Κανείς δεν είναι τέλειος και αυτό θα πρέπει να το αποδεχτούμε και πρέπει να γνωρίζουμε ότι κάποια ζώδια είναι λίγο παραπάνο παραπονιάρικα ή γκρινιάρικα από τα άλλα.

Ανάμεσα στο παράπονο και στη γκρίνια υπάρχει μια μικρή διαφορά που ελάχιστοι μπορούν ν’ αναγνωρίσουν. Οι περισσότεροι μπερδεύουν αυτές τις δυο λέξεις που μπορεί να μοιάζουν μεταξύ τους, αλλά στην πραγματικότητα διαφέρουν.

Ας δούμε ποια ζώδια είναι περισσότερο παραπονιάρικα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι γκρινιάρης και μόνιμα παραπονεμένος. Ποτέ δεν νιώθει ικανοποίηση ή χαρά. Όλο κάτι τον χαλάει και δεν μπορεί να απολαύσει την ζωή του όπως θα έπρεπε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνει τη ζωή των γύρω του δύσκολη, καθώς πρέπει να ανέχονται την μουρμούρα του που δεν έχει τελειωμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος φημίζεται για την γκρίνια του. Δεν μένει σχεδόν με τίποτα ικανοποιημένος και σε όλα βρίσκει ελαττώματα και πάντα βρίσκει έναν λόγο για να κάνει τα παράπονά του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σπάει εύκολα τα νεύρα των άλλων που πρέπει συνεχόμενα να ακούν παράπονα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός γκρινιάζει αλλά δεν το κάνει με την ίδια συχνότητα όπως τα δυο παραπάνω ζώδια. Του αρέσει να κάνει παράπονα και αυτό γιατί θέλει όλα να είναι δίκαια και σωστά με βάση τη δική του λογική. Δεν του αρέσει η ακαταστασία και όταν τα πράγματα δεν πάνε, όπως θέλει εκείνος, αρχίζει τα παράπονα και την γκρίνια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι η χαρά της ζωής, ωστόσο, το κακό με το ζώδιο αυτό είναι ότι δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Εκτός του ότι μιλάει πολύ, λέει ακριβώς όλα όσα σκέφτεται έτσι όπως τα σκέφτεται. Και φυσικά τα περισσότερα από αυτά είναι… παράπονα.

Παραπονιούνται με το παραμικρό και θέλουν να ασχολείσαι συνεχώς μαζί τους και να τους κάνεις όλα τα χατίρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ