Ξεκινά μια εποχή από σήμερα που θα επηρεάσει ιδιαίτερα όλα τα ζώδια. Η εποχή του Καρκίνου που ξεκινά με το θερινό Ηλιοστάσιο φέτος στις 21/06/2022 είναι μια πιο ευαίσθητη, συναισθηματική περίοδος, καθώς ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη.

Ας δούμε πώς μπορούν να αξιοποιήσουν τα ζώδια αυτή την περίοδο που θα διαρκέσει από τις 21/06/2022 μέχρι τις 22/07/2022

Βάλτε τους αγαπημένους σας σε προτεραιότητα και διασκεδάστε μαζί τους
Βρείτε μέσα στο καθημερινό σας πρόγραμμα χρόνο για αυτούς που αγαπάτε, για να τους δείξετε την αγάπη, την εκτίμηση και το ενδιαφέρον σας με πράξεις, όχι μόνο στα λόγια. Σχεδιάστε να πάτε μια εκδρομή, να πάρετε μέρος σε μια πολιτιστική εκδήλωση, να επισκεφτείτε ένα μουσείο, να παίξετε μαζί τους ένα σπορ, νοιαστείτε να μάθετε τι τους δίνει χαρά και κάντε τους μια έκπληξη.

Δώστε χρόνο στην οικογένεια σας
Εκτός από τους φίλους, τους συντρόφους τους, οι Καρκίνοι αγαπούν την οικογένεια τους. Κάντε μια επίσκεψη στο πατρικό σας, πάρτε τηλέφωνο τη μητέρα, τον πατέρα, τους συγγενείς σας που με τις πολλές υποχρεώσεις και δουλειές δεν προλαβαίνετε να τους μιλήσετε ή να τους δείτε. Κανονίστε μια έξοδο για φαγητό μαζί τους ή ακόμη καλύτερα μαγειρέψτε γι’ αυτούς. Ο Καρκίνος συνδέεται και με τη τροφή. Είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνετε πιο δημιουργικοί στην κουζίνα του σπιτιού σας. Βρείτε συνταγές της μαμάς, της γιαγιάς και πειραματιστείτε άφοβα.

Ο Καρκίνος είναι η… θάλασσα
Πηγαίνετε για μπάνιο. Ή έστω για να καθίσετε στην παραλία μερικές ώρες και να πάρετε θαλασσινή αύρα. Αν ασχολείστε με θαλάσσια σπορ, βάλτε τα δυνατά σας να γίνετε ακόμη καλύτεροι φέτος. Ανακαλύψτε μυστικές διαδρομές για παραλίες, λίμνες, ποτάμια. Το νερό είναι το στοιχείο σας και σας δίνει ζωή. Γεμίστε την μπανιέρα νερό και μείνετε με τις ώρες μέσα για να χαλαρώσετε όποτε νιώθετε στρεσαρισμένοι.

Ασχοληθείτε με το σπίτι σας ή το εξοχικό σας
Ο Καρκίνος αγαπά τη θαλπωρή του σπιτιού και του αρέσει να μένει σε ένα αρμονικό και καλαίσθητο μέρος. Ανανεώστε το σπίτι, πετάξτε ό,τι απλά πιάνει χώρο χωρίς να το χρειάζεστε, χαρίστε το, ανακυκλώστε το, πουλήστε το και επενδύστε κάποια χρήματα, ανάλογα και με το βαλάντιο σας, για να ομορφύνετε και να δώσετε στιλ στο χώρο που περνάτε πολλές ώρες μέσα στην ημέρα σας ή στο εξοχικό σας που σας φιλοξενεί το καλοκαίρι και τα γουηκέντ.

Φροντίστε την ψυχική σας υγεία
Είτε είστε Καρκίνοι είτε εκπροσωπείτε κάποιο άλλο ζώδιο κι ένα άλλο στοιχείο, εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να ακούσετε το ένστικτό σας, το συναίσθημα σας, για να δείξετε αυτά που νιώθετε χωρίς να τα θάβετε. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή που μιλά πιο δυνατά και σας καθοδηγεί πιο σωστά στις αποφάσεις σας. Μείνετε λίγο στο συναίσθημα σας και προσπαθήστε να το αγκαλιάσετε χωρίς να το κριτικάρετε.

Δείξτε ενσυναίσθηση
Ο Καρκίνος είναι ένα βαθιά συναισθηματικό ζώδιο αλλά ταυτόχρονα και κυκλοθυμικό. Την εποχή του Καρκίνου μπορεί να νιώθουμε ότι τα συναισθήματα μας και η διάθεση μας έχει σκαμπανεβάσματα. Ο Καρκίνος θεωρείται ένα από τα πιο συμπονετικά ζώδια. Δεν ακούει απλώς τον πόνο του άλλου μπορεί να μπει σχεδόν στα παπούτσια του και να νιώσει πως αισθάνεται ο άλλος. Παρόλα αυτά μη προβαίνετε σε συμπεράσματα σχετικά με τα συναισθήματα των άλλων. Καλύτερα ρωτήστε πως νιώθει ο άλλος και ακούστε περισσότερο. Όμως βάλτε και υγιή όρια στον εαυτό σας. Το θέμα δεν είναι να κάνετε το πρόβλημα του άλλου δικό σας. Αλλά να τον βοηθήσετε να βρει εκείνος-η τη λύση που του ταιριάζει περισσότερο.

Καλό μας θερινό Ηλιοστάσιο, καλό καλοκαίρι!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!