέρει ενέργεια και αποφασιστικότητα στις προσωπικές σας σχέσεις. Είναι καλή στιγμή για να ξεκαθαρίσετε ζητήματα με το σύντροφό σας ή να κάνετε νέες γνωριμίες. Το εξάγωνο του Ήλιου με το Βόρειο Δεσμό θα φέρει ευκαιρίες για να βρείτε ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις σας.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Κριό θα φέρει ενέργεια και αποφασιστικότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα. Είναι καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Το εξάγωνο του Ήλιου με το Βόρειο Δεσμό θα σας βοηθήσει να βρείτε νέες μεθόδους και τεχνικές που θα βελτιώσουν την ευεξία σας.

Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο, η Σελήνη στον Κριό θα φέρει ενέργεια και ενθουσιασμό στις δημιουργικές σας δραστηριότητες. Είναι καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας ή να εκφράσετε τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Το εξάγωνο του Ήλιου με το Βόρειο Δεσμό θα φέρει νέες ευκαιρίες για δημιουργική έκφραση και αναγνώριση.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Κριό θα φέρει ενέργεια και αποφασιστικότητα στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Είναι καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με ζητήματα του σπιτιού ή να περάσετε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το εξάγωνο του Ήλιου με το Βόρειο Δεσμό θα φέρει ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις.

Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο, η Σελήνη στον Κριό θα φέρει ενέργεια και δυναμισμό στις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σας. Είναι καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με ταξίδια ή να επανεξετάσετε τις επαγγελματικές σας επαφές. Το εξάγωνο του Ήλιου με το Βόρειο Δεσμό θα φέρει νέες ευκαιρίες για δικτύωση και κοινωνική αναγνώριση.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Κριό θα φέρει ενέργεια και αποφασιστικότητα στις οικονομικές σας υποθέσεις. Είναι καλή στιγμή για να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας ή να αναζητήσετε νέες πηγές εισοδήματος. Το εξάγωνο του Ήλιου με το Βόρειο Δεσμό θα φέρει νέες ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη και οικονομική σταθερότητα.

Πηγή: Christos Archos

Photo credits: istock

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ