Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε καταφέρνουν να επιτύχουν πολλά στη κοινωνία γιατί τα θέλω τους και τα ταλέντα τους δεν μπορούν να εκτιμήθούν.

Aπό το Χρήστο Άρχο

Ιχθύες

Τρομερά ευαίσθητοι και συναισθηματικοί για μία σκληρή κοινωνία που ισοπεδώνει κάποιες φορές τα πάντα. Έχουν την τάση να παρασύρονται από τις κοινωνικές υπερβολές που προσφέρει η κοινωνία στο ποτό και στο τζόγο αλλά και σε κάθε είδους έξεις ενώ τείνουν να αναζητάνε συντρόφους που απλά δεν είναι διαθέσιμοι εκεί έξω αναζητώντας ανθρώπους που απλά η κοινωνία δεν μπορεί να παράξει λόγω των δεδομένων. Πολλές φορές η ευαισθησία τους τους οδηγεί στο περιθώριο για αυτό και επιλέγουν κοινωνικές ομάδες που επίσης είναι στο περιθώριο. Συνήθως δυσκολεύονται στο σχολείο και προβληματίζονται από μία κοινωνία που τους θέλει ρομπότ ενώ αυτοί είναι η ψυχή του κόσμου!

Υδροχόοι

Το περιμένατε και βέβαια δεν σας πειράζει καν. Το μεγάλο πρόβλημα του Υδροχόου είναι ότι θέλει μία κοινωνία ενωμένη με ομάδες και συλλόγους αλλά ξεχνά ποιοι είναι αυτοί που αποτελούν μία κοινωνία. Για αυτό και μένουν περιορισμένοι και μοναχικοί καθότι απογοητεύονται από τις συμπεριφορές άλλων ανθρώπων που δεν κυνηγούν και τόσο τα ιδανικά τους αλλά το πώς να επιβιώσουν στην πρακτική πλευρά της ζωής. Τις περισσότερες φορές εξοστρακισμένοι από τα τυπικά media και τρόπο σκέψης άλλες φορές οι ίδιοι αποσύρονται σε απομονωμένες περιοχές γιατί τους ενοχλεί το ψέμα και η κοινωνική συγκατάβαση. Αν και έχουν πάρα πολλές ιδέες και είναι μπροστά στην εποχή τους η έλλειψη πρακτικότητας που έχουν τους κάνει πολλές φορές να είναι δύσκολο η κοινωνία να τους απορροφήσει καθότι αποζητά πιο πρακτικούς ανθρώπους.

Σκορπιοί

Ένα μέρος Σκορπιών αντιδρά με τέτοιο τρόπο που δυστυχώς περνάει δύσκολα μέσα στο κοινωνικό σύνολο όπως μη ξεχνάτε ότι έχουμε 3 τύπους σκορπιών, του Αετούς, τους Σκορπιούς και τα Φίδια. Η κοινωνία σας μισεί γιατί είσαστε ιδιαίτερα κλειστοί και δεν έχετε καμία όρεξη να μοιραστείτε τα μυστικά σας και τη προσωπική σας ζωή με κανένα. Πολλές φορές είσαστε τόσο αφοπλιστικά και σκληρά ειλικρινείς που δε μπορεί εύκολα ο κόσμος να σας αντέξει. Απεχθάνεστε ότι αφορά τα Social Media και τη ψεύτικη λάμψη που αναδύει το star system. Ευτυχώς είσαστε εργατικοί και παραγωγικοί οπότε σας αγαπά ο κόσμος γιατί προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο

Τοξότες

Δεν σας απασχολεί και ιδιαίτερα πως σας βλέπει η κοινωνία και ούτε και την παίρνετε και ιδιαίτερα σοβαρά. Πολλές φορές η κοινωνία σας ντύνει με ρούχα «Κλόουν» για να μπορέσει να διαχειριστεί την παιχνιδιάρικη φύση σας κάτι που όμως ταυτόχρονα πολλές φορές σας μειώνει όταν πρέπει να λυθεί ένα πρόβλημα γιατί δύσκολα σας παίρνουν σοβαρά παρότι είσαστε αρκετές φορές σοβαροί απλά όχι κατανοητοί. Οι κοινωνικοί ρυθμοί και οι απαιτήσεις σας αγχώνουν για αυτό και δε περνάτε καλά σε μία κοινωνία που το μόνο που κοιτάει είναι αριθμούς και αδιαφορεί για τη μεγάλη εικόνα. Η θετική σας στάση στα πράγματα και η αισιοδοξία σας αντί να είναι παράδειγμα για μία κοινωνία καλύτερη ερμηνεύονται ως παιδιάστικη αντίληψη και για αυτό σας βάζουν στο περιθώριο!

Ποια είναι τα ζώδια που περνούν καλύτερα στο κοινωνικό σύνολο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο; Εδώ η απάντηση!

Το πιο αποδεκτό κοινωνικά ζώδιο είναι ο Καρκίνος. Ακολουθούν τα εξής ζώδια:

2) Ζυγός

3) Ταύρος

4) Κριός

5) Λέοντες

6) Δίδυμοι

7) Παρθένος

8) Αιγόκερως

9) Τοξότης

10) Σκορπιός

11) Υδροχόος

12) Ιχθύες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ