Ποια ζώδια διαθέτουν περισσότερο πάθος σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα;

Το πάθος είναι κάτι που έχουν σχεδόν όλα τα ζώδια, αλλά κάποια το έχουν σε μεγαλύτερο βαθμό και γι’ αυτό αξίζει ν’ ασχοληθούμε μαζί τους.

Εάν θέλετε να ζείτε έντονα τη κάθε στιγμή με τον σύντροφό σας, τότε ένα από τα παρακάτω ζώδια είναι αυτό που ψάχνετε.

Αιγόκερως


Με δυσκολία μπορείς να αντισταθείς στα ερωτικά και παθιασμένα φιλιά του ζωδίου αυτού. Είναι εσωστρεφής, αλλά μπορεί να αποκαλύψει πολλά, με ένα φιλία, άμα του δοθεί η ευκαιρία.

Είναι από τα ζώδια που δε φιλούν το σύντροφό τους συχνά, καθώς αισθάνονται πως προδίδουν κάποια από τα συναισθήματά τους. Μόλις μπορέσουν να ανοιχτούν στον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους, τότε δίνουν ένα φιλί που τα λέει όλα. Το φιλί του συγκεκριμένου ζωδίου έχει βάθος και ένταση. Δε θα το χρησιμοποιήσει ποτέ για να επιτύχει ένα σκοπό ή για να του κάνουν ένα χατίρι.

Υδροχόος


Ο Υδροχόος είναι εσωστρεφής γι’ αυτό και στην αρχή είναι ντροπαλός. Το ότι δε σε φιλάει δε σημαίνει ότι δε σε θέλει. Σημαίνει ότι θέλει απλά τον χρόνο του για να δώσει το πιο τέλειο φιλί.

Όταν του αρέσει πραγματικά κάποιος, αισθάνεται έναν δισταγμό και μια “δειλία” και υπάρχουν φορές που θα πάει να φιλήσει κάποιον και τότε θα τα χάσει από τη μεγάλη του επιθυμία και ανασφάλεια.

Μόλις, όμως, ξεπεράσει αυτό το στάδιο ή τον βοηθήσει ο άλλος να το ξεπεράσει, τότε θα βάλει μπρος τον ερωτισμό του και ποιος τον πιάνει.

Ιχθύς


Είναι τόσο ευαίσθητος και γλυκός που πρέπει πρώτα να νιώσει συναισθήματα για εσένα προκειμένου να σου δώσει το καλύτερο φιλί που έχεις νιώσει ποτέ σου.

Ακολουθεί πάντα τα μονοπάτια της καρδιάς του και εκδηλώνει τα πιο βαθιά του συναισθήματα. Το κάθε του φιλί είναι και μία φράση αγάπης προς το ταίρι του. Το κοιτάει με μάτια πλάνα και τον φιλάει κάθε φορά, σα να είναι η πρώτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ