Υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά; Κι όμως, για κάποια ζώδια υπάρχει και όταν τους συμβεί το ζουν έντονα.

Όταν αυτά τα ζώδια ερωτευτούν τα δίνουν όλα και δεν τους νοιάζει τίποτα. Ζουν το τώρα!

ζώδια

Ας δούμε ποια ζώδια είναι αυτά:

Κριός

Ο Κριός ως κυνηγός ότι βάλει στο μάτι θέλει να το κάνει δικό του. Θα κινήσει γη και ουρανό μέχρι να τα καταφέρει και η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνει. Έρευνες, υποστηρίζουν ότι για να διαπιστώσουμε αν μας αρέσει κάποιος χρειαζόμαστε μέχρι τέσσερα λεπτά, για τον Κριό χρειάζεται πολύ λιγότερος χρόνος. Ο Κριός ερωτεύεται αμέσως, αλλά να ξέρεται ότι ξενερώνει και πολύ εύκολα, οπότε προσοχή, αφού πρέπει να διατηρείται το ενδιαφέρον του.

Δίδυμος

Ένας Δίδυμος (ειδικά ο άντρας) ερωτεύεται τρελά από τη μια στιγμή στην άλλη και θα το δείξει με πολλούς τρόπους. Θα ξεκινήσει με πολύ όμορφα και ποιητικά λόγια και η αλήθεια είναι ότι σε αυτό έχει τελάντο. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζεται ότι όπως ξαφνικά ερωτεύεται, έτσι ξαφνικά θα του έρθει να πάει αλλού. Αλλά, να θυμάστε ότι τα γλυκόλογα που σας έλεγε εκείνη τη στιγμή τα εννοούσε.

Παρθένος

Οι Παρθένοι όταν ερωτευτούν χάνουν τη λογική τους. Είναι αυτό που λέμε “τον τύφλωσε ο έρωτας”. Όταν ερωτεύονται κεραυνοβόλα παραδίδονται ολοκληρωτικά και με συνοπτικές διαδικασίες. Κι ενώ το ζουν, δεν παύουν με ένα κομμάτι του μυαλού τους να το αναλύουν.

Τοξότης

Ο Τοξότης θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το ζώδιο του αιώνιου και εργένη. Ερωτεύεται γρήγορα και με πάθος και αφοσιώνεται εκεί καθώς θέλει να «εξερευνήσει» τη γνωριμία αυτή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όπως και με τον Κριό, το ενδιαφέρον του Τοξότη μπορεί να σβήσει γρήγορα, αν το …αντικείμενο του πάθους του δεν βρίσκει διαρκώς τρόπους να το συντηρήσει.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι τραβάτε με κι ας κλαίω. Αντιστέκεται στους αιφνίδιους και εκτός ελέγχου έρωτες με όλες του τις δυνάμεις, από φόβο μην πληγωθεί, αλλά τελικά υποκύπτει και το ζει έντονα. Μάλιστα είναι το είδος του ανθρώπου που μπορεί να έχει περάσει πολύ καιρό αδέσμευτος, πραγματικά θα βγάλει τα σπασμένα αναπληρώνοντας τον χαμένο χρόνο της μοναξιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ