Ζώδια: Όταν ξεκινά η Άνοιξη ακόμα και οι ερωτικές σχέσεις βρίσκονται υπό την επίδραση της φύσης που ξυπνά. 

Ο Μάρτιος υπόσχεται σημαντικές αλλαγές , ανανέωση και ρομαντική διάθεση στην ερωτική ζωή.  

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Υδροχόο και από τις 12 Μαρτίου θα περάσει στο ρομαντικό και ονειροπόλο ζώδιο των Ιθύων. Από αυτή τη θέση κάποιοι θα απολαύσουν ηρεμία και αρμονία , ενώ άλλοι θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική τους ζωή.

Περισσότερο θα επηρεαστούν από αυτή τη διέλευση οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι,  Ιχθύες και όσοι από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες  στα παραπάνω ζώδια.

Ζώδια: Όταν ξεκινά η Άνοιξη ακόμα και οι ερωτικές σχέσεις βρίσκονται υπό την επίδραση της φύσης που ξυπνά. 
Ζώδια: Όταν ξεκινά η Άνοιξη ακόμα και οι ερωτικές σχέσεις βρίσκονται υπό την επίδραση της φύσης που ξυπνά. 

Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη τον Μάρτιο με λέξεις –κλειδιά

  • 3 Μαρτίου η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό.

Προβλήματα στις σχέσεις, χωρισμός, απιστία, αντισυμβατική συμπεριφορά, οικονομικές δυσκολίες.

 Επηρεάζονται οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, 19, 20, 21 μοίρες, Ταύροι, Λέοντες , Σκορπιοί και Υδροχόοι.

  • 22 Μαρτίου η Αφροδίτη σε σύνοδο με Κρόνο.

Απαισιοδοξία, ανασφάλεια, μιζέρια, οι σχέσεις δεν μας ικανοποιούν.

Επηρεάζονται οι γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου 12, 13, 14 μοίρες, Δίδυμοι,  Παρθένοι,  Τοξότες και Ιχθύες.

  • 24 Μαρτίου η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία.

Ενθουσιασμός, αισιοδοξία, γενναιοδωρία, αρμονία στις σχέσεις.

Επηρεάζονται οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου  15, 16, 17 μοίρες,  Ταύροι, Παρθένοι,  Καρκίνοι , Αιγόκεροι και Ιχθύες.

  • 28 Μαρτίου η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό.

Ανανέωση, ξεπερνάτε προβλήματα, ρομαντική διάθεση.

 Επηρεάζονται  οι γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαημέρου 20, 21, 22 μοίρες, Ταύροι, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες.

Ζώδια: Όταν ξεκινά η Άνοιξη ακόμα και οι ερωτικές σχέσεις βρίσκονται υπό την επίδραση της φύσης που ξυπνά. 

Η επιρροή της Αφροδίτης στα ζώδια

ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Ο Μάρτιος θα είναι για εσάς μια περίοδος πάθους και θάρρους.  Όλα δείχνουν ότι θα είστε γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι για δράση στην ερωτική σας ζωή.  Οι υπάρχουσες σχέσεις πρόκειται να ενισχυθούν μέσα από την αμοιβαία υποστήριξη. Προσπαθήστε να είστε πιο υπομονετικοί μεταξύ σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  θα πρέπει να είσαι  ανοιχτός σε νέες συναντήσεις.  Ευνοείσαι μέσα από ομαδικές δραστηριότητες  για νέες  γνωριμίες.  Η αποφασιστικότητα και η αυτοπεποίθησή σου δεν θα περάσει απαρατήρητη. 

ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου – 20 Μαΐου    

Ο Μάρτιος  σας δίνει ευκαιρίες  να εμβαθύνετε στη σχέση σας οι δεσμευμένοι  μέσα από κοινούς στόχους και  ενδιαφέροντα. Πιο ευνοημένοι είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου από τις 24 του μήνα και μετά. Είναι ένα εξαιρετικό  διάστημα για να ανταλλάξετε τρυφερά συναισθήματα και να νιώσετε αγάπη, στοργή και αρμονία. Εάν είστε ελεύθεροι κάντε έναν απολογισμό για τις αποτυχημένες  προηγούμενες σχέσεις σας ώστε να αποφύγετε να κάνετε τα ίδια λάθη. Κοινωνικοποιηθείτε και αναπτύξτε νέες γνωριμίες  που να έχουν σταθερότητα και ασφάλεια.

Ζώδια: Όταν ξεκινά η Άνοιξη ακόμα και οι ερωτικές σχέσεις βρίσκονται υπό την επίδραση της φύσης που ξυπνά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Οι σχέσεις των Διδύμων  βελτιώνονται συνεχώς. Δείχνετε σεβασμό και αγάπη ο ένας για τον άλλον.  Εσείς που έχετε γεννηθεί αρχές δευτέρου δεκαημέρου δώστε προσοχή στις 22 του μήνα με τη σύνοδο  Αφροδίτης- Κρόνου,  καθώς κάποιες διαφωνίες  μπορεί να χαλάσουν την αρμονία. Η απαισιοδοξία θα είναι διάχυτη στις προσωπικές σχέσεις όμως δεν θα κρατήσει πολύ. Οι ελεύθεροι θα λάμψετε με την εξυπνάδα σας, η ικανότητά σας να επικοινωνείτε με ευκολία θα ανοίξουν την πόρτα σε νέες γνωριμίες. Πάρτε αποφάσεις γρήγορα και μην φοβάστε να πάρετε  πρωτοβουλία χρησιμοποιώντας όλες τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Από τις 12 Μαρτίου που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων ξεπερνάτε τυχόν προβλήματα στις σχέσεις σας  και η ερωτική σας ζωή ανανεώνεται. Εκφράστε τα συναισθήματα σας με έναν ιδιαίτερα γοητευτικό τρόπο, βγάλτε τις ευαισθησίες σας  και θα έχετε πολλές ευκαιρίες για απολαύσεις και χαρές. Η καλή συντροφικότητα με την οικογένειά σας και η αρμονία θα αυξάνεται όσο προχωρά ο μήνας. Αν είστε ελεύθεροι έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και την καρδιά σας έτοιμη, η αγάπη μπορεί να βρίσκεται πολύ κοντά σας. Πολύ πιθανό να νιώσετε έλξη για ένα άτομο  το οποίο μπορεί να έχει άλλη φιλοσοφία ζωής. 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου   

 Η ειλικρίνεια και το πάθος σας θα κυριαρχήσουν αυτό το μήνα αλλά αποφύγετε την υπερβολική δραματοποίηση. Εκφράστε την αγάπη σας και εργαστείτε για την σταθερότητα και την ασφάλεια στη σχέση σας. Βγάζετε τον ρομαντισμό  και τον ερωτισμό σας και κάνετε κάθε στιγμή μοναδική. Αν είσαι  ελεύθερος/η  νέες και συναρπαστικές συναντήσεις είναι στον ορίζοντα, που υπόσχονται  κάποιο ξεχωριστό άτομο στη ζωή σας.

ζώδια
Ζώδια: Όταν ξεκινά η Άνοιξη ακόμα και οι ερωτικές σχέσεις βρίσκονται υπό την επίδραση της φύσης που ξυπνά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

Αν είστε δεσμευμένοι ο Μάρτιος είναι ευνοϊκός  για να αναθερμάνετε  την σχέση σας. Έρχεστε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και κάνετε τα πάντα για να περάσετε ευχαρίστα. Ένα εξαιρετικό διάστημα είναι από τις 24 του μήνα και μετά για τους  γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο.  Ανταλλάξτε τρυφερά συναισθήματα, ζήστε  ρομαντικές στιγμές  και εργαστείτε για την σταθερότητα και την ασφάλεια της σχέσης σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε άτομα μοναδικά και ξεχωριστά.

ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Οι δεσμευμένοι θα αναζητήσετε αρμονία και ισορροπία  στην αισθηματική σας σχέση.  Αυτός ο μήνας προσφέρει ευνοϊκές συνθήκες για σταθερότητα και ασφάλεια στην ερωτική σας  ζωή.Δείξτε την αγάπη και την αφοσίωσή σας μέσα από τις πράξεις και αφιερώστε χρόνο για να οικοδομήσετε ισχυρούς δεσμούς βασισμένους στον αμοιβαίο σεβασμό.  Οι ελεύθεροι   μπορεί να έλκονται από άτομα που αποπνέουν αξιοπιστία.

Ζώδια: Όταν ξεκινά η Άνοιξη ακόμα και οι ερωτικές σχέσεις βρίσκονται υπό την επίδραση της φύσης που ξυπνά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Στις 3 Μάρτιου με το τετράγωνο Αφροδίτης- Ουρανού, οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, να είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας  καθώς θα μπορούσαν να προκαλέσουν εντάσεις.  Οι πλανητικές θέσεις υποδηλώνουν πιθανές διαταραχές στην ευτυχία σας, επομένως είναι απαραίτητο να χειρίζεστε τις καταστάσεις με ήρεμο μυαλό. Από τις 12 του μήνα και μετά η ερωτική ζωή του Σκορπιού θα είναι μια εποχή πάθους, μυστηρίου και αγάπης. Εάν είστε ελεύθεροι, αφήστε την έμφυτη γοητεία σας να σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Μπορεί να έχετε δύσκολες στιγμές  αυτό το μήνα σε θέματα εμπιστοσύνης,  με τη ζήλια και την ανασφάλεια να ρίχνουν σκιές στη σχέση σας. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την πίστη σας  στην ερωτική σας ζωή. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με καθαρό μυαλό και ηρεμία ώστε να μειώσετε την ένταση.  Οι ελεύθεροι  είναι σημαντικό να αφήσουν το παρελθόν για να προχωρήσουν  μπροστά ώστε να βρουν την αληθινή αγάπη.

Ζώδια: Όταν ξεκινά η Άνοιξη ακόμα και οι ερωτικές σχέσεις βρίσκονται υπό την επίδραση της φύσης που ξυπνά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου 

Από τις 12 του μήνα και μετά ξεπερνάτε προβλήματα και αφιερώνετε  χρόνο στην ερωτική σας  ζωή.  Δώστε έμφαση στη φροντίδα και εκφράστε την αγάπη σας  στο σύντροφο σας με λόγια αλλά και με πράξεις.  Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δείξετε την αγάπη, την  αφοσίωση  και τον σεβασμό σας . Αν είστε ελεύθεροι/ες  το σύμπαν συμμαχεί μαζί σας, δίνοντας  ευκαιρίες που μέσα από αυτές να κάνετε μια γνωριμία που θα έχει την προοπτική να εξελιχθεί σε σοβαρό δεσμό.

Ζώδια: Όταν ξεκινά η Άνοιξη ακόμα και οι ερωτικές σχέσεις βρίσκονται υπό την επίδραση της φύσης που ξυπνά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι πολύ ευνοϊκό για τις σχέσεις σας,  βάλτε στόχους και χτίστε μια σταθερή βάση για το μέλλον. Έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας με τον σύντροφο σας, να ανταλλάξετε συναισθήματα και να νιώσετε αγάπη. Οι ελεύθεροι  να είστε ανοιχτοί σε συναισθηματικές προτάσεις που θα έρθουν αυθόρμητα.  Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα καθώς μια γνωριμία μπορεί να εξελιχτεί σε κάτι σοβαρό.

ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Όμορφες και μαγικές στιγμές θα ζήσετε αυτό το μήνα με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο σας.  Θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας  με τον σύντροφο σας και να ανταλλάξετε όρκους αγάπης και αφοσίωσης.  Βγάλτε το ρομαντισμό σας, εκφράστε τα συναισθήματα σας και μιλήστε ανοιχτά για να ενισχύσετε την σταθερότητα στη σχέση σας.

Οι πλανητικές θέσεις  δείχνουν ευνοϊκές συνθήκες για τους ελευθέρους Ιχθύς . Είναι μια εξαιρετική στιγμή να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και να βρείτε την αγάπη. 

Πηγή: christosarchos

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ