Ζώδια: Αυτή την εβδομάδα συμβαίνει κάτι με τη κενή πορεία αρκετά σπάνιο και ενδιαφέρον

Δείτε αναλυτικά πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή τη γνώση, τι να αποφύγετε και τι μπορείτε να κάνετε. 

Η Σελήνη έχει τρεις μεταβάσεις μες την εβδομάδα που εξετάζουμε ωστόσο, κάνει και στις τρεις περιπτώσεις όψη με κάποιο πλανήτη στη τελευταία μοίρα πριν την έξοδο, με αποτέλεσμα η κενή πορεία να κρατάει λίγα λεπτά μόνο.

Αυτό δεν αφήνει περιθώρια στη Σελήνη ξαποστάσει. Μόλις πάει να τελειώσει η βενζίνη, πάει και ξαναγεμίζει. Είναι πολύ απασχολημένη και ουσιαστικά κάνει, όχι υπερωρίες, αλλά τρεις βάρδιες σερί μέχρι να εξαντληθεί. 

Ώρες που η Σελήνη είναι Κενής Πορείας 15 – 21 Ιανουαρίου 2024

ΛήξηΧαρακτηριστικά
16 Ιαν 2024 στις 6:48:20 πμΗ Σελήνη μπαίνει  στο ζώδιο του Κριού. Θα κάνει όψεις τετραγώνου με Ερμή και Άρη στον Αιγόκερω, επομένως είναι εξαντλητική η πορεία.
18 Ιαν 2024 στις10:11 πμΗ Σελήνη μπαίνει στον Ταύρο. Είναι μία πιο ενθαρρυντική θέση αυτή, το λαχάνιασμα όμως συνεχίζεται.
20 Ιαν 2024 στις03:57 μμΗ Σελήνη μεταβαίνει στους Διδύμους. Αμελητέος ο χρόνος της κενής πορείας εδώ. Κάνει όμως όψεις τριγώνου με Ήλιο και Πλούτωνα στις 29ο 59’ Ταύρου! Ενισχύει και πυροδοτεί αυτή τη σχέση. Φροντίστε να έχετε πολύ καλή οργάνωση στη καθημερινότητά σας και να έχετε κανονίσει όλα τα διαδικαστικά πράγματα εκ των προτέρων προς διευκόλυνσή σας.
Ζώδια: Αυτή την εβδομάδα συμβαίνει κάτι με τη κενή πορεία αρκετά σπάνιο και ενδιαφέρον

Προσοχή: Η Σελήνη κενής πορείας δεν είναι το μόνο κριτήριο για να μην λαμβάνουμε δράση. Παραμένει απλώς ένας ξεκάθαρος δείκτης για τυχόν αποτροπή ή παγίωση μίας κατάστασης, εξελίξεις ή καθυστερήσεις σε ζητήματα, αλλά και αναβολές σε αποφάσεις, συναντήσεις και συμφωνίες. Μην περιμένουμε, λοιπόν, ότι όλες τις υπόλοιπες μέρες, οι ενέργειες θα αποδώσουν, γιατί ισχύουν πολλά ακυρωτικά κριτήρια, τα οποία εξετάζονται κατά περίπτωση.

Ζώδια: Σελήνη Κενής Πορείας 15 με 21 Ιανουαρίου - Τι να προσέξουμε!
Ζώδια: Σελήνη Κενής Πορείας 15 με 21 Ιανουαρίου – Τι να προσέξουμε!

Αποφεύγουμε 

Με Σελήνη Κενής Πορείας αποφεύγουμε ενέργειες που έχουν να κάνουν με  το κοινωνικό περιβάλλον και με τα υλικά αγαθά, όπως: 

1) Να συνάψουμε σημαντικές συμφωνίες/συνεργασίες, υπογραφή συμβολαίων/πληρεξουσίων και επαγγελματικές συναντήσεις δεσμευτικού χαρακτήρα. 

2) Να κάνουμε μεγάλες αγορές όπως ακίνητα, αυτοκίνητα αλλά ούτε και επενδυτικές συναλλαγές (αγορά χρυσού ή μετοχών, ασφαλιστικά προγράμματα κλπ). 

3) Να παίξουμε μεγάλα ποσά σε τυχερά παιχνίδια ή στο καζίνο. 

4) Να κλείσουμε ραντεβού με ανθρώπους που στόχο έχουμε να τους πείσουμε για κάτι, ειδικά αν πρόκειται για συνέντευξη για δουλειά ή παρουσίαση για συνεργασία.

5) Να ξεκινήσουμε νομικές αλλά και σημαντικές γραφειοκρατικές διαδικασίες (ΚΕΠ, ΔΗΜΟ, Πολεοδομία, Δικαστήρια και Εφορία). Ενδέχεται να έχουν ακυρωτικό ή αναβλητικό χαρακτήρα.

6) Να παντρευτούμε ή να κάνουμε σημαντικές ανακοινώσεις!

7) Να δώσουμε υποσχέσεις σε ανθρώπους που αγαπάμε και θέλουμε να μας εμπιστεύονται. 

8) Να βγούμε πρώτο ραντεβού για σχέση (διαρκείας!) 

Επιδιώκουμε

Με Σελήνη Κενής Πορείας μπορούμε να κάνουμε λιγότερο απαιτητικές ενέργειες, που μας βοηθούν να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και έχουν πιο εσωτερικό χαρακτήρα, όπως: 

1) Χαλάρωση, Ενδοσκόπηση, εσωτερική ανασυγκρότηση – γέμισμα ενέργειας δηλαδή.

2) Άσκηση, περπάτημα, Βόλτες αναψυχής.

3) Φιλικές συζητήσεις ή και φιλοσοφικές συζητήσεις.

4) Ρουτινιάρικες δουλειές, χόμπι που τα κάναμε και από πριν και δουλειές σπιτιού. 

5) Να παραιτηθούμε από μία δουλειά, να τελειώσουμε μία σχέση είτε επαγγελματική, είτε ερωτική είτε φιλική.

6) Να βγούμε πρώτο ραντεβού για εφήμερη σχέση!

Ζώδια: Σελήνη Κενής Πορείας  - Τι να προσέξουμε!

Λίγα λόγια για τη Σελήνη Κενής Πορείας και πώς λειτουργεί

Στην αστρολογική γλώσσα η Σελήνη είναι το Άλφα και το Ωμέγα για την πραγματοποίηση γεγονότων. Η Σελήνη, ως δορυφόρος της Γης, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον πλανήτη μας και η κίνηση της στον ζωδιακό καθώς και οι όψεις που δημιουργεί με τα πλανητικά σώματα αντικατοπτρίζει την σειρά των γεγονότων, όπως αυτά εκδηλώνονται, αλλά και την αναβολή ή αποτροπή τους! 

Η Σελήνη κενής πορείας είναι ένα φαινόμενο κατά το οποίο η Σελήνη ΔΕΝ συναντάει (με σύνοδο ούτε με άλλη όψη) κάποιο πλανητικό σώμα για ορισμένο χρονικό διάστημα και μέχρι να εισέλθει στο επόμενο ζώδιο από αυτό που ήδη βρίσκεται.

Σε μία από τις αρχαιότερες στην Αστρολογία τεχνική, αυτή της Ωριαίας, αυτό ήταν πολύ χρήσιμη πληροφορία για θέματα που δεν επρόκειτο να ολοκληρωθούν ή να οδηγήσουν σε ένα αποτέλεσμα. 

Φανταστείτε ένα όχημα που του τελειώνουν τα καύσιμα πριν προλάβει να φτάσει στο πρατήριο: θα διανύσει τόση απόσταση έως ότου να αδειάσει τελείως το ντεπόζιτο! Κάπως έτσι λειτουργεί και η εν λόγω Σελήνη.

Το φορτίο που κουβαλάει δεν φτάνει στον προορισμό του με τις υπάρχουσες συνθήκες. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να προσδιοριστούν οι νέες συνθήκες, δηλαδή να βρει κάποιο τρόπο να ξαναγεμίσει το ντεπόζιτο για να ξεκινήσει εκ νέου, και με τις αναβολές είναι πιθανό μέχρι τότε να είναι άχρηστο και το φορτίο.

Σήμερα χρησιμοποιούμε αυτή την πληροφορία για να μπορέσουμε να ζυγίσουμε τα άμεσα σχέδια και τους στόχους μας. Εάν επενδύσουμε τα χρήματά μας ή το χρόνο μας σε ένα ζήτημα, με Σελήνη κενής πορείας είναι πολύ πιθανό να μην δούμε τα επιθυμητά αποτελέσματα και να μην καρποφορήσει η επένδυση ή η προσπάθειά μας. 

Γι’ αυτό δεν ενδείκνυται να παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις, ούτε να κάνουμε συμφωνίες ούτε να παίρνουμε κάποιο μεγάλο ρίσκο, το οποίο μπορεί να μας κοστίσει ακριβά, όταν αυτό αποδειχθεί ατελέσφορο.

Μοιάζει σα να ξεμένει από ενέργεια το ζήτημα που εκδηλώθηκε με Σελήνη κενής πορείας. Αντίστοιχα αυτό το διάστημα προσφέρεται για πράγματα προς ανανέωση της ενέργειάς μας όπως ξεκούραση, δουλειές ρουτίνας ή ακόμα και για κλεισίματα θεμάτων. 

Πηγή: christosarchos

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ