Η καχυποψία λίγο-πολύ υπάρχει σε όλα τα ζώδια, αλλά σε κάποια είναι πιο έντονη.

Όλα τα ζώδια έχουν τις ιδιοτροπίες τους , αλλά τέσσερα ζώδια είναι αρκετά καχύποπτα σε σημεία που για να αφαιθούν σε μια σχέση (ότι είδους και να είναι αυτή) πρέπει να περάσουν τον άλλο από… κόσκινο.

Ας δούμε αναλυτικά τα τέσσερα ζώδια που είναι αρκετά καχύποπτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος κλείνεται στον εαυτό του και δεν επιτρέπει πολλά-πολλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αντικοινωνικός ή μοναχικός. Απλά, βάζει τα όρια του. Επιτρέπει να τον πλησιάσεις τόσο όσο. Για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του πρέπει να περάσεις από χίλια κύματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός Σκορπιού είναι πραγματικά δύσκολο και αυτό γιατί δεν εμπιστεύεται ούτε τον ίδιο του τον εαυτό. Βάζει γύρω του τείχη και δεν αφήνει κανέναν και τίποτα να τα διαπεράσει. Δεν του αρέσει η προδοσία κι αν του συμβεί, δεν ξέρει κι εκείνος μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι περίπτωση ζωδίου, καθώς είναι απόμακρος, σοβαρός και δύσπιστος. Δεν επιτρέπει οικειότητες και κρατά αποστάσεις. Δεν ανοίγεται και δεν εμπιστεύεται εύκολα και φυσικά δεν θα καθίσει να σου πει μυστικά του ή τι έχει στο μυαλό του. Θα περάσει αρκετός χρόνος και εσύ από πολλά τεστ, ώσπου να τον πλησιάσεις πραγματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Και οι Ιχθύες έχουν τεράστια θέματα εμπιστοσύνης. Μέσα τους έχουν μόνινα έναν φόβο. Τρέμουν στην ιδέα ότι κάποιος μπορεί να τους ξεγελάσει, να τους εκμεταλλευτεί και να τους χρησιμοποιήσει. Δεν εμπιστεύονται και τους βλέπουν όλους με μεγάλη καχυποψία. Σκέφτονται συχνά αρνητικά και πεσιμιστικά και δεν ανοίγονται εύκολα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ