Ποια είναι τα 5 ζώδια που τα πάνε καλύτερα με τα χρήματα και βγάζουν εκατομμυριούχους;

Του Χρήστου Άρχου

Ζυγός
Η βιομηχανία της μόδας είναι ένα μέσο που μπορεί να βγάλει κάποιος πολλά χρήματα και οι Ζυγοί ξέρουν πολύ καλά πώς να βγάλουν χρήματα μέσα από την ομορφιά. Εξάλλου η Αφροδίτη σας κυβερνά και σας δείχνει τη δυνατότητα να μπορέσετε να βγάλετε χρήματα αρκεί να μη πέσετε θύματα της μόνιμης ανάγκης σας για μόνιμη σχέση που μπορεί να σας φάει πολύ παραγωγικό χρόνο! Η κοινωνική σας χάρη και ενσυναίσθηση αλλά και ο σωστός προγραμματισμός που μπορεί να έχετε είναι δυνάμεις που μπορούν να σας οδηγήσουν σε τεράστια επιτυχία.

Διάσημοι Ζυγοί: Ralph Lauren, Liliane Bettencourt


Ιχθύες
Η Αφροδίτη στο Δικό σας ζώδιο κάνει έξαρση και παλιότερος κυβερνήτης του ζωδίου σας ήταν ο Δίας. Με τους δύο ευεργέτες του ζωδιακού να σχετίζονται θετικά με το ζώδιο σας δεν θα ήταν δύσκολο να φανταστούμε ότι καταφέρνετε να βγάλετε χρήματα. Είσαστε δημιουργικοί, καλλιτεχνικοί και πρωτοπόροι, μπορείτε να βγείτε έξω από τα κοινωνικά δεδομένα και να μπορέσετε να σκεφτείτε
πράγματα που άλλοι δεν τους έχουν περάσει καν από το μυαλό δίνοντας σας τη δυνατότητα όχι μόνο να γίνεται πλούσιοι αλλά και να πολλαπλασιάζεται τις συνεργασίες σας με πολύ εύκολο τρόπο.

Διάσημοι Ιχθύες : Bernard Arnault , Michael Dell


Καρκίνος
Προφανώς και ένα από τα πιο «σφιχτά» ζώδια στη τσέπη ζώδια δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τα ζώδια που μπορούν να βγάλουν αρκετά χρήματα. Είσαστε μεθοδικοί και έχετε επιμονή ενώ δουλεύετε σκληρά και καταφέρνετε να βγάλετε οποιοδήποτε έργο εις πέρας χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία από μέρους σας. Χαρακτηρίζεστε από το μέτρο και από την ανάγκη να δημιουργήσετε ασφαλή περιβάλλοντα για αυτούς που αγαπάτε αυτό σας κάνει εμμονικούς στο να παρέχετε τα πάντα στους αγαπημένους σας αλλά καταλήγει να σας φέρνει και αρκετές φορές να έχετε στα χέρια σας αρκετά χρήματα. Ο Δίας σε έξαρση στο ζώδιο σας προσφέρει τη τύχη που χρειάζεστε.

Διάσημοι Καρκίνοι: Sir Richard Branson, Elon Musk.

Ταύρος

Άλλο ένα ζώδιο που το κυβερνά αυτή τη φορά η Αφροδίτη και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις με πολύ πλούσιους ανθρώπους. Για εσάς τα χρήματα είναι ουσιαστικά αν θέλετε να περάσετε καλά στη ζωή σας και δε φτάνει απλά να είσθε ασφαλείς αλλά είναι σημαντικό να νοιώθετε αφθονία ότι υπάρχει γύρω σας. Η σταθερότητα σας και η αντοχή σας σε δύσκολα ωράρια σας βοηθά να μπορέσετε να
πετύχετε την οικονομική άνεση που χρειάζεστε. Είστε άνθρωποι που όταν βάλετε ένα στόχο πάντα τον καταφέρνετε και η συναισθηματική σας ασφάλεια περνάει μέσα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό!

Διάσημος Ταύρος: Mark Zuckerberg


Λέων
Δεν θα μπορούσαν τέλος να λείπουν και οι Βασιλιάδες του Ζωδιακού από τη λίστα. Με τον Ήλιο το αστέρι που στην αστρολογία συνδέεται με το χρυσό δεν είναι τυχαίο ότι αρκετά λιοντάρια λούζονται από χρυσάφι και ξέρουν πολύ καλά πώς να βγάζουν χρήματα αλλά και να το ξοδεύουν. Οι Λέοντες σκέφτονται τη μεγάλη εικόνα και ποτέ δεν κάνουν κινήσεις αν δεν είναι σίγουροι ότι είναι οι σωστές. Με αποφασιστικότητα και μεγαλείο συνήθως καταφέρνετε είτε μέσω του θεάματος είτε μέσω πρωτοποριακών ιδεών να μεγαλουργήσετε και να δημιουργήσετε μία μικρή η μεγάλη περιουσία. Διάσημοι Λέοντες: Sergey Brin, Larry Elllison.

Ποια ζώδια είναι στη συνέχεια;
6) Σκορπιός
7) Δίδυμοι
8) Κριός
9) Υδροχόος
10) Παρθένος
11) Τοξότης
12) Αιγόκερως

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ